Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα νέο tablet ανακοίνωσε η ASUS, με την ονομασία FonePad 7 FE375CL, το οποίο προσφέρει υποστήριξη και σε δίκτυα 4G LTE και βασίζεται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, Android 5.0 Lolipop.Η συσκευή βασίζεται στο chipset Intel Atom Z3530, το οποίο φέρει τετραπύρηνο επεξεργαστή και το υποσύστημα γραφικών PowerVR G6430 και διαθέτει οθόνη 7 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 1280 x 800 pixels, που υποστηρίζει 10-point multi-touch και έχει ελαιοφοβική επίστρωση.

Κατά τα άλλα, διαθέτει 2GB RAM και ο αποθηκευτικός χώρος που είναι επεκτάσιμος μέσω microSD προσφέρει χωρητικότητα 8GB ή 16GB.

Από άποψη συνδεσιμότητας και δικτύωσης, προσφέρεται WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS/A-GPS, υποστήριξη 4G LTE ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3950mAh.

Στην πρόσοψη, το FonePad 7 (FE375CL) έχει κάμερα 2,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα 5,0 Megapixels. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ταϊβάν με κόστος περίπου $250.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

7ιντσο τεμεκ ταμπλετ... ημαρτον. Δεν ειναι πραγματικά ταμπλετ στις 7. Δωστε 8ιντσες+ και το συζηταμε. Κατα τα αλλα τα σπεκς ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

7ιντσο τεμεκ ταμπλετ... ημαρτον. Δεν ειναι πραγματικά ταμπλετ στις 7. Δωστε 8ιντσες+ και το συζηταμε. Κατα τα αλλα τα σπεκς ειναι μια χαρα.

εχω 7" ταμπλετ και το βρίσκω προσβλητικό αυτο που έγραψες.

• Like 2
Δημοσ.

κινιτο ειναι

• Like 1
Δημοσ.

εχω 7" ταμπλετ και το βρίσκω προσβλητικό αυτο που έγραψες.

Μηνυση τωρα,για ψυχικη οδύνη του tablet και με πιστοποίηση απο ειδικο geek-ψυχιατρο,οτι εχει πεσει σε καταταθληψη μετα το ποστ του συγκεκριμένου "κυριου"!

• Like 3
Δημοσ.

Ολόιδιο με το συγκεκριμένο αλλά χωρίς 4G και με 1GB υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό με τον κωδικό FE375CG.

To FE372CG έχω εγώ και είναι πολύ καλό για 2-σε-1 χρήση.  Λειτουργεί πολύ καλά και σαν κινητό. Παρήγγειλα όμως το 8" της Sony τώρα για αναβάθμιση γιατί το 8" της ASUS αργεί (http://www.gsmarena.com/asus_fonepad_8_fe380cg-6411.php).

Δημοσ.

To FE372CG έχω εγώ και είναι πολύ καλό για 2-σε-1 χρήση.  Λειτουργεί πολύ καλά και σαν κινητό. Παρήγγειλα όμως το 8" της Sony τώρα για αναβάθμιση γιατί το 8" της ASUS αργεί (http://www.gsmarena.com/asus_fonepad_8_fe380cg-6411.php).

Mε 1GB RAM του Asus που χαλβάδιαζες, παλι καλά που αργησε & δεν το πηρες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...