Προς το περιεχόμενο

smartphone εως 130ευρω max...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...θελω να παρω ενα κινητο που να εχει 5+ inch οθονη...2 πολυ καλες καμερες(οχι μονο στα megapixel αλλα και στην πραγματικοτητα)...μεχρι 130 ευρω!(για το αν θα εχει 4g δεν με πολυ πιραζει επειδη δεν εχει και μεγαλη σημασια στην ελλαδα αυτο..απ οτι εχω ακουσει)...και να τρεχει αλαγκαριστα χωρις να κολλαει καθολου στο ιντερνετ!το λεω αυτο το τελευταιο επειδη η χρηση του κινητου θα ειναι για fb/utube/skype/google κυριως!δεν με νοιαζουν τα λειτουργικα παω και σε windows πχ αρκει να εχει τις απαραιτητες προυποθεσεις το κινητο που ειπα παραπανω!ειμαι αναμεσα σε εξεις κινητα(πειτε και τις δικες σας προτασεις η σχολιαστε τις δικες μ)

1.Lumia 535 microsoft(119 ευρω απο πλαισιο)..ωστοσο εχω ακουσει οχι και τοσο καλα σχολια οσον αφορα το multitouch την αναλυση οθονης το notification bar(πως το λενε) κτλ)....αλλα εχει καλη τιμουλα και ειναι ενα ωραιο''πακετο''..και ειναι και windows που πιστευω οτι απο θεμα internet δεν θα κολλαει καθολου...και θα εχω και εγγυηση απο πλαισιο και δωρεαν αναβαθμισεις για 3 χρονια νομιζω!

2.Cubot X9...απο χαρακτιριστικα σκηζει!ειναι αυτο ακριβως το πακετο που θελω...στα 122 ευρω το βρησκω με καρτα μνημης δωρο απο Minideal...ωστοσο δεν εχω ξανααγορασει κινεζικο!δεν ξερω αν ειναι οι καμερες που λεει...8αρα και 13αρα καλες...αν και νομιζω ειναι απο σονυ)ουτε ξερω αν θα αναβαθμιστει το αντροιντ απο Kitkat σε lollipop...(η αν θα μπορω εγω να το αναβαθμισω αν παω σε καποιον''ειδικο'')...θα θελει root?επιπλεον εξοδα?και φυσικα χωρις εγγυηση!

υποψην...το κινητο θελω να το κρατησω σιγουρα πανω απο εναμιση χρονο!και το θελω για βασικη συσκευη!

Δημοσ.

Το cubot δεν το ξερω οποτε δεν εχω να πω κατι.

Το 535 ειδικα γι αυτα που το θες στο προτεινω ανετα. Πηραμε μαζι με την κοπελια απο ενα, πιο πολυ για skype αλλα πλεον το εχω καθημερινα και ειναι πολυ καλο ειδικα αν σκεφτεις τα λεφτα του. Οσο για το προβλημα αλλοι λενε οτι εχουν προβλημα αλλοι οτι ειναι μια χαρα, εγω ευτυχως ανηκω στην 2η κατηγορια. 

Παντως επισημα η MS ειπε οτι θα το φτιαξει. Αλλο ενα + ειναι οτι θα παρει και τα 10αρια οταν βγουν!

Το lg που σου προτεινει ο Aλεξ ειναι επισης πολυ καλη δοκιμασμενη προταση.

Δημοσ.

http://www.madphone.net/-/201-lg-l-bello-d331-.html η LG L90 το πρωτο εχει ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη,μεγαλυτερη οθονη αλλα υστερει λιγο στην μπαταρια

Αρα το δευτερο εχει οπως προειπα καλυετρη ελαφρως μπαταρια και καλυτερη δευτερευουσα καμερα.

και τα 2 ειναι αξιολογα

Δημοσ.

δεν εχουν ομως αυτα τα lg παλια εκδοση android?η κανω λαθος?εσυ φιλε που εχεις τοlumia 535 μπορεις να μ πεις μερικες λεπτομερειες?οσον αφορα την χρηση του!το ποσο βολικα ειναι τα windows και τετοια!απο καμερες πως τα παει?απο πιο μαγαζι το πηρες εσυ?εγω απο πλαισιο λεω να το παρω!στο σκρουτζ εχει και αλλα μαγαζια που το δινουν φθηνοτερα αλλα φοβαμαι μην πεσω σε ελαττωματικο!

Δημοσ.

οχι cubot , 6μηνο δε θα σου βγαλει χωρις προβλημα.

Λιγο πανω απο 130 αλλά με παρα πολυ καλη καμερα ειναι το Meizu M1 αλλά και το Coolpad F1, που οσοι το εχουν παρει λενε τα καλυτερα.

Δημοσ.

δεν εχει παλια εκδοση android?

δεν γνωρίζω για τα lg που σου προτείνουν αλλά μην αγχώνεσαι για την "παλιά" έκδοση android φίλε μου. Το θέμα είναι να είνια η συσκευή σου σταθερή με το android που φοράει, εγώ π.χ. για τη δουλειά έχω ένα HTC One SV που θα μείνει για πάντα σε 4.2.2 αλλά είναι τόσο τέρας αξιοπιστίας που δεν με χαλάει καθόλου! Τα πιο πρόσφατα android δεν είναι πάντα καλύτερα, τουλάχιστον όχι για μεσαίες συσκευές που συζητάμε εδώ.

Δημοσ.

το meizu m1 νομιζω εχει κανα 160αρι απο το minideal!οποτε αποριπτεται!τελος παντων!

pp6210 για το Lumia 535 τι λες?

Δημοσ.

4.4.4 παιρνει το l 90 Νμζ...αν ρωτας τωρα για android 5 δεν το βλεπω.

Αλλα δεν σε νοιαζει ουσιαστικα γτ οπως λεει ο φιλος πιο πανω ειναι ηδη σταθερα πολυ με το android που εχουν!Ετσι κ αλλιως σε αυτα τα λεφτα που ψαχνεις καμια εταιρια δεν ασχολειται αν θα παρει τελευταιες αναβαθμισεις και τετοια,τους νοιαζει για τα πολυ πιο ακριβα μοντελα!απο τα 180(βλ. Moto g) και ανω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...