d4mage Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αρχικά και οι δύο εταιρείες είναι απαράδεκτες και οι οι λόγοι είναι πολλοί. Αν εξαιρέσω λοιπόν την απαράδεκτη συμπεριφορά της Forthnet πριν κάποια χρόνια, όταν μου είχανε πρήξει το συκώτι για τις προσφορές και τα πακέτα που δίνανε ( δεν ήμουν ποτέ στην forthnet ) και ενώ με είχανε πείσει να μπω σε αυτούς, δεν μου στείλανε ποτέ τον εξοπλισμό, δεν επικοινώνησαν ποτέ ξανά μαζί μου και ενώ είχα δώσει τα στοιχεία μου και είχα κάνει την αίτηση, δεν ξέρω πως και γιατί εγώ παρέμεινα στον ΟΤΕ! Σήμερα μετά από καιρό μπήκα στη σελίδα τους ( forthnet ) για να τσεκάρω τον κατάλογο σε μια διαφωνία που είχα με την πολιτική του ΟΤΕ ώστε να βγω και να πάω στην Forth. Ήθελα να αλλάξω λοιπόν την ταχύτητα της σύνδεσης ( με ή χωρίς κάποιο πρόγραμμα ) και έτσι πήρα τηλέφωνο για να με ενημερώσουν και μου είπαν πως θα υπάρξει δέσμευση 18 μήνες. Εκεί σκάλωσα και τους είπα γιατί να συμβεί αυτό εφόσον δεν αλλάζω εταιρεία; Η απάντηση που πήρα ήταν πως έτσι είναι η πολιτική από το νόμο και μετά της κοπάνησα για την fothnet. - To πρόγραμμα λοιπόν του OTE με 24 ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά αστικά + υπεραστικά με 30΄ προς κινητά έβγαινε στα 35,90 ευρώ ( μήνα μαζί με 18 μήνες δέσμευση ). - Το πρόγραμμα της Forthnet με 24 ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά αστικά + υπεραστικά με με 720' προς κινητά έβγαινε στα 24,90 ευρώ ( μήνα μαζί με 18 μήνες δέσμευση ). Τι παίζει λοιπόν με τις ταχύτητες και γιατί τέτοιες διαφορές στις τιμές; Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την ταχύτητα της forthnet και είναι σε πολύ οικονομικότερα πλαίσια; Για εξυπηρέτηση και οι δύο είναι απαράδεκτες, κάπου όπως πρέπει να έχω ίντερνετ, γνωρίζει κάποιος κάτι για τις ταχύτητες τις forthnet; Εφόσον με δεσμεύει ο ΟΤΕ 18 μήνες, δεν είναι προτιμότερο να μπω στην forthnet με 11,5 ώρες παραπάνω στα κινητά; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2015 από d4mage
driverpit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στην forthnet καλύτερα εγώ έφυγα πριν δυο χρόνια από τον ΟΤΕ και πήγα forthnet τη κέρδισα 11 ώρες προς κινητά και 25 ευρώ ανά δίμηνο στον λογαριασμό μου όσο αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών στα δυο χρόνια δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην γραμμή μου ούτε αυξομειώσεις έχω στην ταχύτητα του ίντερνετ ούτε και στο τηλέφωνο
katamaran7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 από τη στιγμή που χρησιμοποιείς κινητά συμφέρει η forthnet αφού σου βγαίνει και 11 ευρώ το μήνα πιο φθηνά . στις ταχύτητες πάνω -κάτω όλοι ίδιοι είναι αφού εξαρτάται και που μένεις
rotting Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 μια απο τα ιδια..κ εγω πριν λιγους μηνες μπηκα forthnet με την προσφορα αυτη!ολα καλα μην το σκεφτεσαι. το μονο που με χαλαει κ δν ξερω αν συμβαινει κ σε αλλους...πχ ενω κλειδωνει στα 15-16mb,η ταχυτητα του download προσπαθει να ανεβει ως το 1.5 κ μετα κανει βουτιες στα 800-900 κ παιζει εκει γυρω γενικα
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ενημερωτικά,ο οτέ δεν μπορεί να πάιξει σε χαμηλότερες τιμές γιατί είναι ο κύριος πάροχος και θα πέσει σε αθέμιτο ανταγωνισμό(μιας και οι εναλλακτικοί νοικίαζουν τις γραμμές του κλπ)και θα έρθουν πρόστιμα κλπ. απο κει και πέρα,είμαι στη forthnet απο τότε που έδινε πρώτη 10άρα ταχύτητα και πραγματικά τα προβλήματα που είχα όλο αυτό το διάστημα είναι σχεδόν μηδενικά. 2 φορές όλες και όλες με πρόβλημα,τη μια φορά όταν νέκρωσε η γραμμή μου και ήρθε ο οτέ και έσκαψε στο πεδοδρόμιο και αλλάχτηκαν κάτι καλώδια και άλλη μια φορά το καλοκαίρι φέτος που κάτι έφτιαχναν λογικά και για 4 μέρες δεν είχα σταθερό και το ίντερνετ πηγαινο-ερχόταν σε 3 οικοδομικά τετράγωνα ανεξαρτήτως παρόχου(βέβαια μου έκαναν απο μόνοι τους αφαίρεση ποσού το διάστημα εκείνο)
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλη η forthnet αλλα αν σου κατσει καμια βλαβη αστα να πανε, θα σε κανουν μπαλακι του πινγκ πονγκ μεταξυ οτε forthnet
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 αυτό βέβαια ισχύει σε όλους τους εναλλακτικούς...
d4mage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ενημερωτικά,ο οτέ δεν μπορεί να πάιξει σε χαμηλότερες τιμές γιατί είναι ο κύριος πάροχος και θα πέσει σε αθέμιτο ανταγωνισμό(μιας και οι εναλλακτικοί νοικίαζουν τις γραμμές του κλπ)και θα έρθουν πρόστιμα κλπ. απο κει και πέρα,είμαι στη forthnet απο τότε που έδινε πρώτη 10άρα ταχύτητα και πραγματικά τα προβλήματα που είχα όλο αυτό το διάστημα είναι σχεδόν μηδενικά. Με αυτή τη λογική πως εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά όταν τα αντίστοιχα πακέτα/προγράμματα των υπόλοιπων εταιρειών νοικιάζουν τις γραμμές και παρόλα αυτά οι τιμές τους είναι υπερβολικά συμφέρουσες; Μιλάμε για 11,5 ώρες παραπάνω σε και με 10 ευρώ μηνιαία διαφορά ( χαμηλότερη ) απ του ΟΤΕ. Κάτι άλλο παίζει με τον ΟΤΕ δεν ισχύει αυτό με το ότι είναι προκάτοχος επειδή πολύ απλά όταν αλλάζεις εταιρεία κατευθείαν σε παίρνει τηλέφωνο για οικονομικότερη σύνδεση. Τέλος πάντων όταν σκέφτηκα τις διαφορές υπέθεσα πως η forthnet ίσως είναι παραπλανητική στη σύνδεση με χάλια ταχύτητα + καθυστέρηση σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος γι αυτό και το σκέφτηκα πριν καταλήξω να βγω από τον ΟΤΕ που τόσα χρόνια δεν βγήκα άλλα μου την έσπασαν όταν με τα ίδια πάνω κάτω χρήματα είχα καλύτερο πρόγραμμα και δεν με ενημέρωναν ποτέ παρά μόνο για το πρόγραμμα που διαφήμιζαν (ενώ θα μπορούσαν να μου προτείνουν κάτι πιο οικονομικό από αυτό που δεν με ενδιέφερε ) και όταν το ανέφερα στον υπάλληλο μου είπε πως έχω δίκιο. Απ την άλλη γιατί να έχεις καθυστέρηση σε περίπτωση προβλήματος από τη forthnet; Δηλαδή παίζει να μου τύχει τεχνική βλάβη και να φάω φτύσιμο; Από τηλεφωνική εξυπηρέτηση πως είναι; Σε περίπτωση καθυστέρησης λογαριασμού στο κόβουν με τη μία ή σου δίνει περιθώριο λίγες μέρες επιπλέον όπως ο ΟΤΕ ( η cyta ξέρω πως δίνει αρκετό περιθώριο ). Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως 12 ώρες προς κινητά είναι τζαμπέ φάση και όσο σκέφτομαι πόσο έχω μιλήσει και μου ρθει κανένας φουσκωμένος λογαριασμός... Καλη η forthnet αλλα αν σου κατσει καμια βλαβη αστα να πανε, θα σε κανουν μπαλακι του πινγκ πονγκ μεταξυ οτε forthnet Μετά τσιρίζω σαν τρελός σπάω το συμβόλαιο δεν δίνω δεκάρα για το πρόστιμο, μπαίνω αλλού και αν μου στείλουν το ποσό πολύ απλά τους ξεκαθαρίζω πως είστε απαράδεκτοι σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος της εταιρείας σας + ότι πληρώνω 24 ταχύτητα και δεν πιάνω 24 ( 24 δεν λένε στο πρόγραμμα; 24 θέλω και τέλος ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα