Προς το περιεχόμενο

Όνειρα-Πιστεύετε?

Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Back to dreaming:

Εκνευριστικό πράγμα να πωρωθώ με video game για πάνω από 4 ώρες ασταμάτητα και όταν πάω επιτέλους να κοιμηθώ...video gaming στον ύπνο μου. -_-

Eκτός από μια φορά με το παλιό καλό Aliens vs Predator (1999) που έβλεπα ότι είμαι το Alien και κυνηγούσα κόσμο και τους έτρωγα.

Προφητικά λοιπόν...μπα. :P

ΥΓ. Μην ανησυχείτε, δεν έχω φάει κανέναν στην κανονική ζωή. ^_^

Ενταξει και εγω βλεπω οτι κανω φαταλιτι, ειμαι σουπερ ηρωας και πηδαω τον μισο πλανητη τον αλλο μισο τον πηδαει ο τατσοπουλος χαχαχα

Λεω για τα ποιο νορμαλ ονειρα που τα βλεπουμε σπανια και ειναι ασχετα με την ψυχολογικη-σεξουαλικη μας κατασταση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω το έπιασα. Λειτουργεί ουσιαστικά σαν ice breaker και σαν ένας γρήγορος τρόπος αποκόμισης πληροφοριών πάσης φύσεως (γιατί και η αδυναμία ενός να μιλήσει για τον εαυτό του με άμεσο τρόπο και η ανάγκη του να χρησιμοποιήσει μια κατηγορία ανθρώπων ως μεσολαβητές λέει από μόνη της πολλά για το άτομο). Στην τελική χρησιμεύει για το κουβέντα να γίνεται. Δαιμονική στρατηγική.

Πάντως από αυτή τη συζήτηση για τα ζώδια, νομίζω κατάλαβα τι ζώδιο είσαι :P

Εϊ, δεν διερωτήθηκα για την τεχνική ή τον σκοπό της, αλλά για την αποτελεσματικότητά της.

Lucifer, θες να πεις ότι εγώ δεν το 'χω δώσει? Θα πρεπε να είναι προφανές.

εγω πιστευω πως μερικες φορες τα ονειρα αποτελουν ενα ειδος προμηνειας για κατι που θα μας συμβει.καλο η δυσσαρεστο.Εξαλλου ισως το πιο κλασσικο και συγκλονιστηκο παραδειγμα ηταν οταν ο προεδρος λικολν μια μερα πριν τη δολοφονια του ειδε στο ονειρο του το φερετρο του στο λευκο οικο.
και απο κει και περα εκ παραδειγματα.

Εφόσον είχαν γίνει σε βάρος του και άλλες απόπειρες δολοφονίας και κυκλοφορούσε με προσωπική φρουρά, ήταν απόλυτα λογικό το να βλέπει τέτοια όνειρα.

Τα όνειρα πάντα συνδέονται με την καθημερινή εμπειρία του καθενός, με τις φοβίες και με τους πόθους του (συνειδητούς ή υποσυνείδητους).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...