cabocla Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Με αυτό που θα ζητήσω δεν θέλω να με πάρετε με τις πέτρες. Λοιπόν θέλω μόνο τα modular καλωδια για αυτόν τον Επεξεργαστή. Chieftec CFT-1000G-DF Υπάρχει ελπίδα α τα βρω. Και αν ναι από πού; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από cabocla
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τι καλώδια για ποιο επεξεργαστή την μάρκα ενος τροφοδοτικού δίνεις , μηπως ενοείς ψάχνεις καλώδια για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και αν ναι δεν είχε μεσα ?
cabocla Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλώδια για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ψάχνω. Και Φυσικά είχε , τώρα όμως δεν έχει.
basilis5 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 αυτο που παραθετεις ειναι τροφοδοτικο https://www.google.gr/search?q=Chieftec+CFT-1000G-DF&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=QBDmVMPTCcPWPOiJgfAN ο επεξεργαστης δεν χρειαζεται καλωδια, ακομπαει πανω στην μητρικη, ασφαλιζει, και απο πανω του ακουμπαει η ψυκτρα η οποια τροφοδοτειται αν δεν κανω λαθος επισης απο την μητρικη. το τροφοδοτικο απο οτι βλεπω παιρνει εξτρα καλωδια για να δινεις ρευμα, αυτο ψαχνεις-εννοεις;
cabocla Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακριβός τα modular καλωδια θέλω Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από cabocla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα