opretli Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ενω εχω ιντερνετ ασηρματο δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα σε browsers μου λεει εχω προβλημα στο dns αλλαξα ρουτερ προσφατα τα εχω συνδεση ολα καλα τι μπορει να φταιει?????????
infin1tyGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Άλλαξε DNS στο router ή στον υπολογιστή σου. Πιθανώς ο DNS που έχει ρυθμιστεί στο router έχει πρόβλημα ή δεν έχεις πρόσβαση σε αυτόν (π.χ. έχεις βάλει DNS του ΟΤΕ ενώ έχεις σύνδεση από άλλη εταιρεία). Εδώ πώς να αλλάξεις σε Google DNS σε Windows.
opretli Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 οχι φιλε μου εχω βαλει τη hol αφου εκει ειμαι σινδρομητης με καλωδιο καλα ειναι μπαινει ασηρματα δεν μπαινει
infin1tyGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Κάνε αυτά που λέει στο link που έδωσα πριν (ακολουθείς τα βήματα για το adapter του WiFi όχι του Ethernet) μέχρι να φτάσεις εδώ: Είναι ρυθμισμένο να παίρνει αυτόματα ρυθμίσεις DNS ή έχει κάτι συμπληρωμένο; Αν είναι στο αυτόματο, βάλε χειροκίνητα 8.8.8.8 και 8.8.4.4 να δεις αν αλλάζει κάτι.
opretli Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εχω βαλει το open dns οχι το google και δουλεψε ολα καλα εχω παρει καινουργιο ρουτερ το στο προτιπο n στα 300mbs αλλα εξακαλουθο να λαγκαρο πολλη σε youtube. σε hd video 1080p μερικες φορες κολαει πολλη εγω νομιζα θα πεταω με το καινουργιο ρουτερ που πηρα http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/Turbo-X-Wi-less-300N-ADSL2-Modem-Router.htmεχω φιλο και αυτος στι hol αλλα δεν του κολαει καν ουτε μια μερα ενω εχει και ρουτερ της hol το ασπρο ενω εγω που πηρα καινουργιο παλι τα ιδια ειμαι σε πρωτιπο n και ολασ και ο φιλος σε g.να πω εχω αποσταση 16 μετρων απο το ρουτερ που ειναι στο σαλονι μου
infin1tyGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Σε τι ταχύτητα συγχρονίζεις στη hol; Ενσύρματα παίζει εντάξει το βίντεο; Το Turbo-X που πήρες φοβάμαι ότι θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα :/
opretli Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 αλλα ζει πολλη οι ταχητητα στη μερα απο 6.7mbs κατεβαινει και στα 600klbs download παντος οι κατασταση wifi που βλεπω οταν κανω δεξη κλικ στη συνδεση λεει ταχυτητα 120mb. ενσιρματα λιγο καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα