qsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Με το trigger δεν έχω τόσο θέμα πλεον ( και το ότι καταλαβαίνεις πιο εύκολα ότι πάτησες κάτι λάθος στο μηχανικό βοηθάει) πιο πολύ το έχω με απλό πληκτρολόγιο ms στη δουλειά όπου παταω ο,τι να ναι και θα κάψω κάναν ανθρωπο καμιά μέρα Αν είχα λεφτά για πέταμα θα έφερνα μηχανικό και στη δουλειά πάντως
Zergoulini Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Για το παλικαρι που ψαχνει μηχανικο, ας κανει μια ερευνα τι διακοπτες θελει. Απο εκει και περα βλεπει τι μηχανικο θα παρει. Προσωπικα προτιμουσα τους μπλε αλλα δυστηχως απο οταν παντρευτικα και συγκατοικησα με την γυναικα μου, επρεπε να επιλεξω αναμεσα σε Blue και την γυναικα μου. Αν και δυσκολη αποφαση κατεληξα στην γυναικα μου λογο οτι κανει και κανα καφε που και που Σοβαρα τωρα, ο μπλε διακοπτης ειναι οπως ειχα ξαναγραψει ενας πολυ ιδιαιτερος διακοπτης. Απαξ και κοιματε κανενας στο διπλανο δωματιο θα τον ξεκουφανει. Οποτε μετα τους μπλε, προσωπικη μου επιλογη και κατα την γνωμη μου μακραν ο καλυτερος διακοπτης ειναι ο καφε. Αριστος για παιχνιδια και ακομα καλυτεροσ για typing. To Dycky του πεταξα τα ματια εξω. Προσπαθησα να αντικαταστησω μερικα καμμενα leds και κατεληξα να τραβαω με την πενσα τα switches απο τα νευρα μου. RIP Ducky. Τωρα βασικα εχω μαυρους (Roccat MK Pro) και προσπαθω να τους συνηθησω, αλλα δεν βλεπω να το κραταω πολυ. Καποια στiγμη θα παω σε καφε. Sorry για το oftopic
qsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 πάντως κουκλί πληκτρολόγιο είναι αυτό το das keyboard με κατάμαυρα πλήκτρα, αλλά φέυγει πολύ από το budget του ts http://www.e-shop.gr/das-keyboard-4-ultimate-us-layout-mx-blue-black-p-PER.580296
Zergoulini Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 πάντως κουκλί πληκτρολόγιο είναι αυτό το das keyboard με κατάμαυρα πλήκτρα, αλλά φέυγει πολύ από το budget του ts http://www.e-shop.gr/das-keyboard-4-ultimate-us-layout-mx-blue-black-p-PER.580296 Das Keyboard μιλαμε ειναι απιστευτο το πληκτρολογιο. Το εχει ενας φιλος ενος φιλου μου και ειχα την τιμη να το δω απο κοντα και να το δοκιμασω. Δεν εχω ξαναδει τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης. Δυστηχως δεν εχει Backlit φωτισμο, αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να μην το επερνα. 1
qsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ναι κι εγώ θέλω φωτισμό, αλλά αν είναι να έπαιρνα από τα συγκεκριμένα θα έπαιρνα όπως στο έδειξα, με κατάμαυρα πλήκτρα οπότε εκ των πραγμάτων δε θα χρειαζόμουν φωτισμό από ότι βλέπω στο eshop το έχουν με blue και brown switches με μαύρα πλήκτρα.. ίσως και να έπαιρνα blue για να συζήσω λίγο και με αυτά βασικά από αυτά της ελληνικής αγοράς αυτό και το corsair rgb (με red switches) είναι που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά είναι πανάκριβα ρε γαμώτο τα cm είναι τίμια, αλλά το βλέπεις ότι σε κάποια σημεία πάσχουν από ποιότητα που υποτίθεται ότι πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Για το παλικαρι που ψαχνει μηχανικο, ας κανει μια ερευνα τι διακοπτες θελει. Απο εκει και περα βλεπει τι μηχανικο θα παρει. Προσωπικα προτιμουσα τους μπλε αλλα δυστηχως απο οταν παντρευτικα και συγκατοικησα με την γυναικα μου, επρεπε να επιλεξω αναμεσα σε Blue και την γυναικα μου. Αν και δυσκολη αποφαση κατεληξα στην γυναικα μου λογο οτι κανει και κανα καφε που και που Σοβαρα τωρα, ο μπλε διακοπτης ειναι οπως ειχα ξαναγραψει ενας πολυ ιδιαιτερος διακοπτης. Απαξ και κοιματε κανενας στο διπλανο δωματιο θα τον ξεκουφανει. Οποτε μετα τους μπλε, προσωπικη μου επιλογη και κατα την γνωμη μου μακραν ο καλυτερος διακοπτης ειναι ο καφε. Αριστος για παιχνιδια και ακομα καλυτεροσ για typing. To Dycky του πεταξα τα ματια εξω. Προσπαθησα να αντικαταστησω μερικα καμμενα leds και κατεληξα να τραβαω με την πενσα τα switches απο τα νευρα μου. RIP Ducky. Τωρα βασικα εχω μαυρους (Roccat MK Pro) και προσπαθω να τους συνηθησω, αλλα δεν βλεπω να το κραταω πολυ. Καποια στiγμη θα παω σε καφε. Sorry για το oftopic Παντως και οι μαυροι διακοπτες του Trigger εκαναν παρα πολυ θορυβο,αλλα ναι θα συμφωνησω οτι οι καφε και για μενα ειναι μακραν οι καλυτεροι. Να σου πω για τα Led δεν εισαι μεσα στην εγγυηση αφου σου καηκαν??
Zergoulini Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατι ηταν αγορασμενο απο ebay.de. Επισεις του ειχα βαλει ηδη χερακι και ειχα καταφερει να του αλλαξω ενα ledακι. Μετα αρχισανε και καιγοτανε και αλλα αλλα δυστηχως καπου εχασα την μπαλα. Περα απο αυτο, αν δεν το πειραζα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα να το επιστρεψω πισω για αντικατασταση και κατα ποσο θα μου ζηταγανε μεταφορικα και λοιπα. Επισεις ολη η διαδικασια θα επερνα πανω απο 2 μηνες. Αυτοι ειναι και οι λογοι που δεν προκειται να ξαναπαρω κατι ακριβο απο εξωτερικο. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2015 από Zergoulini 1
BleNt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι αναμεσα στο http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-4040-gkcm1-us-quickfire-rapid-i-mechanical-keyboard-brown-switch-p-PER.814349που ειναι στα λεφτα που ειπα και στο να περιμενω λιγο να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k95-mechanical-gaming-keyboard-white-led-cherry-mx-red-p-PER.549650 που μου εκατσε στο ματι να τα δοκιμασο δεν μπορω λογο του οτι ειμαι απο νησι ,αρα θα δω τι θα παρω.ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!!
Zergoulini Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτας αναμεσα σε 2 εντελως διαφορετικα πληκτρολογια. Το ενα ειναι Tenkeysless χωρις το numpad και το δευτερο εχει ενα καρο macro κουμπια. Αν δεν χρειαζεσαι τα μακρο, καλυτερα να τα αποφυγεις γιατι θα σε ενοχλουνε απο την αριστερη μερια. Θα θελεις να πατησεις πχ το Control και θα πατας Macro κουμπι. Αφου δινεις 150, δωσε λιγα ακομα και παρε το RGB k70
StigmaX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι αναμεσα στο http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-4040-gkcm1-us-quickfire-rapid-i-mechanical-keyboard-brown-switch-p-PER.814349που ειναι στα λεφτα που ειπα και στο να περιμενω λιγο να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k95-mechanical-gaming-keyboard-white-led-cherry-mx-red-p-PER.549650 που μου εκατσε στο ματι να τα δοκιμασο δεν μπορω λογο του οτι ειμαι απο νησι ,αρα θα δω τι θα παρω.ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!! Αυτο που σου είπαν με τα macro buttons στο πλάι κοίταξε το πάντως. Προσωπικά μετά από μια βδομάδα με blackwidow, δεν βολευτικα καθόλου μιας και όλα τα πλήκτρα πάνε μια θέση δεξιά. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο που σου είπαν με τα macro buttons στο πλάι κοίταξε το πάντως. Προσωπικά μετά από μια βδομάδα με blackwidow, δεν βολευτικα καθόλου μιας και όλα τα πλήκτρα πάνε μια θέση δεξιά. Εγω το εχω πει παντως.Πραγματικα θελω να δω ενα ατομο που να μπορει να χρησιμοποιει ολα αυτα τα πλαινα κουμπια του K95 ή αλλων παρομοιων πληκτρολογιων γιατι πχ σε Mmo εδω τα 6 κλασσικα που εχουν τα πληκτρολογια δεν με βολεψαν ποσο μαλλον ακομα περισσοτερα.
BleNt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Το g15 που έχω έχει τα 6 στο πλάι και πότε δεν τα χρησιμοποίησα λόγω του ότι παίζω μόνο league of legends.
Jinis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά για να μην ανοίξω άλλο θέμα, θέλω να μ προτείνετε κάποια πληκτρολόγια με καφέ switches, και φθηνά κ ακριβά που έχετε δοκιμάσει κ είναι καλά για να αποφασίσω ποιο να πάρω. Ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι αναμεσα στο http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-4040-gkcm1-us-quickfire-rapid-i-mechanical-keyboard-brown-switch-p-PER.814349που ειναι στα λεφτα που ειπα και στο να περιμενω λιγο να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k95-mechanical-gaming-keyboard-white-led-cherry-mx-red-p-PER.549650 που μου εκατσε στο ματι να τα δοκιμασο δεν μπορω λογο του οτι ειμαι απο νησι ,αρα θα δω τι θα παρω.ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!! Το g15 που έχω έχει τα 6 στο πλάι και πότε δεν τα χρησιμοποίησα λόγω του ότι παίζω μόνο league of legends. Ε αρα γιατι κοιτας το Corsair αφου οπως λες δεν θα χρησιμοποιεις τα πλαινα κουμπια που εχει και πολλα??
Jinis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ανάμεσα στο logitech-g710 και στο coolermaster-quickfire-ultimate-red που έχουν πάνω κάτω την ίδια τιμή ποιο είναι καλύτερο σε ποιότητα.? Το Logitech g710+ τώρα που κάνεις 115 αξίζει να το πάρω.? (Ξέρω ότι το ένα έχει red και το άλλο brown switches, απλά μ'ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα