posonap Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος imac και mac book πρόσφατα αγόρασα και ένα imac mini . ξέρει κανείς αν μπορώ να εγκαταστήσω δωρεάν το iwork στο ipad η πρέπει να το αγοράσω? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 πήγες στο App Store του ipad και σου λέει να πληρώσεις για τις εφαρμογές pages,numbers,keynote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
posonap Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ναι και ο i mac ειναι αγορασμένος μετά το 2013 και το έχω freeκαι στο macbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου και φτιάξεις καινούργιο Apple id , καλύτερα να πάρεις το support τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
posonap Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να κάνεις Sign Out από το App Store στο iPad και μετά να προσπαθήσεις να κατεβάσεις τα Pages/Numbers/Keynote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
posonap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 τελικά το πρόβλημα ήταν ότι η συσκευή είχε γίνει pair στο παλιό ιδιοκτήτη και λόγο ότι το είχε κάνει format δεν ήταν πλέον δωρεάν το iwork. το έλυσα τώρα το θέμα κάλεσα στο support κάτι μου έκαναν και όλα καλά . το αναφέρω για τον επόμενο. ps αφού έκανα κάτι αυτοί έκανα όντως sign out sign in . αν τύχει σε άλλον ας δοκιμάσει πριν καλέσει. αν και είναι πολλοί εξυπηρετικοί Ευχαριστώ guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα