TakisGoutsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 http://prntscr.com/66vx6y http://prntscr.com/66vxfl εκανα oc με το amd overdrive σχετικα ευκολα...απο 3,9 σε 4,3 χωρις turbo και τα volte 1.31... ετρεξα το CINEBENCH και απο 4,55 πηγε 4,95 rating μετα το oc... ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ...? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 http://prntscr.com/66xb6v http://prntscr.com/66xpn5 έτρεξα prime 95 και έβγαλε error (Βλ. link) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω το συγκεκριμένο mobo εχει 4+1 phase VRM και δεν σηκώνει 125w CPU οπως ο 6350..δεν θα πας και πολύ μακρία.. Επισης overclock απο software δεν είναι και το πιο σταθερό...δοκίμασε απο bios.Ισως φτάσεις πιο ψηλά απο εκεί με λιγότερο ρευμα. +δοκίμασε να βαλεις εναν ανεμιστήρα να χτυπάει πανω στο VRM heatsink.(δίπλα στην CPU).Αυτο θα βοηθήσει επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 OC απο το overdrive ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Έχεις πολύ χαμηλή τάση για τα ρολόγια που θες να πάς. απενεργοποιείς turbo,cool and quiet,c6,c1e βάζεις το Load line calibration στο 75% είτε στο ένα στάδιο πρίν το extreme(λογικά και συ το ίδιο θα έχεις) την τάση στο Vcore χειροκίνητα στο +0.00V και βλέπεις πόση τάση χρειάζεται για την στοκ λειτουργία του επεξεργαστής. απο 3.9 που είναι βάλτον 4.2 με την στοκ συχνότητα και δες αν περναει prime95 Αν βγάλει error μπαίνεις bios και ανεβάζεις το Vcore κατα μια μονάδα(ΠΡΟΣΟΧΗ οχι +1 βόλτ αλλα να πάει αοπ 0.00 σε 0.25 πχ την πρώτη επιλογή που έχει) ξανατρέχεις prime95 κανένα 3ώρο+ για να δεις αν είναι σταθερός και αν είσαι οκ είτε ανεβάζεις κ άλλα ρολόγια είτε τον αφήνεις εκει. Απο κει και πέρα ΚΟΙΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ τις θερμοκρασίες στο overdrive να μην ξεπεράσουν το όριο τους. καλή αρχή. btw αν έχεις θέμα με το bios,έχω ανοίξει αντίστοιχο θέμα με τίτλο FX6300-έφτασε η ώρα για να δεις εικόνες απ το Bios Κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα παίδες και ευχαριστώ που έχετε την θελήσει να με βοηθήσετε.. λοιπόν ξανά ξεκίνησα από την αρχή μόλις τώρα μπήκα overdrive έβγαλα turbo και έβαλα prime95 για κανένα 3ωρο να δω πως θα πάει.... έπεται συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Oc και gigabyte ds3p δεν γίνεται σωστά απλά. Το 4+1 power phase για 125w tdp θα φάει γερό ζόρι και θα βγάλει τρελές θερμοκρασίες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για μένα, επειδή είχες αναφέρει πως θες καλύτερες επιδόσεις στο wot, είναι να πουλήσεις fx 6350 και gigabyte ds3p και να πας σε i5 και μητρική. Από το να πάρεις άλλη μητρική ακριβότερη και καλύτερη για τον fx για να πειραματιστείς με oc, να θες έπειτα ακριβότερη ψύκτρα για να ψύξεις τον 6350 και έτσι τελικά να χάσεις χρήματα, πήγαινε σε κάτι που θα σου έρθει φθηνότερα, θα έχει καλύτερη κατανάλωση και επιδόσεις. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, παράτα το oc, μην χαλάσεις κάνα κομμάτι και μετά δεν πωλείται. Πουλάς fx και μητρική, βάζεις την διαφορά και πας σε i5 . Αυτά στα λέω ως όσο το δυνατόν γίνεται πιο λογικές προτάσεις, σην θέση σου δεν θα έμπλεκα με ημίμετρες αναβαθμίσεις για να φέρω τον fx όσο το δυνατόν γίνεται στα ίσα του σε single core. Δεν σε παραπέμπω αναγκαστικά να αναβαθμίσεις, απλά σου παραθέτω μια εκδοχή αφού κατάλαβα πως σε ενδιαφέρει το single core performance. Εμένα για παράδειγμα που μου είναι αδιάφορο το single core, πέραν του λολ που παίζω το οποίο δεν έχει ανάγκη ντε και καλά από intel, είμαι μια χαρά με τον amd, γιατί ταίριαξε γάντι σε αυτά που κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ASUS Sabertooth 990fx r2.0 αυτη κανει να την παρω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ναι μια χαρά θα σε βολέψει,αρκεί να μην έχει κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 αα λες η μητρική να είναι τίποτα καμένη και τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Oc και gigabyte ds3p δεν γίνεται σωστά απλά. Το 4+1 power phase για 125w tdp θα φάει γερό ζόρι και θα βγάλει τρελές θερμοκρασίες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για μένα, επειδή είχες αναφέρει πως θες καλύτερες επιδόσεις στο wot, είναι να πουλήσεις fx 6350 και gigabyte ds3p και να πας σε i5 και μητρική. Από το να πάρεις άλλη μητρική ακριβότερη και καλύτερη για τον fx για να πειραματιστείς με oc, να θες έπειτα ακριβότερη ψύκτρα για να ψύξεις τον 6350 και έτσι τελικά να χάσεις χρήματα, πήγαινε σε κάτι που θα σου έρθει φθηνότερα, θα έχει καλύτερη κατανάλωση και επιδόσεις. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, παράτα το oc, μην χαλάσεις κάνα κομμάτι και μετά δεν πωλείται. Πουλάς fx και μητρική, βάζεις την διαφορά και πας σε i5 . Αυτά στα λέω ως όσο το δυνατόν γίνεται πιο λογικές προτάσεις, σην θέση σου δεν θα έμπλεκα με ημίμετρες αναβαθμίσεις για να φέρω τον fx όσο το δυνατόν γίνεται στα ίσα του σε single core. Δεν σε παραπέμπω αναγκαστικά να αναβαθμίσεις, απλά σου παραθέτω μια εκδοχή αφού κατάλαβα πως σε ενδιαφέρει το single core performance. Εμένα για παράδειγμα που μου είναι αδιάφορο το single core, πέραν του λολ που παίζω το οποίο δεν έχει ανάγκη ντε και καλά από intel, είμαι μια χαρά με τον amd, γιατί ταίριαξε γάντι σε αυτά που κάνω. βασικα εχω 2 στο μυαλο μ η να παρω την asus 990fx poy γραφω παρα πανω η να παρω την αγγελια που βρηκα εδω μεσα στο insomnia i5 4670k + asrock h87 pro 4...... αλλα νομιζω οτι η asrock δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για τον ι5.. εσύ τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να μην είναι η ιδανική επιλογή , αλλά σκέψου πως ακόμα και σε stock , ο 4670κ είναι ανώτερος από τον fx όσο και να τον ανεβάσεις. Οπότε αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα , προτίμησε τον 4670κ. Εκτός βέβαια κι αν δε σε νοιάζουν οι επιδόσεις , αλλά θες να κάνεις οπωσδήποτε overclock για hobby. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 με ενδιαφερει παρα πολυ να γυρισω σε intel αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τσίμπα το τότε το πακέτο με τον 4670k μιας και το βρήκες, αν βιάζεσαι να πας σε intel. Άποψή μου, μετά από ψάξιμο, πως πέραν της μητρικής που υπάρχει στο πακέτο και δεν κάνει overclock, παίρνεις έναν cpu διαμάντι. Ωστόσο, ένας 4670k θα σε βγάλει χωρίς oc για χρόνια απλά . Για εμένα, χάσιμο χρημάτων να συνεχίσεις στην πλατφόρμα της amd σπαταλώντας λεφτά για να πάρεις καλύτερη μητρική. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες με τα μεταχειρισμένα, θα βρεις πολλά πράγματα. Αν όμως θέλεις να τα σπρώξεις γρήγορα προς πώληση τα δικά σου κομμάτια, κάνε την τράμπα με το παιδί και πλήρωσε την διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τσίμπα το τότε το πακέτο με τον 4670k μιας και το βρήκες, αν βιάζεσαι να πας σε intel. Άποψή μου, μετά από ψάξιμο, πως πέραν της μητρικής που υπάρχει στο πακέτο και δεν κάνει overclock, παίρνεις έναν cpu διαμάντι. Ωστόσο, ένας 4670k θα σε βγάλει χωρίς oc για χρόνια απλά . Για εμένα, χάσιμο χρημάτων να συνεχίσεις στην πλατφόρμα της amd σπαταλώντας λεφτά για να πάρεις καλύτερη μητρική. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες με τα μεταχειρισμένα, θα βρεις πολλά πράγματα. Αν όμως θέλεις να τα σπρώξεις γρήγορα προς πώληση τα δικά σου κομμάτια, κάνε την τράμπα με το παιδί και πλήρωσε την διαφορά. δεν τα δίνει τελικά το παιδί... λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα