suspiria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα εβαλα παλι την παλια μητρική και δουλεύει κανονικά.Αρα να υποθέσω οτι δεν εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό;
bratsos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τι μνήμες δέχεται η μητρική?<br> 1600? 800?<br> Ορισμένες μητρικές αν και λένε μνήμη 1600 μάξιμουμ άμα πας και βάλεις 1333 κάνουν κολλήματα...<br> Παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής τη bus υποστηρίζει.<br> Για τροφοδοτικό θέλει οπτική εξέταση και μέτρηση με βολτομετρο.<br><br> Sent from my GT-I9505 using Insomnia
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εγω θα ελεγα να τοποθετησεις παλι τα παλια κομματια και να κανεις μια προσπαθεια αν ανοιξει...αν ανοιξει τοτε παρτα παλι απο την αρχη με σωστα βηματα
suspiria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 http://www.msi.com/file/test_report/TR10_1845.pdf Οι μνημες που εχω
suspiria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Update: Βρεθηκε λυση χαρη στο μελος drkar και τον ευχαριστω πολυ!Οι μνημες επρεπε να μπουν στις θεσεις 2 και 4 αλλιως στις 1 και 3 ή 1 και 2 δεν λειτουργουσε ο υπολογιστης.Εγω βεβαια τις δοκιμασα στις θεσεις 2 και 4 αλλα οταν το εκανα αυτο ειχα ηδη αλλαξει θεση στο jumber της cmos οποτε οτι και να εκανα απο κει και περα δεν λειτουργουσε.Μπηκε το jumber στην αρχικη του θεση και σε συνδιασμο με τις μνημες στις θεσεις 2 και 4 δουλεψαν ολα ρολοι! 3
gamanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, από τη στιγμή που η ψύχτρα ήταν εντάξει οι μνήμες ήταν το πιο πιθανό, αλλιώς πήγαινες μάλλον για μητρική. Τώρα, μπορείς να κάνεις backup και να περάσεις σε clean install... Κρίμα είναι. 1
suspiria Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αδειος ειναι ο δισκος.Τωρα φορματ και αλλαγη απο xp σε 7
Amfie Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Update: Βρεθηκε λυση χαρη στο μελος drkar και τον ευχαριστω πολυ!Οι μνημες επρεπε να μπουν στις θεσεις 2 και 4 αλλιως στις 1 και 3 ή 1 και 2 δεν λειτουργουσε ο υπολογιστης.Εγω βεβαια τις δοκιμασα στις θεσεις 2 και 4 αλλα οταν το εκανα αυτο ειχα ηδη αλλαξει θεση στο jumber της cmos οποτε οτι και να εκανα απο κει και περα δεν λειτουργουσε.Μπηκε το jumber στην αρχικη του θεση και σε συνδιασμο με τις μνημες στις θεσεις 2 και 4 δουλεψαν ολα ρολοι! Τέλειααααααα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα