Jovanna01 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Η απλα άλλη εταιρεία για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο για οτιδήποτε παλι μπορει να προκύψει .. Κρίμα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κατα τη γνωμη μου... δε νομιζω οτι πρεπει αυτο που εκανε η εταιρια να αποτελεσει αποτρεπτικο παραγοντα για την αγορα ενος laptop. ΟΚ, μαμακια τους, αλλα αν ειναι καλο το εργαλειο για τα λεφτα του, το τσιμπας και αφηνεις τα "μποϊκοτάζ". Και αν εχεις "φοβο"... φορματ και τελος. Ασε που σε λιγο καιρο κανεις δεν θα θυμαται αυτο που εγινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ασε που σε λιγο καιρο κανεις δεν θα θυμαται αυτο που εγινε... To rootkit της Sony εχει συμπληρωσει μια 10ετια, αλλα ειμαστε τουλαχιστον δυο σ αυτο το thread που το θυμηθηκαμε σε συνδυασμο με το συγκεκριμενο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ενταξει... μην "πιανεσαι" απο τη λεξη κανεις, καταλαβες τι εννοω... οτι δεν θα απασχολει τελοσπαντων τον χ,ψ υποψηφιο αγοραστη / ενδιαφερομενο.... Δεν ξερω... δεν μπορω να φανταστω μετα απο 6 μηνες / 1 χρονο ας πουμε, καποιον να λεει σε αλλον "μην παρεις lenovo, βαλανε spyware καποτε"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και αν εχεις "φοβο"... φορματ και τελος. Βtw, δυστυχως το format και τελος επαψε να ισχυει και επισημα. Ανεπισημα δεν ισχυει εδω και καμια 10αρια χρονια. Επισης δεν ειναι μονο οι σκληροι το προβλημα, ενα καρο ακομα μερη του υπολογιστη μπορουν να γινουν backdoored, οπως -το πιο προσφατο- το thunderbolt της Apple (με την αντιστοιχη παρουσιαση στο CCC πριν λιγο καιρο). Προφανως θα μου πεις "εμενα θα εχουν σαν στοχο"? Πιθανοτατα οχι. Αλλα οταν η εκαστοστε εταιρεια (οπως η Levono στην περιππτωση μας) μου εχει αποδειξει εμπρακτα πως σαν πελατη με γραφει εκει που δεν πιανει η μελανη, ε, την φοβαμαι λιγο περισσοτερο. Ενταξει... μην "ποιανεσαι" απο τη λεξη κανεις, καταλαβες τι εννοω... οτι δεν θα απασχολει τελοσπαντων τον χ,ψ υποψηφιο αγοραστη / ενδιαφερομενο.... Ε λογικο δεν ειναι να πιαστω? Παω στοιχημα πως σε 10 χρονια και συ θα το θυμασαι το συγκεκριμενο, οπως και πολυ περισσοτερος κοσμος απο αυτους που θυμουνται τα της Sony, δεδομενης της δημοσιοτητας που εχει παρει η ειδηση (και δικαια). Εαν το δουμε με την προοπτικη του τυπικου πελατη του πλαισιου (eshop, γερμανου..), το thread της ειδησης δεν θα επρεπε να υπαρχει καν, δεδομενου πως λιγο τον απασχολει τι κανει η Lenovo και τα certificates της (.."τα ποια" θα σου πει), αρκει το μηχανημα του να ειναι σουπερ-ντουπερ. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτα... δυστυχως μετα την 9/11 (στην οποια btw ημουν φανταρος στην Κυπρο [272 σειρα] και εζησα στο πετσι μου τι θα πει να εισαι στη τσιτα), ηταν αναποφευκτο οτι ολα αυτα θα επακολουθησουν. Επειδη ομως ειναι μεγαλη συζητηση, ας μην την ανοιξουμε... Επειδη οι δισκοι στα laptops ειναι συνηθως στις 5400 στροφες, δεν βλαπτει μια αναβαθμιση... εγω παντως ετσι κανω, και αγοραζω laptop περιπου καθε 2 με 2,5 χρονια. Τωρα αν και ο WD Black στο σακουλακι του ειναι "πειραγμενος"... ε, τι να πω... it's inevitable. Στην εποχη του fb και του GPS στα κινητα, εισαι φακελωμενος ετσι κι'αλλιως... Αν δεν εχεις κατι να κρυψεις, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε απασχολει. Το μονο κατα τη γνωμη μου που πρεπει και επιβαλλεται να κανεις, ειναι να μην αφηνεις καμια εταιρια, καμια τηλεοραση, κανενα Internet... να σου πασαρει στοχευμενες διαφημισεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν εχεις κατι να κρυψεις, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε απασχολει. Ωραια, αμα γεμισω το σπιτι σου με καμερες, ωστε να μπορει ο οποιοσδηποτε να εχει προσβαση σε αυτες, φανταζομαι δεν θα ειχες προβλημα με αυτο, αφου δεν κανεις κατι παρανομο στο σπιτι σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Στην εποχη του fb και του GPS στα κινητα, εισαι φακελωμενος ετσι κι'αλλιως... Αν δεν εχεις κατι να κρυψεις, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε απασχολει. Διαφωνω καθετα με το τελευταιο αλλα δεν ειναι της παρουσης να το αναλυσουμε. Εν ταχει, δεν εχει σημασια τι εχω να κρυψω και τι οχι, σημασια εχει οτι εχω το αναφαιρετο δικαιωμα και να μπορω οντως να κρυψω. Και η δικαιολογια "ναι αλλα ετσι πιανουμε τρομοκρατες" που χρησιμοποιειται συνηθως σαν αντεπιχειρημα του παραπανω, ειναι εκτος τοπου και χρονου. Απο την 11η Σεπτεμβριου μεχρι τα προσφατα στο Παρισι. Το κοβω εδω, γιατι μπορω να γραφω πολλα σεντονια ακομα. Το μονο κατα τη γνωμη μου που πρεπει και επιβαλλεται να κανεις, ειναι να μην αφηνεις καμια εταιρια, καμια τηλεοραση, κανενα Internet... να σου πασαρει στοχευμενες διαφημισεις... Οι διαφημισεις ειναι ενα τιποτα μπροστα στο πραγματικο προβλημα αυτου που εκανε η Lenovo. Και ειμαι σιγουρος που θα εκανες τα παντα για να τους παρει ο διαολος εαν ειχες την ατυχια καποιο απο τα κρυπτογραφημενα sessions σου στον browser σου ειχε υποκλαπει απο τον super-duper-haxx0r που απλα ακολουθησε ενα tutorial και ολο αυτο ειχε σαν αποτελεσμα τα στοιχεια της πιστωτικης σου καρτας να κανουν βολτες στο internet. Με το αντιστοιχο κοστος εις βαρος σου φυσικα. (Το 2ο ενικο προσωπο δεν αναφερεται απαραιτητα σε σενα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 tr3quart1sta, on 21 Feb 2015 - 10:39 PM, said:Ωραια, αμα γεμισω το σπιτι σου με καμερες, ωστε να μπορει ο οποιοσδηποτε να εχει προσβαση σε αυτες, φανταζομαι δεν θα ειχες προβλημα με αυτο, αφου δεν κανεις κατι παρανομο στο σπιτι σου. Αν δεν κανω λαθος... παλι 2001 ηταν που κυκλοφορησε το πρωτο "Big Brother" στην Ελληνικη TV. Το θυμαμαι γιατι δεν το ειχα παρακολουθησει (λογω στρατου), αλλα μπορει να ηταν και 2002... Καλως η κακως, απο τοτε αρχισαμε να εξοικειωνομαστε με την ιδεα του "μεγαλου αδελφου". Μας αρεσει να παιρνουμε "ματι", αλλα δεν μας αρεσει να μας παιρνουν ματι... Δεν μου αρεσει η ιδεα να με παρακολουθουν, αλλα ξερω πως κανεις δεν θα ασχοληθει με την παρτη μου. Gi0... οι στοχευμενες διαφημισεις για μενα ειναι σημαντικοτερο απο τα στοιχεια της πιστωτικης... Την καρτα την ακυρωνεις, γινεται αντιλογισμος του ποσου και δεν τρεχει και τιποτα στη τελικη, το υποσυνειδητο σου ομως δεν μπορεις να το διαχειριστεις... Και αυτο το τελευταιο ειναι πολυ υπουλο γιατι μπορει να μην ενδιαφερεις κανεναν ως τρομοκρατης, ενδιαφερεις ομως ενα σωρο εταιριες ως καταναλωτης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Gi0... οι στοχευμενες διαφημισεις για μενα ειναι σημαντικοτερο απο τα στοιχεια της πιστωτικης... Την καρτα την ακυρωνεις, γινεται αντιλογισμος του ποσου και δεν τρεχει και τιποτα στη τελικη, το υποσυνειδητο σου ομως δεν μπορεις να το διαχειριστεις... Και αυτο το τελευταιο ειναι πολυ υπουλο γιατι μπορει να μην ενδιαφερεις κανεναν ως τρομοκρατης, ενδιαφερεις ομως ενα σωρο εταιριες ως καταναλωτης... Η πιστωτικη ηταν ενα παραδειγμα της χρησης του https (οπως και οι σκληροι δισκοι νωριτερα), ελπιζω πως δεν χρειαζεται να απαρυθμισω καθε χρηση του μεχρι να βρεθει κατι αποδεκτο ως χειροτερο απο τις διαφημισεις κατα την προσωπικη σου αποψη. Για αυτο και ανεφερα πως με το 2ο ενικο προσωπο δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε σενα. Θα πονταρω παντως πως οι διαφημισεις δεν ειναι το χειροτερο που μπορει να συμβει στο internet οταν καθε κρυπτογραφηση εχει υποβαθμιστει σε κατι ανυπαρκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Νομιζω οτι σαν "βαση", εχουμε το ιδιο σκεπτικο. Και οι δυο θελουμε privacy στον ψηφιακο κοσμο. Και θα συμφωνησεις πιστευω οτι η ελλειψη ιδιωτικοτητας δημιουργει προβληματα στο ατομο. Απλα για μενα ειναι πιο ψηλα σε ιεραρχια, οι επιπτωσεις της ελλειψης ιδιωτικοτητας που επηρεαζουν την ζωη του ατομου -εξω- απο τον ψηφιακο κοσμο (καθημερινοτητα/καταναλωτισμος), ενω εσυ μενεις -καπως αυστηρα- εντος του ψηφιακου κοσμου και το βλεπεις απο την τεχνικη/τεχνολογικη του πλευρα... Ελπιζω να σε "εποιασα" καπου γιατι μου πηρε πολυ ωρα και σκεψη να συνταξω το παραπανω... [Αστειευομαι φυσικα... ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν εχεις κατι να κρυψεις, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε απασχολει. Και οι δυο θελουμε privacy στον ψηφιακο κοσμο. Sorry, αλλά τα παραπάνω δεν πάνε μαζί.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Φυσικο επακολουθο: Lenovo hit with lawsuit over Superfish snafu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Φυσικο επακολουθο: Lenovo hit with lawsuit over Superfish snafu Εγώ το είπα, RIP Lenovo. Μετά απ' αυτό το περιστατικό, πρόκειται ποτέ κανείς σχετικός να αγοράσει ή να προτείνει σε άλλον να αγοράσει Lenovo; Εγώ πάντως μάλλον το αντίθετο θα κάνω. Πως μπορείς να εμπιστευτείς ξανά μία εταιρία η οποία αποφάσισε να προ-εγκαταστήσει adware στο laptop που αγόρασες χωρίς να σε ενημερώσει κιόλας! Ότι και να κάνει τώρα για να το συμμαζέψει το έχασε το παιχνίδι, ήταν πολύ μεγάλο φάουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το superfish γιατι το αφηναν αραγε να υπαρχει τα "μεγαλα" antivirus και ξαφνικα τρεξανε ολα να ενσωματωσουν στη βαση τους τον εντοπισμο του; Πολυ βρωμα... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από Predatorkill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα