Προς το περιεχόμενο

Nέος σε mac...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Μετά απο 15 χρόνια σε pc έκανα την αλλαγή σε mac,macbook pro 15 early 2011 με ssd,8gb ram και τον hdd στη θέση του superdrive.

Oλα μου φαίνονται δύσκολα στην αρχή,θα ήθελα την βοήθεια σας:Πως μεταφέρονται αρχεία,πχ ταινίες,απο τον ssd στον hdd?Δεν μπορώ να το βρώ..

θέλω ο ssd να έχει μόνο τις οποιες εφαρμογές μόνο.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλώς όρισες στον κόσμο των mac.

O hdd σου είναι σαν ένας οποιοσδήποτε drive. Δημιουργείς φακέλους και αντιγράφεις με cmd+c, οποιοδήποτε αρχείο και μετά επικολλάς με cmd+v, ή μεταφέρεις με alt+cmd+v.

Προσέχεις πολύ να ΜΗΝ υπερθερμανθεί, διότι τα περισσότερα early 2011 έχουν πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών...

Αν το έχεις πάρει μεταχειρισμένο, ρώτησε αν έχει γίνει κάποιο "σέρβις", (reboil?).

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς όρισες στον κόσμο των mac.

O hdd σου είναι σαν ένας οποιοσδήποτε drive. Δημιουργείς φακέλους και αντιγράφεις με cmd+c, οποιοδήποτε αρχείο και μετά επικολλάς με cmd+v, ή μεταφέρεις με alt+cmd+v.

Προσέχεις πολύ να ΜΗΝ υπερθερμανθεί, διότι τα περισσότερα early 2011 έχουν πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών...

Αν το έχεις πάρει μεταχειρισμένο, ρώτησε αν έχει γίνει κάποιο "σέρβις", (reboil?).

Sent from my iPad using Insomnia

Tον αγόρασα απο iphonehellas,είναι σε καινουργή κατάσταση και ο πωλητής τον χρησιμοποιούσε για development.

Πάντα θα τον εχω σε cooler..

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Μετά απο 15 χρόνια σε pc έκανα την αλλαγή σε mac,macbook pro 15 early 2011 με ssd,8gb ram και τον hdd στη θέση του superdrive.

Oλα μου φαίνονται δύσκολα στην αρχή,θα ήθελα την βοήθεια σας:Πως μεταφέρονται αρχεία,πχ ταινίες,απο τον ssd στον hdd?Δεν μπορώ να το βρώ..

Ευχαριστώ πολύ.

Έχει κάνει fusion? Βλεπεις τους δυο σκληρούς ξεχωριστά και ολόκληρους στο Finder ή όχι?
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ πολύ.

Τρέχεις το μηχάνημα με το σύστημα του πωλητή ;. 

Δημοσ.

Έχει κάνει fusion? Βλεπεις τους δυο σκληρούς ξεχωριστά και ολόκληρους στο Finder ή όχι?

Ναί,τους βλέπω ξεχωριστά.

Τρέχεις το μηχάνημα με το σύστημα του πωλητή ;. 

Οχι,μου έκανε clean install απλώς μου έχει περάσει κάποιες εφαρμογές και το W office.

Δημοσ.

Διαβάζω οτι η συγκεκριμένη σειρά έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών.

Το έχω πάντα πάνω σε cooler,χρειάζεται να του κάνω κάποιο service?

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο service(εκτός Document κλπ)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Διαβάζω οτι η συγκεκριμένη σειρά έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών.

Το έχω πάντα πάνω σε cooler,χρειάζεται να του κάνω κάποιο service?

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο service(εκτός Document κλπ)

Ευχαριστώ

Αν δεν σου παρουσιάσει πρόβλημα δεν χρειάζεται να το πας στο service για την κάρτα, ίσως μόνο για καθαρισμό εσωτερικά. Μακάρι να μη σου τύχει το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών γιατί στην ουσία είσαι για άλλο λάπτοπ...

• Like 1
Δημοσ.

Για δοκίμασε μα drag and drop, πιστεύω ότι θα δουλέψει.

Συμφωνώ με το drag and drop σαν την πιο πρακτική λύση.

Παράλληλα, η μαγεία του Mac OS X είναι ότι είναι “χτισμένο” γύρω από το πληκτρολόγιο. Εδώ είναι δύο links, πιστεύω χρήσιμα, για τον φίλο.

Mac OS X και χρήσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου

10 Coolest Keyboard Shortcuts You Never Knew About

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...