zoso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, Θέλω να αγοράσω ένα διαμέρισμα εδώ Θεσσαλονίκη, αλλά υποπτεύομαι πως ο ιδιοκτήτης έχει χρέη στην ΔΕΗ επειδή έχει κομμένο ρεύμα στο διαμέρισμα. Τι συμβαίνει όταν το ακίνητο μεταβιβαστεί στο ονομά μου? Μεταβιβάζεται και το χρέος? Τι θα γίνει όταν θα θελήσω να κάνω επανασύνδεση και η ιδιοκτησία θα είναι στο όνομά μου? Προφανώς και θα αλλάξω και τον λογαριασμό στο ονομά μου.....
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Υποπτεύεσαι.. Και αν το έχει κόψει ο ίδιος το ρεύμα για να μην πληρώνει κερατιάτικα?
arc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στην περιπτωση που υπάρχει χρέος, η ΔΕΗ δεν θα κάνει αλλαγή του ονοματος ούτε επανασύνδεση, αν πρωτα δεν πληρωθεί το χρέος. Από την αλλη, ο ιδιοκτήτης ίσως εχει ζητήσει διακοπή, ώστε να μην πληρώνει πάγια, οπότε δεν υφίσταται χρεος. Ζήτα από τον ιδιοκτήτη ενα λογαριασμό, βρες το ρολόι, σημείωσε το νουμερο στο κουτι, πήγαινε μια βολτα στη δεη και ρώτα τι συμβαίνει.
pournaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στην περιπτωση που υπάρχει χρέος, η ΔΕΗ δεν θα κάνει αλλαγή του ονοματος ούτε επανασύνδεση, αν πρωτα δεν πληρωθεί το χρέος. Από την αλλη, ο ιδιοκτήτης ίσως εχει ζητήσει διακοπή, ώστε να μην πληρώνει πάγια, οπότε δεν υφίσταται χρεος. Ζήτα από τον ιδιοκτήτη ενα λογαριασμό, βρες το ρολόι, σημείωσε το νουμερο στο κουτι, πήγαινε μια βολτα στη δεη και ρώτα τι συμβαίνει. Σε πριπτωση ενοικιασης, το χρεος βαρυνει τον ανθρωπο και οχι το ακινητο. αν εισαι ενοικιαστης, δεν πληρωνεις τη δεη (που ειναι στο ονομα σου), ξενοικιασεις και πας στην αλλη ακρη της ελλαδας, δε θα μπορεσεις στο νεο σπιτι να παρεις ρολοι στο ονομα σου. Το παλιο ακινητο θα νοικιαστει κανονικα, και το ρολοι θα αλλαξει ονομα στον νεο ενοικιαστη. Πιστευω οτι ετσι γινεται και στο θεμα του ιδιοκτητη, δεν αλλαζει κατι, η δεη χρεωνεται στο ΑΦΜ και οχι στο ακινητο.
GreyHorse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στην περιπτωση που υπάρχει χρέος, η ΔΕΗ δεν θα κάνει αλλαγή του ονοματος ούτε επανασύνδεση, αν πρωτα δεν πληρωθεί το χρέος. Από την αλλη, ο ιδιοκτήτης ίσως εχει ζητήσει διακοπή, ώστε να μην πληρώνει πάγια, οπότε δεν υφίσταται χρεος. Ζήτα από τον ιδιοκτήτη ενα λογαριασμό, βρες το ρολόι, σημείωσε το νουμερο στο κουτι, πήγαινε μια βολτα στη δεη και ρώτα τι συμβαίνει. Τι λε ρε φίλε, η ΔΕΗ συμβόλαιο με τον κάτοικο του ακινήτου κάνει όχι με το ακίνητο. Μην τα πετάτε έτσι ξαφνικά τα τούβλα, προειδοποιεί ο κόσμος πριν.... 1
zoso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά, το ξέρω οτι στην περίπτωση του ενοικιαστή το συμβόλαιο γίνεται στο ονομά του και κάθε τυχών οφειλή επιβαρύνει τον ίδιον. Αλλα δεν ξέρω για την περίπτωση του ιδιοκτήτη αν επιβαρύνεται το ακίνητο. Επειδή όπως προανέφερε και ο "arc" μπορεί η ΔΕΗ να μην δέχεται καινούργιο λογαριασμό για το ακίνητο αν δεν έχει πρώτα εξοφληθεί ο παλιός. Και δεν θέλω να μείνω χωρις ρεύμα στο σπίτι μέχρι να τα βρεί η ΔΕΗ με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.....
arc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι μιλάτε για τουβλα και συμβόλαια, σας αναφέρω περιπτωση φίλου που πριν απο 4 χρόνια αλλαξε σπίτι και πήγε να νοικιάσει άλλο σπίτι. Τα βρίσκει με τον ιδιοκτήτη (το ρευμα κομμένο όταν είδε το σπιτι) και πάει στη δεη να κανονίσει την αλλαγή του ονόματος (έχει καει με μαλάκες και τα κάνει όλα πάντα στο όνομα του). Εκεί ο υπάλληλος του λεει οτι εχουν μεγάλη οφειλή (κανόνι) για το συγκεκριμένο ρολόι και για να γίνει η αλλαγή του ονόματος (και επανασύνδεση) πρέπει να ταχτοποιηθεί το προηγούμενο χρέος. Τελικά επειδή ο ιδιοκτήτης δεν τα έβρισκε με τον πρώην ενοικιαστη, για να κανονίσουν την εξόφληση (μου χρωστάς, σου χρωστάω, κλπ) τελικά νοίκιασε αλλου. Η ΔΕΗ δεν ειναι ηλίθια. Αν εδιναν αβιαστα νεες συνδέσεις όλοι οι ενοικιαστές θα βάραγαν κανόνια φευγοντας και θα νοικιαζαν σπίτια σε αλλο όνομα (γυναίκα, αδερφή, μάνα, κλπ)
zoso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι μιλάτε για τουβλα και συμβόλαια, σας αναφέρω περιπτωση φίλου που πριν απο 4 χρόνια αλλαξε σπίτι και πήγε να νοικιάσει άλλο σπίτι. Τα βρίσκει με τον ιδιοκτήτη (το ρευμα κομμένο όταν είδε το σπιτι) και πάει στη δεη να κανονίσει την αλλαγή του ονόματος (έχει καει με μαλάκες και τα κάνει όλα πάντα στο όνομα του). Εκεί ο υπάλληλος του λεει οτι εχουν μεγάλη οφειλή (κανόνι) για το συγκεκριμένο ρολόι και για να γίνει η αλλαγή του ονόματος (και επανασύνδεση) πρέπει να ταχτοποιηθεί το προηγούμενο χρέος. Τελικά επειδή ο ιδιοκτήτης δεν τα έβρισκε με τον πρώην ενοικιαστη, για να κανονίσουν την εξόφληση (μου χρωστάς, σου χρωστάω, κλπ) τελικά νοίκιασε αλλου. Η ΔΕΗ δεν ειναι ηλίθια. Αν εδιναν αβιαστα νεες συνδέσεις όλοι οι ενοικιαστές θα βάραγαν κανόνια φευγοντας και θα νοικιαζαν σπίτια σε αλλο όνομα (γυναίκα, αδερφή, μάνα, κλπ) Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ. Ευχαριστώ φίλε.
arc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 zoso πήγαινε στη δεη και ρώτα. Είναι εξίσου πιθανό να εχει κλείσει το ρολόι (ο ιδοκτήτης ή ο προηγουμενος ενοικιαστης) για αποφυγή παγίων, κλπ
pournaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι μιλάτε για τουβλα και συμβόλαια, σας αναφέρω περιπτωση φίλου που πριν απο 4 χρόνια αλλαξε σπίτι και πήγε να νοικιάσει άλλο σπίτι. Τα βρίσκει με τον ιδιοκτήτη (το ρευμα κομμένο όταν είδε το σπιτι) και πάει στη δεη να κανονίσει την αλλαγή του ονόματος (έχει καει με μαλάκες και τα κάνει όλα πάντα στο όνομα του). Εκεί ο υπάλληλος του λεει οτι εχουν μεγάλη οφειλή (κανόνι) για το συγκεκριμένο ρολόι και για να γίνει η αλλαγή του ονόματος (και επανασύνδεση) πρέπει να ταχτοποιηθεί το προηγούμενο χρέος. Τελικά επειδή ο ιδιοκτήτης δεν τα έβρισκε με τον πρώην ενοικιαστη, για να κανονίσουν την εξόφληση (μου χρωστάς, σου χρωστάω, κλπ) τελικά νοίκιασε αλλου. Η ΔΕΗ δεν ειναι ηλίθια. Αν εδιναν αβιαστα νεες συνδέσεις όλοι οι ενοικιαστές θα βάραγαν κανόνια φευγοντας και θα νοικιαζαν σπίτια σε αλλο όνομα (γυναίκα, αδερφή, μάνα, κλπ) Οι ενοικιαστες δεν μπορουν να ξαναπαρουν ρολοι στο ονομα τους αν δεν εξοφλησουν το προηγουμενο χρεος τους. Το χρεος τους ακολουθει συνεχεια. 1
GreyHorse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι μιλάτε για τουβλα και συμβόλαια, σας αναφέρω περιπτωση φίλου που πριν απο 4 χρόνια αλλαξε σπίτι και πήγε να νοικιάσει άλλο σπίτι. Τα βρίσκει με τον ιδιοκτήτη (το ρευμα κομμένο όταν είδε το σπιτι) και πάει στη δεη να κανονίσει την αλλαγή του ονόματος (έχει καει με μαλάκες και τα κάνει όλα πάντα στο όνομα του). Εκεί ο υπάλληλος του λεει οτι εχουν μεγάλη οφειλή (κανόνι) για το συγκεκριμένο ρολόι και για να γίνει η αλλαγή του ονόματος (και επανασύνδεση) πρέπει να ταχτοποιηθεί το προηγούμενο χρέος. Τελικά επειδή ο ιδιοκτήτης δεν τα έβρισκε με τον πρώην ενοικιαστη, για να κανονίσουν την εξόφληση (μου χρωστάς, σου χρωστάω, κλπ) τελικά νοίκιασε αλλου. Η ΔΕΗ δεν ειναι ηλίθια. Αν εδιναν αβιαστα νεες συνδέσεις όλοι οι ενοικιαστές θα βάραγαν κανόνια φευγοντας και θα νοικιαζαν σπίτια σε αλλο όνομα (γυναίκα, αδερφή, μάνα, κλπ) Ο φίλος σου είτε μαλακίες σου έλεγε, είτε άλλα σου είπε και άλλα κατάλαβες. Είπαμε, το συμβόλαιο γίνεται με άνθρωπο και όχι με το οίκημα. Τα χρέη βαρύνουν το ΑΦΜ αυτού που έκανε το συμβόλαιο και όχι το οίκημα και δεν θα το ξαναπούμε. Να αφήσω και μια πολύ μικρή πιθανότητα να έπεσε σε μαλάκα δημόσιο υπάλληλο που δεν έχει ιδέα που πάνε τα τέσσερα και απορώ γιατί τέτοιους και τα βίσματά τους δεν τους έχουν στήσει στα 11 μέτρα ακόμα.
Dannie Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι μιλάτε για τουβλα και συμβόλαια, σας αναφέρω περιπτωση φίλου που πριν απο 4 χρόνια αλλαξε σπίτι και πήγε να νοικιάσει άλλο σπίτι. Τα βρίσκει με τον ιδιοκτήτη (το ρευμα κομμένο όταν είδε το σπιτι) και πάει στη δεη να κανονίσει την αλλαγή του ονόματος (έχει καει με μαλάκες και τα κάνει όλα πάντα στο όνομα του). Εκεί ο υπάλληλος του λεει οτι εχουν μεγάλη οφειλή (κανόνι) για το συγκεκριμένο ρολόι και για να γίνει η αλλαγή του ονόματος (και επανασύνδεση) πρέπει να ταχτοποιηθεί το προηγούμενο χρέος. Τελικά επειδή ο ιδιοκτήτης δεν τα έβρισκε με τον πρώην ενοικιαστη, για να κανονίσουν την εξόφληση (μου χρωστάς, σου χρωστάω, κλπ) τελικά νοίκιασε αλλου. Η ΔΕΗ δεν ειναι ηλίθια. Αν εδιναν αβιαστα νεες συνδέσεις όλοι οι ενοικιαστές θα βάραγαν κανόνια φευγοντας και θα νοικιαζαν σπίτια σε αλλο όνομα (γυναίκα, αδερφή, μάνα, κλπ) Λοιπον εχεις αδικο 100%. Στην πολυκατοικια μου νοικιαζει μια διαμερισμα σε αιγυπτιους και οταν ενας ειναι αποφασισμενος να φυγει για παντα απο ελλαδα μπαινει στο ονομα του το συμβολαιο και η ΔΕΗ μετα απο μηνες οταν ειναι να διακοπει αλλαζει ονομα συμβολαιου και στην ΔΕΗ γινεται καινουργια συνδεση στο ονομα του καινουργιου μετα φευγει αυτος κ.τ.λ. Μην τολμησεις να παρεις την ΔΕΗ να πεις οτι αυτο γινεται συστηματικα(κατι που μπορουν να το δουν και οι ιδιοι απο τα κομπιουτερ)εχουν εντολες να παιζεται αυτο το παιχνιδακι και να φεσωνεται η ΔΕΗ και να τα πληρωνει ο μαμακας(μαλλον ειχαν σκοπο να την ξευτιλισουν για να την πουλησουν δικαιολογημενα τσαμπα...).Φανταστειται τωρα τι γινεται με επιχειρηματιες κ.τ.λ. (μου εχουν πει οτι το εχουν συστημα αυτο οι αλλοδαποι μαλλον ρατσιστες θαναι οσοι διαδιδουν τετοια....).
moure Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια επείδη και εγω ειχα ενοικιαστη που μου αφησε 1500 φεσι στην δεη οταν τον εδιωξα και εβαλα αλλον μεσα το χρεος ακολουθησε τον ενοικιαστη ΑΛΛΑ αν η δεη προλαβει και στο κοψει,μετα αν δεν πληρωθειτο χρεος δεν σε ξανασυνδεει 1
kage Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον εχεις αδικο 100%. Στην πολυκατοικια μου νοικιαζει μια διαμερισμα σε αιγυπτιους και οταν ενας ειναι αποφασισμενος να φυγει για παντα απο ελλαδα μπαινει στο ονομα του το συμβολαιο και η ΔΕΗ μετα απο μηνες οταν ειναι να διακοπει αλλαζει ονομα συμβολαιου και στην ΔΕΗ γινεται καινουργια συνδεση στο ονομα του καινουργιου μετα φευγει αυτος κ.τ.λ. Μην τολμησεις να παρεις την ΔΕΗ να πεις οτι αυτο γινεται συστηματικα(κατι που μπορουν να το δουν και οι ιδιοι απο τα κομπιουτερ)εχουν εντολες να παιζεται αυτο το παιχνιδακι και να φεσωνεται η ΔΕΗ και να τα πληρωνει ο μαμακας(μαλλον ειχαν σκοπο να την ξευτιλισουν για να την πουλησουν δικαιολογημενα τσαμπα...).Φανταστειται τωρα τι γινεται με επιχειρηματιες κ.τ.λ. (μου εχουν πει οτι το εχουν συστημα αυτο οι αλλοδαποι μαλλον ρατσιστες θαναι οσοι διαδιδουν τετοια....). αν δεν εχει αδεια παραμονης ή αφμ πως τους βαζουν ρευμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα