nsp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα σε ολους λοιπον πιο ειναι το θεμα εχω την 5210g με 20μετρο καλωδιο περνω σημα απο τα 100μετρα πανω κατω που παει απο εξω μεσα στο σπιτι και καρφι στον σταθερο εγω αυτο που θελω ειναι το κανω σε wifi αλλα οχι μονο μεσα απο τον σταθερο με virtual wifi αλλα με ενα κανονικο ρουτερ δεν εχω καποιο ρουτερακι προτεινεται με τις γνωσεις
jkoukos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Θα πάρεις ένα ασύρματο router, ανάλογα το οικονομικό και τις δυνατότητες που θέλεις να έχει. Θα συνδέσεις ενσύρματα το ΑΡ στο router (WAN θύρα) και πάνω σε αυτό θα συνδέονται ενσύρματα (στις 4 LAN) ή ασύρματα (μέσω WiFi) όλες οι συσκευές σου. Ενδεικτικά προτείνω το TL-WR743ND που το είχα παλαιότερα, αλλά σου κάνει οποιαδήποτε αντίστοιχη συσκευή.
nsp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 σε ευχαριστω πολυ ελπιζω να ειναι ευκολες οι ρυθμισεις
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 αν εχεις καποιο παλιο adsl router που σου περισσευει μπορεις να το κανεις ap.αν παρεις ρουτερ και εχει Wan θα εχεις 2 nat οποτε και θεματακια σε Port forward.Θα ειναι σαν δευτερο ξεχωριστο δικτυο.αν παρεις ap ή καποιοο adsl router που θα παιξει σαν ap τοτε θα ειναι ολα στο ιδιο δικτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα