thanos1515 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ok δεν το πειραζω τοτε το αφηνε και παω για καρτα γραφικων οταν βρω τα λεφτα. ευχαριστω ρε παιδες 2
Drake27 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ok δεν το πειραζω τοτε το αφηνε και παω για καρτα γραφικων οταν βρω τα λεφτα. ευχαριστω ρε παιδες Αν ειναι να πας σε καρτα γραφικων ή μαζευεις και τσιμπας μια R9 280Χ που θα πεσει η τιμη της λογο νεας σειρας ή κατα γνωμη μου περιμενε φετος την νεα σειρα της amd 3ΧΧ που θα βγουνε κοντα στης ιδιες τιμες των τωρινών μοντέλων
SigmaDelta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά υποστηρίζουν μητρικές με το 970 8320/50 τουλάχιστον στοκ.Για OC καταστάσεις ή 8370+πάνω,κοιτάζεις σε συγκεκριμένες μητρικές που ρητά το αναφέρουν.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι να πας σε καρτα γραφικων ή μαζευεις και τσιμπας μια R9 280Χ που θα πεσει η τιμη της λογο νεας σειρας ή κατα γνωμη μου περιμενε φετος την νεα σειρα της amd 3ΧΧ που θα βγουνε κοντα στης ιδιες τιμες των τωρινών μοντέλων κατι τετοιο ισχυει?οσων αφορα τις καρτες εννοω...επειδη καιρο τωρα ψαχνω να δω και κανεις δεν μπορει ν πει μ σιγουρια και αυτοι π λενε,λενε οτι θα βγουν ακριβουτσικες στην αρχη και σιγα σιγα θα πεσουν μαζι με τις παλιες...εχεις καποια πληροφορια διαφορετικη?(sorry για το offtopic)
thanos1515 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 τι offtopic σιγα εγω την πηρα την απαντηση μου. ρωτα τωρα που μπορεις φιλε αλεξανδρε 2
Drake27 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 κατι τετοιο ισχυει?οσων αφορα τις καρτες εννοω...επειδη καιρο τωρα ψαχνω να δω και κανεις δεν μπορει ν πει μ σιγουρια και αυτοι π λενε,λενε οτι θα βγουν ακριβουτσικες στην αρχη και σιγα σιγα θα πεσουν μαζι με τις παλιες...εχεις καποια πληροφορια διαφορετικη?(sorry για το offtopic) Οι καινουργιες καρτες θα βγουνε στης τιμες που έβγαιναν και οι παλιες,δλδ η 280Χ οταν βγηκε ειχε γυρω στα 300-350€,το αντίστοιχο μοντελο στην σειρα 3ΧΧ βαση λογικης θα ξεκινηση απο αυτη την τιμη και μετα θα ξεκινηση να πεφτει η τιμης της στα σκρουτζομαγαζα. Μια χαρά υποστηρίζουν μητρικές με το 970 8320/50 τουλάχιστον στοκ.Για OC καταστάσεις ή 8370+πάνω,κοιτάζεις σε συγκεκριμένες μητρικές που ρητά το αναφέρουν. Το συγκεκριμενο μοντελο μητρικης που εδωσε link το παιδι δεν υποστηριζει γιατι το ειχα με τον 8120 και το εδωσα στην αραβωνιαστηκια μου γιατι δεν μπορουσε να παρει τον 8320/50!!Βεβαια απο revision σε revision αλλαζουν τα χαρακτηριστηκα τους,το Rev3 του ιδιου μοντελου υποστηριζει με bios update. 1
duffyduck Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 οποιο και να ειναι το revision, αν δεν αλλαξει και γινει τουλαχιστον 6+2 phase power τοτε δεν σηκωνει τους 8350/8370
Drake27 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 οποιο και να ειναι το revision, αν δεν αλλαξει και γινει τουλαχιστον 6+2 phase power τοτε δεν σηκωνει τους 8350/8370 Συμφωνώ και με το παραπάνω!! 1
SigmaDelta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Site: Asrock 970 extreme 3 μια "ταπεινή" υλοποίηση με 4+1 phases που μια χαρά υποστηρίζει 8350. Είπαμε,για στοκ πάντα,δεν αναφέρομαι σε OC. Για εκεί σαφώς και πάμε αλλού. Όσο για την m/b που αναφέρει ο TS,αν πας στην επίσημη σελίδα της Gigabyte θα δεις ότι και για το revision 1.0 αναφέρει υποστήριξη μέχρι και 8370. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4591#ov
Drake27 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Site: http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme3/">Asrock 970 extreme 3 μια "ταπεινή" υλοποίηση με 4+1 phases που μια χαρά υποστηρίζει 8350. Είπαμε,για στοκ πάντα,δεν αναφέρομαι σε OC. Για εκεί σαφώς και πάμε αλλού. Όσο για την m/b που αναφέρει ο TS,αν πας στην επίσημη σελίδα της Gigabyte θα δεις ότι και για το revision 1.0 αναφέρει υποστήριξη μέχρι και 8370. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4591#ov Φιλε μου εχεις δικιο,εβγαλαν καινούργιο bios και για το rev1 το οποιο ειχα καιρό να το τσεκάρω για update,πιθανόν να γκρινιαξανε οσοι 2ιχαν το rev1 για το rev3 που με το καλημέρα ειχε υποστήριξη 83ΧΧ.Παλι καλα που μου το εδειξες να την κανω bios update,να μην γκρινιάζει και η γυναικα Υ.Γ περα απο την πλακα για 4+1 μητρική,με ενα 850w τροφοδοτικό,οταν την ειχα με τον 8120,τον ειχα κλοκαρι και δούλευε σταθερα καθε μερα στα 4ghz,οποτε ειναι και λίγο σκυλί η μητρικουλα 1
cabdik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 αν κανεις light OC, δλδ χωρις να πολυπειραξεις ρευματα (ακα δεν θελησεις να τον φτασεις στο θεο), δεν θα εχεις ιδιατερα θεματα..! αν θελησεις ομως να τον τσιτωσεις, οσο παιρνει, τοτε θα χρειαστεις μητρικη με καλη τροφοδοσια...!!
Drake27 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 αν κανεις light OC, δλδ χωρις να πολυπειραξεις ρευματα (ακα δεν θελησεις να τον φτασεις στο θεο), δεν θα εχεις ιδιατερα θεματα..! αν θελησεις ομως να τον τσιτωσεις, οσο παιρνει, τοτε θα χρειαστεις μητρικη με καλη τροφοδοσια...!! Για αυτο τον λογο οταν ειχα παρει τον 8350 ειχα παρει και την ιδια μητρικη που εχεις και εσυ,πολυ καλη και με πολυ καλες επιδοσεις!!!
R-tzas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και μια μητρική των 50 ευρω υποστηρίζει μέχρι και 140watt cpu, πχ : http://www.e-shop.gr/asrock-980de3-u3s3-retail-p-PER.528707
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σημασία έχει όμως κατά πόσο σωστά θα λειτουργήσει ο επεξεργαστής σε μια τέτοια μητρική. Αν είναι να έχεις throttling και υπερθέρμανση των vrm, τότε δεν αξίζει.
R-tzas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σημασία έχει όμως κατά πόσο σωστά θα λειτουργήσει ο επεξεργαστής σε μια τέτοια μητρική. Αν είναι να έχεις throttling και υπερθέρμανση των vrm, τότε δεν αξίζει. Δεν γινεται να έχει throttling σε stock η έστω με OC στα turbo ρολόγια απο τη στιγμή που η ίδια εταιρία λέει οτι υποστηρίζει 8 πύρινους μέχρι 140 watt και δεν θα ήθελε και η ίδια να έχει προβλήματα με τους πελάτες της. Έχω φτιάξει 3 συστήματα με την συγκεκριμένη χωρίς κανένα πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα