stevengreeceGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Στο boombeachhack.net μπορω να χακαρω το παιχνιδι για να βαλω πολλα διαμαντια τανοποια κανονικα ειναι με πληρωμη, το site ειναι εμπιστο; Και επισης ειναι σιγουρα δωρεαν;
StormGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας, αλλα με βαση την απλη λογικη και τα χρονια εμπειριας στο ιντερνετ θα σου ελεγα να μην κανεις τιποτα τετοιο. Αν ειναι να δωσεις λεφτα για να χακαρεις ενα παιχνιδι δεν αξιζει. Και δευτερον κατα 99% προκειται για scam η απλα θα σου φανε τα λεφτα... ή ακομη χειροτερα θα σου φανε τα λεφτα και θα σου φανε και τα λεφτα που θα απομεινουνε στην καρτα σου...
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ή μήπως ακόμα πιο απλά,δεν παρέχεται το φορούμ για hackers?
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το εκανα.Μετα μου ζητησε να βαλω το τηλεφωνο μου για να βαλω χρηματα. Δεν τοωεβαλα. Μετα κατεβασα εφαρμογη για hasck αλλα ηταν μαπα. Δεν λειτουργουσε. Αποωμια ιστοσελιδα. Τελικα χρηματα χριαζεται για hack.
nicoc89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 αυτό που λες ειναι scam και επειδή βαριέμαι να σου εξηγήσω γιατί και πως θα σου δώσω μια ιδέα την επόμενη φορά που θες να κλέψεις σε android game θα googlάρεις το όνομα του παιχνιδιού και keyword δίπλα "modded apk" και όχι cheat/hack/exploit etc
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Έφτασα ήδη 45 level. εύγε χακερ..want a cookie? 1
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλά υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει τι μπορεί να χακάρει online multiplayer game?!
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ναι κι όμως. Προσπάθησα με τον ξαδελφο μου και καταφέραμε να χακαρουμε Mobile Server multiplayer παιχνίδι.
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον έτσι νομίζεις αλλά το χακάρισμα θα είναι local.
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις συνδεθείς στους servers της εταιρίας θα δούν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά με το account σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα