Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει......

Ααααα ναι! Ακριβώς το ίδιο έγινε και με το Hobbit του Peter Jackson. Η τριλογία ήταν καθαρά θέμα μάρκετινγκ γιατί είδαν την επιτυχία του LoTR και έλπιζαν σε κάτι αντίστοιχο!

Για μένα το Alien & Aliens είναι μακράν τα καλύτερα της τετραλογίας. Το Prometheus μου άρεσε αρκετά έχω να πω αν και έχει πολλά κενά, τα οποία ΜΑΚΑΡΙ ο Ridley Scott να καλύψει σε κάποιο sequel. 
Ο απόλυτος οργασμός να ξαναδούμε τη ΘΕΑ Sigourney Weaver στο ρόλο της Ripley και φυσικά το industrial περιβάλλον του Giger!!! 

• Like 2
Δημοσ.

Alien χωρις Sigourney Weaver δεν ειναι alien. Να δω αν θα μας κανουν την εκπληξη. Αν και η ταινια που σκεφτεται ο Blomkamp ειναι μια συνεχεια απο το 2 ως remake του 3. Θα σπασει ομως ετσι την αλυσιδα με το 4...

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδια τι σχεση εχει η σημερινη Sigourney Weaver με αυτην που επαιξε στο πρωτο Alien? Ελεος!

Δεν την λες και μπαμπογρια...Μια χαρα μπορει να παιξει τον ρολο της ως μελλοντικη Ripley κανοντας "πασα" σε καποια αλλη πρωταγωνιστρια για μελλοντικα sequel.

Παντως μια χαρα ειχε παιξει μεχρι και το Resurrection, 18 χρονια μετα το πρωτο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αυτο που διακρινω και με θλίβει ειναι το οτι ολοι προσπαθουνε πανω σε παλια αριστουργιματα να διμιουργισουνε κατι δυνατο ισως για να βγαλουνε λεφτά ισως και για δοξα ξερω γω....το θεμα και το ολο ζουμι ειναι να βγει κατι καινουργιο κατι δυνατο οπως τα παλια καλα εργα επιστημονικης φαντασιας και οχι sequels η συνεχειες στο story....δεν ξερω ρε παιδια αλλα πειστευω πως στερεψανε μερικοι απο ιδεες η ορεξη για κατι καλυτερο

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά δεν πιστεύω ότι το Elysium ήταν κακή ταινία... ίσως θα πρέπει να κανονίσουμε να το ξαναδούμε και να πούμε τις εντυπώσεις μας.

Ελπίζουμε πάντως για κάτι καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Διακρίνω ένα hate προς το elysium.οκ δεν ήταν district 9 αλλά για εμένα ήταν μια χαρά. νομίζω ότι με τους κατάλληλους συνεργάτες θα γίνει καλή δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Διακρίνω ένα hate προς το elysium.οκ δεν ήταν district 9 αλλά για εμένα ήταν μια χαρά. νομίζω ότι με τους κατάλληλους συνεργάτες θα γίνει καλή δουλειά.

Ειναι η κλασσικη φαση: αφου η 2η ταινια σου δεν ηταν τοσο καλη οσο η 1η, τωρα θα δεις, θα σε τιμωρησω...

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπησαμε την φρεσκαδα του distict 9, θελαμε πολυ να μας αρεσει το elysium, αλλα δυστυχως ήταν μια κακή ταινια.

Φτωχη δραση, ωραια αλλα αναξιοποιητα set pieces, και μια υποθεση με πολιτικό βαθος 15χρονου. Οι χαρακτηρες καρικατουρες. Ιδιαιτερα ο κακος ηταν για γελια. Στο τελευταιο τριτο της ταινιας μαλιστα ο δημιουργος δεν ξερει που πατάει και που βρισκεται. Πανωλεθρια!

Αναγνωριζουμε μονο οτι εβγαλε αυθεντικο περιεχομενο.

Τώρα με το αλιεν...νομιζω οτι εχουν τραβηξει ένα franchise που δεν μπορει να δωσει. Λιγα πραγματα περιμενω. Θα ηθελα να ασχοληθει με κατι πιο πρωτοτυπο και επικοτερο.

Να δουμε και το chappie.

Δημοσ.

Αγαπησαμε την φρεσκαδα του distict 9, θελαμε πολυ να μας αρεσει το elysium, αλλα δυστυχως ήταν μια κακή ταινια. Φτωχη δραση, ωραια αλλα αναξιοποιητα set pieces, και μια υποθεση με πολιτικό βαθος 15χρονου. Οι χαρακτηρες καρικατουρες. Ιδιαιτερα ο κακος ηταν για γελια. Στο τελευταιο τριτο της ταινιας μαλιστα ο δημιουργος δεν ξερει που πατάει και που βρισκεται. Πανωλεθρια! Αναγνωριζουμε μονο οτι εβγαλε αυθεντικο περιεχομενο. Τώρα με το αλιεν...νομιζω οτι εχουν τραβηξει ένα franchise που δεν μπορει να δωσει. Λιγα πραγματα περιμενω. Θα ηθελα να ασχοληθει με κατι πιο πρωτοτυπο και επικοτερο. Να δουμε και το chappie.

Νομίζω ότι μόνο ο Scott μπορεί να σου δώσει απάντηση! Φυσικά με την αντίστοιχη χρηματοδότηση από το studio, που ελπίζουμε ΟΛΟΙ να κάνει κάτι καλό! 

Εγω αυτο που διακρινω και με θλίβει ειναι το οτι ολοι προσπαθουνε πανω σε παλια αριστουργιματα να διμιουργισουνε κατι δυνατο ισως για να βγαλουνε λεφτά ισως και για δοξα ξερω γω....το θεμα και το ολο ζουμι ειναι να βγει κατι καινουργιο κατι δυνατο οπως τα παλια καλα εργα επιστημονικης φαντασιας και οχι sequels η συνεχειες στο story....δεν ξερω ρε παιδια αλλα πειστευω πως στερεψανε μερικοι απο ιδεες η ορεξη για κατι καλυτερο

Το Hollywood έχει στερέψει χρόνια τώρα! Δεν είναι τυχαίο (θέλω να πιστεύω) ότι οι ανεξάρτητες παραγωγές πάνε πολύ καλύτερα. ΟΚ, δεν είναι Blockbusters αλλά ο κόσμος τις θυμάται καλύτερα. Το μόνο που έχει να δώσει είναι superhero movies κάτι το οποίο είναι και στην κουλτούρα τους! Ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος από την άλλη παραμένει εκπληκτικός, γιατί υπάρχουν ιδέες και άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες που έχουν να δώσουν και ο ασιάτικος που για μένα είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω πως και πως να δω που θα την πάει την ταινία.

το Ελίσιουμ γιατί το κράζετε ,σιγά τώρα... ένα low budget εγχείρημα ήταν...

Δημοσ.

Σκηνοθετικά το Elysium ήταν άριστο. Αφήστε σενάρια κτλ. Τέτοια "αναλογικότητα" σε sci-fi έχω να δω από Ridley Scott και Blade Runner. Καλά το District 9 ποίημα.

Μακάρι να μας δώσει κάτι καλό. Η ιστορία της σειράς είναι βαριά κ ασήκωτη.

Δημοσ.

τα τελευταία 10 χρόνια πήξαμε στις σαχλαμάρες τύπου AVP, AVP:REQUIEM, ΟΤΙHEROΜΠΟΡΕΙΣΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣMOVIE, σκοτώσαν ηδη 2 και ετοιμάζουν και 3η φορά το θεικό franchise του Terminator.. 

Περασμένες δόξες. 

το πρώτο avp δε θα το έλεγα σαχλαμάρα, αλλά βλέπεις υπάρχουν και οι "σοβαροί" φανς...

το requiem ήταν αίσχος δε διαφωνώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...