Narayan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 ΔΕΝ πρέπει να μεταφερθεί, ακολουθεί το Α.Φ.Μ. του προηγούμενου ενοίκου. Απλά στην ΔΕΗ επειδή μερικοί υπάλληλοι βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, πιέζουν τον νέο ένοικο να το εξοφλήσει για να γίνει η μεταφορά. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αν σου δημιουργήσουν τέτοιο θέμα, πίεσέ τους εγγράφως για να γίνει η μεταφορά άμεσα. 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 46 minutes ago, johnnnnnnnn said: Πάλι στα ίδια. Τελείωσε το συμβόλαιο μου με εταιρία ιδιωτικού τομέα στο ρεύμα και πριν λίγες μέρες ξεκίνησα νέο συμβόλαιο με το ρεύμα στην ΔΕΗ Γ1. Ξέρουμε αν το χρέος του προηγούμενου ενοίκου στην ΔΕΗ θα μεταφερθεί στο όνομα μου; Ψάχνω για τους όρους της σύμβασης στην ΔΕΗ αν αναφέρεται κάπου αλλά δεν βρίσκω τίποτα Δεν πολυβγάζει νόημα αυτό που έγραψες, λες ότι πριν ήσουν σε άλλο πάροχο και πήγες ΔΕΗ, για ποιον προηγούμενο ένοικο μιλάς;
takoulou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, johnnnnnnnn είπε Πάλι στα ίδια. Τελείωσε το συμβόλαιο μου με εταιρία ιδιωτικού τομέα στο ρεύμα και πριν λίγες μέρες ξεκίνησα νέο συμβόλαιο με το ρεύμα στην ΔΕΗ Γ1. Ξέρουμε αν το χρέος του προηγούμενου ενοίκου στην ΔΕΗ θα μεταφερθεί στο όνομα μου; Ψάχνω για τους όρους της σύμβασης στην ΔΕΗ αν αναφέρεται κάπου αλλά δεν βρίσκω τίποτα Αυτό που λες δεν έχουν καμία σχέση... Τα χρήματα αν τα χρωστάει παραμένουν στο άτομο που είχε στο όνομα του την παροχή.. Αφού είναι διαφορετικά τα στοιχεία ΑΦΜ ,ταυτότητα, όνομα.. Αλλά είναι λίγο μπερδεμένα όμως όπως τα αναφέρεις..
tsaltinho Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 On 18/08/2023 at 15:12, takoulou said: Αυτό που λες δεν έχουν καμία σχέση... Τα χρήματα αν τα χρωστάει παραμένουν στο άτομο που είχε στο όνομα του την παροχή.. Αφού είναι διαφορετικά τα στοιχεία ΑΦΜ ,ταυτότητα, όνομα.. Αλλά είναι λίγο μπερδεμένα όμως όπως τα αναφέρεις.. Τα χρεη ακολουθουν το ΑΦΜ και όχι την παροχη. Σε περιπτωση αλλαγης ονοματος και ΑΦΜ, η ΔΕΗ ελεγχει αν υπαρχει καποιος βαθμος συγγενειας. Αν δεν υπαρχει συγγενεια, η νεα συμβαση σε νεο ονομα γινεται χωρις καποιο θεμα
SeNNinhA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Να τα ξεκαθαρίσουμε. Για το Ρεύμα τα χρέη βαρύνουν τα άτομα όχι το ακίνητο. Για αυτό και με τις νέες ρυθμίσεις δεν σου επιτρέπουν να κάνεις νέα σύνδεση ή αλλαγή παροχου εάν έχεις ωφειλες παλιότερες από 1 μήνα. Σε Υδρευση όμως τα χρέη βαρύνουν το ρολόι. Είναι στους όρους ότι ο νέος ιδιοκτήτης βαρυνεται με τις προηγούμενες ωφειλες.
unforgiven Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Όταν νοίκιασα σπίτι και έκανα online αίτηση στη ΔΕΗ, με ενημέρωσε πως υπήρχε προηγούμενο χρέος, με επιλογή να το αναλάβω εγώ ή όχι. Πάτησα "όχι" και όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα