Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω cloning εναν 750gb hdd σε εναν 500gb ssd ΟΜΩΣ στον hdd χρησιμοποιω μονο 300gb και τα υπολοιπα ειναι αδεια. Γινεται να κανω cloning χωρις να φτιαξω ενα partition στον hdd μικροτερο απο 500gb (γιατι απο οσα διαβασα στο ιντερνετ αυτος ειναι συνηθως ο τροπος για να γινει cloning σε μικροτερο δισκο)?

 

Σε περιπτωση που παιζει ρολο, η αλλαγη θελω να γινει σε macbook αλλα υπαρχει και μηχανημα με windows αν χρειαστει να μου προτεινεται τη χρηση καποιου προγραμματος windows.

 

Επισης θα προτιμουσα cloning και οχι clean install απο recovery drive.

Δημοσ.

Όχι δεν μπορείς να κάνεις cloning καθαυτού,μπορείς να κάνεις file based cloning που αντιγράφει μόνο όλα τα αρχεία αλλά μετά θα πρέπει να ξέρεις πως να φτιάξεις την εκκίνηση, για τα windows αυτό γίνεται με το δισκάκι των windows,στα mac λογικά με τα disk utilities θα γίνεται. 

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και εγώ. Σε έμενα έγινε αλλά πριν το κάνεις εσύ δοκίμασε αν ο σκληρός δεν έχει κάποιο λάθος .

Δημοσ.

αντι να κάνεις clone πάρε ένα image του δίσκου και καντο restore στον 500αρη. Ωστοσο και στις 2 περιπτώσεις υπαρχει πιθανοτητα το alignment να στο κάνει λάθος αν χρησιμοποιεις παλιες εκδοσεις προγραμματων και θα χεις χαμηλες επιδοσεις στον ssd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...