Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζεις ότι σε συμφέρει, :-D για δοκίμασε να ανοίξεις δικιά σου επιχείρηση, ούτε που θα καταλάβεις πότε θα σου φύγουν τα φράγκα.

Σε χρόνο dt θα στα πάρει ο οαεε και το επιμελητήριο.

Στην περίπτωση του παλικαριού του συμφέρει μόνο αν έχει τουλάχιστον 3 πελάτες, αλλά για να βρεις πελάτες θέλει τρέξιμο δεν θα έρθει ο άλλος έτσι απλά στο μαγαζί σου.

Εγώ πάντως θα του πρότεινα να κάνει συμφωνία με το τυπά που θέλει να τον δέσει χειροπόδαρα με έναν μισθό πίνας, να του βρει και άλλους πελάτες μόνον έτσι να κάνει συμφωνία :-D

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα.ειμαι 20 ετων και ασφαλισμενη στο δημοσιο απο τη μητερα μου..βρηκα δουλεια και πρεπει να βγαλω αριθμο μητρωου εργαζομενου ικα..ξερω χανω την ασφαλεια δημοσιου αλλα κανω φορολογικη δηλωση΄? επισης πως διαγραφομαι απο το βιβλιαριο της μητερας μου και πως μπορω να επιστρεψω? ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα.ειμαι 20 ετων και ασφαλισμενη στο δημοσιο απο τη μητερα μου..βρηκα δουλεια και πρεπει να βγαλω αριθμο μητρωου εργαζομενου ικα..ξερω χανω την ασφαλεια δημοσιου αλλα κανω φορολογικη δηλωση΄? επισης πως διαγραφομαι απο το βιβλιαριο της μητερας μου και πως μπορω να επιστρεψω? ευχαριστω

αν διαγραφεις δεν επιστρεφεις. γραφεσαι ικα και για να το διατηρησεις και για αργοτερα θες 50 ενσημα το χρονο (με τα τωρινα δεδομένα).

Για να διαγραφεις παει ο "προστατης" σου στον οπαδ με το βιβλιάριο σου και σε διαγραφει.

Επίσης ναι κανεις φορολογική. Εχε ομως κατα νου οτι η μητερα σου ετσι μπορει να χασει επιδόματα τεκνων κλπ...

Δημοσ.

βιβλιαριο υγειας βγαζεις μετα τα 75 ενσημα.

μεχρι τοτε εισαι ασφαλισμενη στους γονεις σου.

και αν εισαι κατω των 23?(εσυ εισαι 20)

Δημοσ.

Οι εισφορές είναι μεγάλες αλλά πιστεύω δεν έχουν επιλογή. "Αμαρτίαι γονένων παιδεύουσι τέκνα". Οι παλιότεροι ασφαλισμένοι,  δηλαδή οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας πλήρωναν λιγότερο και παίρνουν σύνταξη όσο με κάποιους που πλήρωναν περισσότερες εισφορές. Επίσης υπάρχουν κάτι συντάξεις 400 και 500 ευρώ ατόμων με ένσημα 5 χρόνων. Αναμενόμενο λοιπόν να πληρώνουμε εμείς τις συντάξεις των παππούδων μας, έτσι όπως τα κατάφεραν...  

Επιπλέον, μόλις τα είδα τα στοιχεία στην ΕΛΣΤΑΤ, υπάρχουν 2.73 εκ. άνθρωποι άνω των 60. Δηλαδή ένας στους 4 είναι συνταξιούχος και ακριβώς την ίδια ώρα υπάρχουν μυαλά νέα και παραγωγικά που φεύγουν στο εξωτερικό. Και απορείτε που οι ασφαλιστικές εισφορές ανεβαίνουν ???

Και δεν αλλάζει τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...