geo1st487 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ξερετε κανενα προγραμμα για το laptop που να στελνει με WiFi Direct αρχεια σε smartphone; Ανταλλασω αρχεια μεταξυ tablet και smartphone με WiFi Direct. Θελω το ιδιο να κανω και με το laptop. Ευχαριστω
BritGreek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και παίζει άψογα (Windows, Linux, Android) σε lan. Υπάρχει ήδη θέμα σε άλλο section. http://www.msec.it/blog/?page_id=11
bazinga13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και παίζει άψογα (Windows, Linux, Android) σε lan. Υπάρχει ήδη θέμα σε άλλο section. φιλε μου μια ερωτηση για να στειλω ας πουμε ενα τραγουδι απ το λαπτοπ μου στο κινητο εκει που λεει destination τι πρεπει να βαλω?την ip του τηλεφωνου?αυτο εκανα αλλα δεν δουλεψε,εχεις να προτεινεις κατι?
BritGreek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το τρέχεις στις συσκευές που θέλεις να χρησιμοποιήσεις (σε κάθε μια). Εντοπίζει αυτόματα η κάθε συσκευή/PC την άλλη. 1
geo1st487 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Χρειαζεται να εγκατασταθει κατι σε android smartphone ή μονο σε καθε pc που θελουμε να επικοινωνει με το smartphone;
BritGreek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, το εγκαθιστάς σε κάθε συσκευή και στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα