Προς το περιεχόμενο

Όνειρα-Πιστεύετε?

Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστευω και να μην ηθελα μου βγαινουν και νομιζω οτι δεν ισχυει για ολους αυτο για αυτο πεφτει κραξιμο.

Τελευταιο που μου βγηκε ηταν με ενα θειο που πηγε στο νοσοκομειο ειχα καιρο να του μιλησω γενικα τον εχω γραμμενο και τον ειδα σε ασχημο ονειρο πηρα τηλ μια αλλη θεια μου που εχω επαφες και το πρωτο πραγμα που μου ειπε ειναι ο θειος πηγε στο νοσοκομειο.

%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν 2 ειδών..

- Αυτά που είναι καθαρά προιόν εγκεφαλικής λειτουργίας,random εικόνες/ασυνάρτητες καταστάσεις,τα φυσιολογικά όνειρα δηλαδή.

- Αυτά που προέρχονται από Αλλού... :unsure:

• Like 1

Πολύ γενική η ερώτηση του topic.

Τι θα πει αν πιστεύω στα όνειρα; Να πιστεύω πως υπάρχουν όνειρα ή πως αυτά που βλέπω στον ύπνο μου θα γίνουν και πραγματικότητα:

Όνειρα σαφώς και υπάρχουν, όλοι έχουμε δει. Από εκεί και πέρα θεωρώ αρνητικό το γεγονός οτι γενεές επι γενεών από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και τους γονείς μας γαλουχήθηκαν με την νοοτροπία οτι αυτά μπορούν να επηρεάσουν την ζωή μας είτε προς το καλό είτε προς το κακό. 

Κάποτε έβλεπα όνειρο οτι βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο με σκατά και βρωμόνερα που ανέβαινε η στάθμη τους σιγά σιγά, το είπα στην γιαγιά μου και μου έλεγε οτι θα γίνω πλούσιος και θα κερδίσω λεφτά. Η μάνα μου πάλι τα δικά της, βλέπει κάποια όνειρα στον ύπνο της και όταν σηκωνόμαστε το πρωι αρχίζει την μουρμούρα ενθουσιασμένη να μου πει τι είδε και το συνδέει με την πραγματικότηα υπο διαφόρους τρόπους π.χ αν δει κάτι άσχημο μου λέει να μην βγώ έξω και να κάτσω σπίτι..

Το μόνο νόημα που έχει να ασχοληθεί ο άνθρωπος με αυτά είναι από επιστημονικής άποψης για να δουν πως λειτουργεί ο εγκέφαλος.

Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι η εξευρευνηση του εγκεφαλου ειναι το ιδιο εντυπωσιακη και μυστηριακη
οσο και αυτη του συμπαντος? Τυχεροι οσοι ασχολουντε επιστημονικα με το θεμα.

Τωρα οσον αφορα τα αλλα , μπορει καποιες πληροφοριες να ειν αποθηκευμενες στον εγκεφαλο μας
αλλα να μην μπορουμε να τα θυμηθουμε οταν ειμαστε ξυπνιοι  για χ ψ λογους
Επισης απο οτι εχω διαβασει καποιοι μπορουν να ελενξουν τα ονειρα τους 
και ν βλεπουν οτι θελουν.

Τωρα για αυτους που πιστευουν οτι ειναι προφητικα και λενε οτι τους βγηκαν μπλα μπλα μπλα
ειναι καθαρα στατιστικο το θεμα . Ειμαστε 10 εκ ανθρωποι σε αυτη τη χωρα που βλεπει ο καθενας
σχεδον καθε μερα ονειρα στα 70 μας χρονια . Αυτο μας βγαζει περιπου 255500000000 ονειρα
απο τα οποια τα 100 η 150
-(και πολλα λεω   Ας αφαιρεσουμε την αυτεπιβολη ,  α ειδα ψαρια θα παρω λεφτ α και την επομενη  σου βαζουν το μισθο και λες να βγηκε το ονειρο)-
οντως βγηκε ενα κομματι τους. Υπαρχουν αλλα κατι δις που βγηκαν τελειως ασχετα . Αυτοι που τους συμβαινει πιο συχνα ειναι και αυτοι μεσα στην εξισωση οποτε suck it and deal with it :P :p

Ειναι η θεωρια των μεγαλών αριθμων που καποιοι τα λενε συμπτωσεις .
Ειμαστε υπερβολικα πολλοι ανθρωποι και ειναι λογικο να εχουν συμβει τα πιο απιστευτα πραγματα , ειναι μαθηματικως αποδεδειγμενο .

• Like 1

O πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται . Τα όνειρα όπως προείπε κάποιος είναι αποτέλεσμα του υποσυνείδητου , των ονείρων που κάνουμε στην πραγματική ζωή , των φόβων μας , των θέλω μας..

• Like 1

Καλό θα ήταν παρ' όλα αυτά να λάβουμε υπ' όψιν πως το υποσυνείδητο/ασυνείδητο δεν αποτελούν επιστημονικό δεδομένο. Δεν είναι αποδεδειγμένη η ύπαρξή τους, είναι απλώς ένας (επιστημονικά) αυθαίρετος όρος.

Πιστευω οτι καποια ονειρα ειναι σημαδιακα αλλα τα περισσοτερα ειναι σκεψεις συζητησεις αναπολησεις κ.τ.λ που ειχαμε κατα την διαρκεια της ημερας.Αν εχεις φαει πολυ το βραδυ λογικο να μην κοιμηθεις καλα και να εχεις εφιαλτες.

Παντως καποιοι ειδικοι(περι ονειρων)εχουν πει η σημασια του ονειρου ειναι τι αισθηση σου αφηνει μερικα ονειρα μας κυνηγουν μερες...

Τωρα για αυτους που πιστευουν οτι ειναι προφητικα και λενε οτι τους βγηκαν μπλα μπλα μπλα

ειναι καθαρα στατιστικο το θεμα . Ειμαστε 10 εκ ανθρωποι σε αυτη τη χωρα που βλεπει ο καθενας

σχεδον καθε μερα ονειρα στα 70 μας χρονια . Αυτο μας βγαζει περιπου 255500000000 ονειρα

απο τα οποια τα 100 η 150

-(και πολλα λεω   Ας αφαιρεσουμε την αυτεπιβολη ,  α ειδα ψαρια θα παρω λεφτ α και την επομενη  σου βαζουν το μισθο και λες να βγηκε το ονειρο)-

οντως βγηκε ενα κομματι τους. Υπαρχουν αλλα κατι δις που βγηκαν τελειως ασχετα . Αυτοι που τους συμβαινει πιο συχνα ειναι και αυτοι μεσα στην εξισωση οποτε suck it and deal with it :P :P

Όπως είπα σε μερικούς βγαίνουν όχι σε όλους για αυτό το κράξιμο.

Εκτός από το παράδειγμα με τον θείο που είπα πριν άλλο κλασικό είναι όταν πήρα το πτυχίο μου, μου είχαν μείνει τα 5 πιο παλούκια μαθήματα δεν είχα καμία ελπίδα όμως καμία να τα περάσω και τα 5 στην εξεταστική του Φεβρουάριου και είδα περίπου ένα μήνα πριν το εξής όνειρο 4 στρατηγούς και ένα ταγματάρχη έξω από μια εκκλησία.

Και μου λέει η μητέρα μου θα περάσεις όλα τα μαθήματα τα 4 στην πρώτη εξεταστική και το τελευταίο στην δεύτερη και έτσι και έγινε τι και πως δεν ξέρω δεν είχα ρίξει το τρελό διάβασμα τα θέματα ήταν παλουκακια όπως πάντα είχα 0 ελπίδες και όμως έγινε 4 στην πρώτη και ένα έμεινε στην δεύτερη το οποίο το είχα δώσει άπειρες φορές και το πέρασα στην δεύτερη εξεταστική.

Το όνειρο βγήκε οι 5 αξιωματικοί ήταν όντως τα 5 μαθήματα 4 στρατηγοί τα 4 μαθήματα στην πρώτη και ο ταγματάρχης το πέμπτο  στην δεύτερη έξω από μια εκκλησία το ΤΕΙ Καβαλας είναι στην περιοχή Άγιος Λουκάς!

Πείτε λοιπόν ότι θέλετε μπορεί να είναι απλά μια απίστευτη σύμπτωση εγώ το εκλαμβάνω ότι τα όνειρα βγαίνουν.
  • Like 1

Όπως είπα σε μερικούς βγαίνουν όχι σε όλους για αυτό το κράξιμο.

Εκτός από το παράδειγμα με τον θείο που είπα πριν άλλο κλασικό είναι όταν πήρα το πτυχίο μου, μου είχαν μείνει τα 5 πιο παλούκια μαθήματα δεν είχα καμία ελπίδα όμως καμία να τα περάσω και τα 5 στην εξεταστική του Φεβρουάριου και είδα περίπου ένα μήνα πριν το εξής όνειρο 4 στρατηγούς και ένα ταγματάρχη έξω από μια εκκλησία.

Και μου λέει η μητέρα μου θα περάσεις όλα τα μαθήματα τα 4 στην πρώτη εξεταστική και το τελευταίο στην δεύτερη και έτσι και έγινε τι και πως δεν ξέρω δεν είχα ρίξει το τρελό διάβασμα τα θέματα ήταν παλουκακια όπως πάντα είχα 0 ελπίδες και όμως έγινε 4 στην πρώτη και ένα έμεινε στην δεύτερη το οποίο το είχα δώσει άπειρες φορές και το πέρασα στην δεύτερη εξεταστική.

Το όνειρο βγήκε οι 5 αξιωματικοί ήταν όντως τα 5 μαθήματα 4 στρατηγοί τα 4 μαθήματα στην πρώτη και ο ταγματάρχης το πέμπτο  στην δεύτερη έξω από μια εκκλησία το ΤΕΙ Καβαλας είναι στην περιοχή Άγιος Λουκάς!

Πείτε λοιπόν ότι θέλετε μπορεί να είναι απλά μια απίστευτη σύμπτωση εγώ το εκλαμβάνω ότι τα όνειρα βγαίνουν.

LOL καλη αποπειρα trolling.. :P

LOL καλη αποπειρα trolling.. :P

Και ομως ειναι περα για περα αληθινο , η μητερα μου ηξερε απο ονειρα και μπορουσε να τα ερμηνεύσει.

ενας απο τους τροπους που χρησιμοποιει ο καλος θεουλης για να μας επικοινωνει μαζι μας, ειναι στα ονειρα μας.  #lovegod #christianfaith #theonlytruegod

η απλα το μυαλο του ανθρωπου εχει τοση δυναμη που μεσα απο αυτον τον μηχανισμο που λεγετε ονειρο μας δειχνει το μελλον

Τα ζώδια είναι τέλεια!!! Αν τα ξέρεις καλά μπορείς να ρίξεις και γκόμενα! :-D Τους αρέσουν αυτές οι συζητήσεις..

το κακο ειναι οτι οι γκομενες που ασχολουνται με ζωδια δεν αξιζουν τον κοπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...