SavvasMetallica Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια!!! μολις εφτιαξα pc αλλα εχω ενα προβλημα...συνδεσα με hdmi την μητρικη (δεν εχω καρτα γραφικων και χρησιμοποιω αυτη του επεξεργαστη) με ενα monitor-tv που πηρα...θελω λοιπον να χρησιμοποιησω τα ηχεια της οθωνης αλλα δεν μπορω..στο playback devices μου γραφει στο digital audio (hdmi) αυτο "not plugged in"....τι κανω?
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στο hdmi καλώδιο παίζει ρόλο η έκδοση για το αν παίζει ήχο ή όχι,πρέπει όμως να δεις και της ρυθμίσεις από τον Η/Υ σου αφού πρέπει να το ενεργοποιήσεις για να παίξει ήχο μέσου του hdmi. Αναλόγως το σύστημα που έχεις μπορεί από τα driver του igpu μπορεί από της ρυθμίσεις ήχου τον windows.
SavvasMetallica Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Στο hdmi καλώδιο παίζει ρόλο η έκδοση για το αν παίζει ήχο ή όχι,πρέπει όμως να δεις και της ρυθμίσεις από τον Η/Υ σου αφού πρέπει να το ενεργοποιήσεις για να παίξει ήχο μέσου του hdmi. Αναλόγως το σύστημα που έχεις μπορεί από τα driver του igpu μπορεί από της ρυθμίσεις ήχου τον windows. οταν συνδεσω το λαπτοπ με αυτη την τηλεοραση παιζει μια χαρα ο ηχος...στις ρυθμισεις ηχου τον windows τα εψαξα αλλα δεν γινεται τιποτα..οταν λες driver του igpu??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα