euxoulhs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 για να μην ανοιγω νεο θεμα... εχω μια lg 42' και επειδη για ταινιας συνεχια τις φορτωνω σε usb και τις βαζω στην tv ειδα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/gigabyte-brix-gb-bxbt-1900-intel-quad-core-j1900-ultra-compact-pc-kit-p-PER.911247 τι παιζει με αυτα; ειναι καλα; σκεφτομουν ενα τετοιο κουτακι σε μεγεθος που ναχει windows και απλα να παιζει ταινιες και αντε καμια μουσικη nothing more. 1
vaas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αν το θες μοναχα για αυτην την χρηση εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις κανα media player. 1
euxoulhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν το θες μοναχα για αυτην την χρηση εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις κανα media player. το θεμα ειναι ναχει πανω εναν σκληρο ικανοποιητικου μεγεθους ταξεως 100-200gb (?) ωστε να φορτωνω εκει ταινιες και οποτε ειναι με ενα κλικ ας πουμε να παιζουν,το ιδιο και για μουσικη και προπαντων να μην πιανει χωρο
vaas93 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απλά μετά σε αυτό που στειλες πρέπει να βάλεις και ραμ σκληρό οπότε πάει το κόστος πάνω από 200. Αν δεν σε χαλάει αισθητικά παίρνεις έναν εξωτερικό σκληρό και είσαι άρχοντας.
TheELF Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Έτσι είναι, αν είναι να δώσεις 200€ καλύτερα μάζεψε τα για να πάρεις καμιά smart TV που να έχει δίκτυο και να τραβάει της ταινίες από τον κεντρικό σου Η/Υ ή από κάποιον δίσκο που θα έχεις συνδέσει σε router. Ή ψάξε για κάνα android stick/chromecast που δίνει σε τηλεοράσεις τέτοια δυνατότητα ξεκινάνε σχετικά φτηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα