cladestino Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Πρέπει να αγοράσω επειγόντως μπαταρία για το macbook pro 13΄early 2011. Το ερώτημα είναι το εξής: γνήσια με 150 ευρώ η΄80 ευρώ συμβατή απο laptop-sos.gr ; υπάρχει κίνδυνος από τις συμβατές; το προσέχω σαν τα μάτια μου γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι... Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Πρέπει να αγοράσω επειγόντως μπαταρία για το macbook pro 13΄early 2011. Το ερώτημα είναι το εξής: γνήσια με 150 ευρώ η΄80 ευρώ συμβατή απο laptop-sos.gr ; υπάρχει κίνδυνος από τις συμβατές; το προσέχω σαν τα μάτια μου γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι... Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Υπάρχει περίπτωση να μην την αναγνωρίσει και να μην δουλέψει καθόλου,αυτή απο το laptop-sos. Θα σου προτεινω γνήσια. 1
Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 2 φορες ειχα παρει μαιμουδια για ενα macbook pro , και τις 2 ηταν αστα να πανε.... την μια δεν την εκανε recognize καθολου, και η αλλη σε κανα μηνα περιπου εχασε το 50%...... Εβαλα original απο Αpple, και ολα καλα..... Εγω λεω μην το διακινδυνεψεις.....
remal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ότι δώσεις θα πάρεις φίλε μου. Για μένα είναι νόμος!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα