Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους! 

Εβαλα προσφατα forthnet internet και εχω το εξης προβλημα! Το ρουτερ ειναι ενα technicolor! Η ταχυτητα υποτιθεται οτι ειναι 24mbps αλλα εγω τις πρωτες βδομαδες επιανα 6.2 mbps και τωρα εχει πεσει στα 4mbps!

πηρα τηλεφωνο και μιλησα με τεχνικο μου λεει οτι βρισκεσαι πολυ μακρια απο τις κεντρικες κεραιες κατι τετοιο γιαυτο μου λεει πιανεις τετοια χαμηλη ταχυτητα! αλλαξα modem γιατι μου ειπε οτι αυτο μπορει να βοηθησει και εγινε παλι το ιδιο στην αρχη ειχα 6mbps τωρα επεσα παλι στα 4mbps!  :mad:  :mad:

μπορω να κανω κατι εστω να παω στα 6 γιατι ειναι μια διαφορα(μικρη αλλα σημαντικη)

Δημοσ.

βάλε μια τα στατιστικά της γραμμής εδω πέρα.

Για να κλειδώνεις τόσο πρέπει όντως να είσαι μακρια απ το αστικό κέντρο απ όπου και παίρνεις ίντερνετ.

Δημοσ.

βάλε μια τα στατιστικά της γραμμής εδω πέρα.

Για να κλειδώνεις τόσο πρέπει όντως να είσαι μακρια απ το αστικό κέντρο απ όπου και παίρνεις ίντερνετ.

πως το κανω αυτο τι εννοεις?

Δημοσ.

Για μπες στο 192.168.1.1

Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η ip του ρουτερ. Μετά κάπου αριστερά έχει Ιντερνετ ή Broadband ή κάτι τέτοιο. Βάλε απο'κει τα στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε στο Βοηθήματα>Γραμμή εντολών>Γράψε ipconfig και πάτα enter> Σημείωσε κάπου την gateway σου ή στα ελληνικά "προεπιλεγμένη πύλη">Στο browser σου πληκτρολόγησε αυτή τη διεύθυνση>Πάτα τους κωδικούς του router σου> κάνε αυτά που σου έγραψε ο poulinos.

Δημοσ.

για 34 attenuation και 8 Margin τα 5mbit Που βλεπω ειναι λιγα.αν μπορεις να κανεις δοκιμη εξω απο το σπιτι στην χωνευτη ή στον κατανεμητη θα ηταν μια καλη δοκιμη να δουμε εκει ποσο πιανεις.απο τον παροχο μπορεις να ζητησεις 6 Margin μηπως και παιξεις καλυτερα αντι για 8 που εχεις και ελπιζω να εισαι σταθερος.κανε δοκιμη αμα θες χωρις φιλτρα,χωρις σπλιττερ .απλα το ρουτερ στην κεντρικη πριζα με μικρο τηλεφωνικο καλωδιο και δες ποσο πιανεις.αν εχεις FAST PATH ζητα interleave για να κερδισεις σε ταχυτητα.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.

Δημοσ.

Να παρω δηλαδη τηλεφωνο να μιλησω νε τεχνικο και να του πω αυτο με το 6 margin?

Αυτο με το fast path ξερω τι ειναι!!

Εγω συνδεω το μοντεμ μου στη πριζα τηλεφωνου με ενα σαν φιλτρο εννοεις να το βαλω το καλωδιο χωρις αυτο το πραγματακι ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...