MiRo31285 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το προβλημα ειναι αλλο! Σε συσκευες κινητης δινουν 2 χρονια εγγυηση. 1. Ποιος θα την αξιοποιει? Θα συνεχισει η σονυ η μπα? 2. Θα παρουσιαστει z4 τελικά το μαρτιο η οχι? 3. Android lollipop θα δωσουν η δεν μπορουν και βρηκαν ως δικαιολογια αυτό και αποχωρουν τιμια? *οι ερωτησεις αφορουν μονο mobile συσκευές και οχι TV κλπ που τσακωνεστε ποιος βγαζει τις καλυτερες σε ποστ που λεει οτι φευγει η σονυ,δεν σας ρωταει μα συγκρινετε!
Alex_gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 "Made in Japan" Sony. Τι δε καταλαβαίνεις? Ευχαρίστως θα πλήρωνα περισσότερα για ένα προϊόν κατασκευασμένο στην Ιαπωνία με κορυφαία ποιότητα, ακόμη και αν δε προσέφερε κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό (σε δυνατότητες-specs). Για Sony κινέζικο απλά δεν...
MiRo31285 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 "Made in Japan" Sony. Τι δε καταλαβαίνεις? Ευχαρίστως θα πλήρωνα περισσότερα για ένα προϊόν κατασκευασμένο στην Ιαπωνία με κορυφαία ποιότητα, ακόμη και αν δε προσέφερε κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό σε δυνατότητες. Για Sony κινέζικο απλά δεν... αν απαντας σε μενα, γιατι μιλας με γριφους?? φυσικα και δεν καταλαβα, γιατι η σονυ και οσα σονυ ειχα στα χερια μου (ειδικα ολη η σειρα Ζ) εχουν υπαρξει κορυφαια τηλεφωνα και ας ειναι "made in japan" οπως λες..
NOODLE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον πολυ κράξιμο βλέπω και πολυ κακία για την sony.Αν σταματήσει να πουλάει οπως είπαν καποιοι πιο πάνω μονο κακό θα φέρει στους καταναλωτες.Οσο για τα προιόντα που έχει και για τα service της arvato μονο γέλια μου προκαλουν.Προσωπικα εχουν περάσει απειρες συσκευες απο τα χερια μου, τώρα είμαι με Ζ1. Δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα. Αφηστε τους funboyσμους. Eσεις κοιτάτε το δεντρο και χάνετε το δάσος.Οσο για τις τηλεοράσεις που βγάζει, όποιος έχει μάτια και βλέπει θα καταλάβει την εικόνα τους.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2015 από NOODLE 1
alextrela172 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αναποφάσιστοι εκεί στην Sony. Την κολοκυθιά θα παίζουμε. Όλο δηλώσεις οτι θα κλείσει αλλα απο πράξη μηδέν Sent from my iPad using Insomnia
lorddeimos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα πω ψέματα. Με το που το διάβασα... αυτο μου ήρθε στο μυαλό...
MiRo31285 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εμενα μου ηρθε email απο σονυ για την πιο λεπτη 4Κ τηλεοραση και ενα ηχειο φορητο κλπ. Δεν νομιζω να κλεισει, μαρκετινγκ κολπο θα ναι..
Regulus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ..."με στόχο να αυξήσει έως και 25φορές τα λειτουργικά κέρδη της". Πάλι για εργαζόμενους χτυπάει η κουδούνα.
looneytick Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τέλος οι τηλεοράσεις SONY. Μετατρέπονται σε SORRY. Sent from my iPad using Insomnia
21century Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ας επικεντρωσει επιτελους καπου την τελειοτητα της...
icy20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τηλεοραση παντως εγω μονο sony παιρνω. Κανω εμετο με τα χρωματα της sammy και τους σαπιους scalers που το SD προγραμμα φαινεται λες και το περνας απο σουρωτηρι... Αλλα επειδη δεν την εμπιστευομαι τοσο πολυ απο αξιοπιστια παιρνω παντα εξτρα εγγυηση...
Proteinakias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος χεστηκε για τον Kazuo Hira και την Sony! Λες και ειμαι μετοχος της! Αχρηστη πληροφορια της μερας και αυτο
jmirko15 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος χεστηκε για τον Kazuo Hira και την Sony! Λες και ειμαι μετοχος της! Αχρηστη πληροφορια της μερας και αυτο Λέει το άτομο που επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λέξεις σε "όλα" του τα post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα