Προς το περιεχόμενο

Boom Beach hack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο boombeachhack.net μπορω να χακαρω το παιχνιδι για να βαλω πολλα διαμαντια τανοποια κανονικα ειναι με πληρωμη, το site ειναι εμπιστο; Και επισης ειναι σιγουρα δωρεαν;

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας, αλλα με βαση την απλη λογικη και τα χρονια εμπειριας στο ιντερνετ θα σου ελεγα να μην κανεις τιποτα τετοιο. Αν ειναι να δωσεις λεφτα για να χακαρεις ενα παιχνιδι δεν αξιζει. Και δευτερον κατα 99% προκειται για scam η απλα θα σου φανε τα λεφτα... ή ακομη χειροτερα θα σου φανε τα λεφτα και θα σου φανε και τα λεφτα που θα απομεινουνε στην καρτα σου...

Δημοσ.

Το εκανα.Μετα μου ζητησε να βαλω το τηλεφωνο μου για να βαλω χρηματα. Δεν τοωεβαλα. Μετα κατεβασα εφαρμογη για hasck αλλα ηταν μαπα. Δεν λειτουργουσε. Αποωμια ιστοσελιδα. Τελικα χρηματα χριαζεται για hack.

Δημοσ.

αυτό που λες ειναι scam και επειδή βαριέμαι να σου εξηγήσω γιατί και πως θα σου δώσω μια ιδέα 
την επόμενη φορά που θες να κλέψεις σε android game θα googlάρεις το όνομα του παιχνιδιού και keyword δίπλα "modded apk" και όχι cheat/hack/exploit etc

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...