Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και τα χαρακτηριστικά της φωτογραφικής στα κινητά με αφήνουν παγερά αδιάφορο το συγκεκριμένο μου άρεσε (σαν design).

Δημοσ.

δεν είναι iPhone???ελα ρεεεεεε!!

θα ελεγα καλυτερα σε palmtop που προηγειται του iphone ετη πριν.....αρα και αυτη εκλεψε !!! λες ρεεεεεε ???

Δημοσ.

Με 1150mah μπαταρια...

Απορω γιατι δεν γράφουν τη χωρητικοτητα της μπαταριας που ειναι σημαντικοτατη και ειναι λογος αγοράς ή οχι, και γραφουν τα Bluetooth και Wifi.

Δημοσ.

Στις 5" πιστευω οτι απευθυνεται σε περισσοτερο κοσμο.

Μετα γινεται ταμπλετ,χανεται η φορητοτητα.

Και το ταμπλετ υποτίθεται για φορητό το παίρνεις.

Γουστα ειναι αυτα.Εγω το ταμπλετ δεν θα το επαιρνα μαζι μου πχ στην καφετερια.

Δημοσ.

Όταν είπες φορητότητα το τελευταίο που περίμενα να ακούσω ήταν η καφετέρια! :P Τέσπα ο καθένας με ότι μέγεθος βολεύεται. 

Δημοσ.

και για ακόμα μια φορά σε θέμα είτε για lenovo,είτε για lg,είτε για samsung ,τσουπ η λέξη i-phone μέσα στα σχόλια. και έλεγα πόσα νανοδευτερόλεπτα θα περάσουν.

in other important news , η toshiba βγάζει συνεχώς νέα εξαρτήματα για το project ara. αυτά είναι νέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τα παίρνετε βρε; Αφού μοιάζει με iPhone. Βέβαια για την Lenovo μιλάμε. Μια εταιρία που στα κινητά έχει βγάλει μέχρι και κλώνο του iPhone. Τουλάχιστον εδώ έβαλε και μια δική της πινελιά.

Επεξ/σία από kifinas
Δημοσ.

Λίγο αντιγραφή iPhone στην βάση αλλα υγεία.Πολύ καλά χαρακτηριστικά αν και διαφωνώ με τα 32GB, θα έπρεπε να το έχουν 64GB εφόσον προσδιορίζεται για φωτογραφία και βίντεο.. Αν η αρχική τιμή του βγεί κάτω από 400 θα γίνει πανικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...