ManHunter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πριν 2 μήνες πήρα από τον Κωτσόβολο το iPhone 6 Plus. Σήμερα έσπασε καταλάθος η οθόνη. Είχα πληρώσει 60 ευρώ έξτρα για total support. Υπάρχει περίπτωση να μου το φτιάξουν δωρεάν; Αν όχι πόσο θα μου κοστήσει; Θα πάρει μέρες; Ευχαριστώ πολύ!!!!
KiriosD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 κοροϊδία είναι αυτό που πλήρωσες, μια χαρά θα πληρώσεις την οθόνη τώρα αυτό που σου μενει να κανεις ειναι να δεις απο που θα το επισκευάσεις
papousss13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 προλαβαινεις να κανεις υπαναχωρηση στο total support?? τουλαχιστον να σωσεις τα 60 ευρα που πεταξες
vdeseris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό βρήκα ψάχνοντας λίγο στο google. Πήγαινε από εκεί και ενημέρωσε μας.
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν στο καλύπτει το support ίσως συμφέρει να πληρώσεις για αλλαγή ολόκληρης της συσκευής. Η οθόνη είναι πανάκριβη
georgeadams Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πριν 2 μήνες πήρα από τον Κωτσόβολο το iPhone 6 Plus. Σήμερα έσπασε καταλάθος η οθόνη. Είχα πληρώσει 60 ευρώ έξτρα για total support. Υπάρχει περίπτωση να μου το φτιάξουν δωρεάν; Αν όχι πόσο θα μου κοστήσει; Θα πάρει μέρες; Ευχαριστώ πολύ!!!!Γιατί ρωτάς εμάς και όχι τον Κωτσόβολο; 4
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μα ο Κωτσόβολος είναι ο πιο αρμόδιος να απαντήσει, αφού από κει αγόρασε ο φίλος την έξτρα εγγύηση!
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μα ο Κωτσόβολος είναι ο πιο αρμόδιος να απαντήσει, αφού από κει αγόρασε ο φίλος την έξτρα εγγύηση!Ακριβώς. Που να ξέρουμε εμείς τί όρους χρήσης έχει η εγγύηση του Κωτσόβολου; 1
ramarg Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν του το καλύπτει σίγουρα.. Γενικά το total support είναι μία κοροιδία. Εαν τα είχες δώσει για να αγοράσεις ένα apple care+ θα έπιαναν τόπο αλλά στην ελλάδα δεν έχουμε τέτοιες παροχές..Δυστυχώς θα καλύψεις το κόστος από την τσέπη σου. Όπως σου είπαν τα παιδιά εαν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης πήγαινε να εισπράξεις τα 60 πίσω. Ούτως ή άλλως έχεις 2 χρόνια από την apple με καλύτερου είδους εγγύηση (εδώ και κυρίως στο εξωτερικό).
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν του το καλύπτει σίγουρα.. Γενικά το total support είναι μία κοροιδία. Εαν τα είχες δώσει για να αγοράσεις ένα apple care+ θα έπιαναν τόπο αλλά στην ελλάδα δεν έχουμε τέτοιες παροχές..Δυστυχώς θα καλύψεις το κόστος από την τσέπη σου. Όπως σου είπαν τα παιδιά εαν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης πήγαινε να εισπράξεις τα 60 πίσω. Ούτως ή άλλως έχεις 2 χρόνια από την apple με καλύτερου είδους εγγύηση (εδώ και κυρίως στο εξωτερικό). Η αντίστοιχη εγγύηση των public καλύπτει τέτοιες ζημιές, του Κωτσόβολου σίγουρα δεν;
Runner25 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 κριμα,φανταζομαι σου γλυστρισε εεεε. γενικα οπως ειναι το σχημα του γλυστραει πολυ ευκολα απο το χερι και δε μπορεις να το κρατησεις και καλα. θα επρεπε να του ειχες βαλει τουλαχιστον μια σκληρη θηκη 1
WizeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 κριμα,φανταζομαι σου γλυστρισε εεεε. γενικα οπως ειναι το σχημα του γλυστραει πολυ ευκολα απο το χερι και δε μπορεις να το κρατησεις και καλα. θα επρεπε να του ειχες βαλει τουλαχιστον μια σκληρη θηκη Συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ στο δικό μου έχω φορέσει αυτήν: http://www.spigen.com/iphone-6-plus-case-ultra-hybrid.html Δεν είναι η λεπτότερη αλλά είναι πολύ καλής ποιότητας και το γεγονός ότι είναι Crystal Clear βοηθάει στο να μην κάνει "μπαμ" η θήκη αλλά η συσκευή που φαίνεται πεντακάθαρα.
georgeadams Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Το topic ξεκίνησε πριν 2 μήνες και ο topic starter δεν έχει συμμετοχή έκτοτε. Κλειδώνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις