Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή και παρατήρησα τον φωτισμό του πληκτρολογίου να αναβοσβήνει (ίσως είναι σύμπτωση απλά το αναφέρω) ενω κανονικά δεν άνοιγε καν πριν μπει επιφάνεια εργασίας. Όταν μπήκα επιφάνια μετά απο λίγα δευτερόλεπτα μου πέταξε bsod και έκανε ρεσταρτ. Οταν ξανάνοιξε πάλι τα ίδια μέχρι που το έκλεισα. Τώρα που το ξανα άνοιξα δεν μου το έκανε αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Παρατήρησα επίσης οτι στον  blizzard launcher για παράδειγμα δεν θυμόταν την διαδρομή του WoW και έπρεπε να το κάνω Locate χειροκίνητα για να το δει και να μπορέσω να μπω (ίσως και αυτό να είναι σύμπτωση απο τα πολλά ρεσταρτ) Έκανα έλεγχο για ιούς αλλά δεν βρήκα κάτι. Να προσθέσω οτι εκτώς mobo/cpu το σύστημα είναι το πολύ 2 μηνών. Επισυνάπτω φωτογραφία.

Το σύστημα αποτελείται από:

Mobo: Gigabyte GA-P55A-UD3

Cpu:    I5-760 2.8Ghz

Ram:   Crucial Ballistix Sport 2x8Gb 1600Mhz

Gpu:   XFX R9 290 EDBD

Ssd:    Samsung 840 Evo 120Gb

Hdd:   WD Caviar Blue 1TB

Psu:    Corsair CX750M

Χρειάζομαι την βοήθειά σας!!

Ευχαριστώ

post-234907-0-31194600-1424294018_thumb.jpg

Δημοσ.

μμμμ στο δικο μου PC ειχαν θεμα οι συγκεκριμενες μνημες αλλα η μητρικη μου ειναι Gigabyte Ζ97Χ-D3Η. Ελυσα το προβλημα με ενα update στο BIOS. απο τοτε δεν ειχα προβληματα

ΥΓ: οι δικες μου μνημες ειναι οι Crucial Ballistix Sport ΧΤ μικρη διαφορα απλα σηκωνουν παραπανω χρονισμο απο τις δικες σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...