achilles_g_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Άλλαξα στον παλιό μου υπολογιστή τομ σκληρό κι έβαλα ssd με Windows 8.1. Στην εγκατάσταση όμως ξέχασα να γυρίσω το bios σε ahci. Κατάφερα και το γύρισα σε achi μετά την εγκατάσταση ώστε να γλυτώσω το format. Ο υπολογιστής λειτουργεί μια χαρά όμως δεν βλέπει στον σκληρό συνδεδεμένο ως ahci αλλά ide. Προσπάθησα να περάσω χειροκίνητα drivers αλλά κατά την εγκατάσταση μου έγραψε ότι δεν είναι συμβατοί με το λειτουργικό. Η μητρική είναι η albatron pxp35 και ο sata controller intel ich9. Καμία ιδέα πριν το format?
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πέρνα αυτους τους drivers https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=20775&lang=eng&ProdId=816 1
nemesiskp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Να κανω μια ερωτηση πανω στο θεμα.Αγορασα μολις τον πρωτο μου ssd.Για να το περασω σε achi mode απλα το αλλαζω απο το bios πριν κανω το format και την καθαρη εγκατασταση των windows;Εχω κατεβασει τους αντιστοιχους drivers απο το site της μητρικης μου,τους οποιους του περναω μετα την εγκατασταση των windows;Οπως καθε driver δηλαδη;
Man2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Άλλαξα στον παλιό μου υπολογιστή τομ σκληρό κι έβαλα ssd με Windows 8.1. Στην εγκατάσταση όμως ξέχασα να γυρίσω το bios σε ahci. Κατάφερα και το γύρισα σε achi μετά την εγκατάσταση ώστε να γλυτώσω το format. Ο υπολογιστής λειτουργεί μια χαρά όμως δεν βλέπει στον σκληρό συνδεδεμένο ως ahci αλλά ide. Προσπάθησα να περάσω χειροκίνητα drivers αλλά κατά την εγκατάσταση μου έγραψε ότι δεν είναι συμβατοί με το λειτουργικό. Η μητρική είναι η albatron pxp35 και ο sata controller intel ich9. Καμία ιδέα πριν το format? Δεν είναι σωστό να το αλλάζεις μετά το format, αν το έκανες μόνος σου προτείνω να το ξανκάνεις. Να κανω μια ερωτηση πανω στο θεμα.Αγορασα μολις τον πρωτο μου ssd.Για να το περασω σε achi mode απλα το αλλαζω απο το bios πριν κανω το format και την καθαρη εγκατασταση των windows;Εχω κατεβασει τους αντιστοιχους drivers απο το site της μητρικης μου,τους οποιους του περναω μετα την εγκατασταση των windows;Οπως καθε driver δηλαδη; Ναι σε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα