Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! εχω το Ducky shine 3 απο τελη νοεμβρη μηχανικο πληκτρολογιο.. ομως μερικες φορες οταν γραφω κολαει το πληκτρολογιο σαν να κραταω πατημενο καποιο πληκτρο του εκεινη την ωρα με αποτελεσμα το τελευταιο πληκτρο που πατησα να επαναλαμβανεται στο κειμενο πολλες φορες..... αυτο δεν γινεται με ενα συγκεκριμενο πληκτρο αλλα με ολα και οχι παντα... εχω παρατηρησει οταν μιλαω στο ιντερνετ συμβαινει στο facebook η στο skype.. αυτο ειναι προβλημα του υπολογιστη η του πληκτρολογιου?

μου το κανει απο τοτε που το αγορασα κ απ οσο εχω πληκτρολογησει το κανει μονο στο internet...

Δημοσ.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις ειναι να το δοκιμάσεις και σε καποιο αλλο pc οποτε αν το κάνει και εκει ειναι πρόβλημα του πληκτρολογίου

• Like 1
Δημοσ.

Επισεις κανε ενα reset to ducky. Κρατας πατημενο αριστερο window key + δεξι window key για 3 δευτερολεπτα. Αν δεν φτιαξει, περνα το τελευταιο firmware απο την επισημη σελιδα. Επισεις προσεχετο το ducky καθως καιει τα leds για την πλακα του. Παθων και εγω.

Δημοσ.

ενταξει παιδια το δοκιμασα. ειχα πατησει καποιο κουμπι repeat delay και repeat rate. τα εβαλα default εκανα και ενα update το firmware και προς το παρον ολα οκ! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! ;) 

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα δεν εφτιαξε το πρόβλημα. μετα το update και το reset επιμενει. το μονο που μενει ειναι να δοκιμαστει σε αλλον υπολογιστη.

Δημοσ.

Δυστηχως δεν νομιζω να ειναι ο υπολογιστης. Εχει ακουστει οτι τα Ducky παρουσιαζουνε τετοιου ειδος προβληματα. Φανταζομαι το εχεις παρει απο εξωτερικο και δεν παιζει εγγυηση ε?

Δημοσ.

apo mechanical keyboards το χω παρει.. εχω την αποδειξη. αν απευθυνθω στην ducky κατευθειαν ισως να βγαλω ακρη. δεν το χω πολυ καιρο.. απο τον νοεμβρη. ουτε 6 μηνες και το χω χρησιμοποιησει ελαχιστα. Πραγματικά τόσα λεφτά για ένα πληκτρολόγιο απο μια αξιόλογη εταιρία και να έχει τέτοια προβλήματα. Ντροπή τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...