"Φώτης" Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, σήμερα αγόρασα το Samsung galaxy s4 mini black edition, και παρατήρησα οτι πίσω το καπάκι δεν είναι δερμάτινο (η τουλάχιστον ψευτοδερμάτινο-δερματίνη) αλλά καθαρά πλαστικό, με πλαστικές ραφές. Ειχα την εντύπωση πως ειναι δερματινο, κανω λάθος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Οχι δεν κανεις, και οχι, ποτε δεν ηταν δερματινο. Αν δεις reviews ολοι για πλαστικο μιλανε, οπως και ειναι.
"Φώτης" Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) σ ευχαριστω, επισης κατι ακομη που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στη συσκευασια οι πληροφορίες είναι γραμμένες στα Πολωνικά ... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από "Φώτης"
maddoctor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 σ ευχαριστω, επισης κατι ακομη που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στη συσκευασια οι πληροφορίες είναι γραμμένες στα Ρωσικα ... Το κουτί εννοείς? Μήπως είναι παραεισαγωγής το κινητό?
"Φώτης" Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το κουτί εννοείς? Μήπως είναι παραεισαγωγής το κινητό? ναι το κουτι και τα χαρτια μεσα σε αυτο, ειχε ξεχωριστο οδηγο χρησης στα ελληνικα (δεν ηταν μεσα στο κουτι)
elenit24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ όταν το είχα πάρει ήταν στα σέρβικα οι οδηγίες. Και ναι ήταν πλαστικό απο πίσω αλλα δεν με ενόχλησε.. ήταν "καλύτερης" ποιότητας πλαστικού από ότι άλλα samsung.Ποιος ειναι προβληματισμός σου?μήπως σου δώσαν "μούφα" κινητό?
"Φώτης" Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ όταν το είχα πάρει ήταν στα σέρβικα οι οδηγίες. Και ναι ήταν πλαστικό απο πίσω αλλα δεν με ενόχλησε.. ήταν "καλύτερης" ποιότητας πλαστικού από ότι άλλα samsung. Ποιος ειναι προβληματισμός σου?μήπως σου δώσαν "μούφα" κινητό? το κινητο που πηρα ειναι ακριβως αυτό http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-s4-mini-i9195-4g-black-edition-gr-p-TEL.002525, τα αναφερω ολα αυτα γιατι δεν μπορω την κοροιδια, θα μπορουσα καλλιστα να το αγορασω απο σκρουτζομαγαζο με κανα 50αρι λιγοτερο ... (επισης οσο για το δερμα, ειχα περασει μια βολτα απο καταστημα γνωστο μεγαλο και μου ειπε ο πωλητης με μια σιγουρια οτι αυτη η εκδοση εχει δερμα απο πισω και ΟΧΙ πλαστικο)
elenit24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 έπρεπε να το δεις μόνος σου.Και σε τάμπλετ και σε κινητά η samsung βάζει φανατικά πλαστικό δεν το αφήνει με τίποτα
Alejandro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 το κινητο που πηρα ειναι ακριβως αυτό http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-s4-mini-i9195-4g-black-edition-gr-p-TEL.002525, τα αναφερω ολα αυτα γιατι δεν μπορω την κοροιδια, θα μπορουσα καλλιστα να το αγορασω απο σκρουτζομαγαζο με κανα 50αρι λιγοτερο ... (επισης οσο για το δερμα, ειχα περασει μια βολτα απο καταστημα γνωστο μεγαλο και μου ειπε ο πωλητης με μια σιγουρια οτι αυτη η εκδοση εχει δερμα απο πισω και ΟΧΙ πλαστικο) Και εγώ νόμιζα ότι το eshop έχει μόνο ελληνικών αντιπροσωπειών. Ο πωλητής πάντως είναι κάργα άσχετος, ποτέ δεν έβγαλε η Samsung έκδοση με δερμάτινο πίσω καπάκι.
"Φώτης" Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ νόμιζα ότι το eshop έχει μόνο ελληνικών αντιπροσωπειών. Ο πωλητής πάντως είναι κάργα άσχετος, ποτέ δεν έβγαλε η Samsung έκδοση με δερμάτινο πίσω καπάκι. Κι εγω έτσι νόμιζα μέχρι που την πάτησα, εν το μεταξύ έχει και το GR στον τίτλο που ειναι παραπλανητικό, Προσοχή λοιπόν! Οσον αφορά τον πωλητή, δεν είναι και τόσο άσχετος, δεν εχει ξεκάθαρήσει το πλαστικό απ τη δέρματίνη, και το λέει δερματίνη ενώ είναι ξεκάθαρα ΠΛΑΣΤΙΚΟ με πλαστικές ραφές, ντροπή! επίσης το κινητό ξεγελάει πολύ στην φώτο της samsung!!!
Jimtic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το s4 mini i9195 κ θέλω να του αλλάξω μπαταρία γιατί αυτή που έχω τα έχει φτύσει. Μπορώ να βάλω με περισσότερα mA ή να προτιμήσω την μαμά? Τώρα έχει 1900mΑ κ λέω να βάλω με 2100mA. Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εγώ απορώ πως δίνεται ακόμα τόσα λεφτά για κινητά με τέτοια χάλια χαρακτηριστηκα.
Alejandro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εγώ απορώ πως δίνεται ακόμα τόσα λεφτά για κινητά με τέτοια χάλια χαρακτηριστηκα. Εγώ απορώ για τη χρησιμότητα του μηνύματος σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα