alani-jm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα μαλλον μικρο θεμα.Εχω το lumia 930 και εγκατεστησα την αναβαθμιση σε denim αλλα οταν παω να τραβηξω φωτο με την lumia camera μου γραφει οτι για να λειτουργησει πρεπει να κανω αναβαθμιση σε denim.Τι γινεται?Επισης ειμαι χωρις preview for developers.Oταν μου βγαζει το μυνημα οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση σε denim αν δεν πατησω οκ και πατησω το back οταν ξεκινησω παλι την λειτουργια δουλεβει κανονικα η εφαρμογη για 2-3 ανοιγματα και μετα παλι το ιδιο.Επισης την λειτουργησα σε λειτουργια moments για 4κ βιντεο και στην κυρια καμερα χρονομετραει το βιντεο αλλα κολλαει η εικονα και τελος δεν δημιουργει αρχειο βιντεο ενω οταν το λειτουργησω με την μπροστινη δουλευει μια χαρα
SIP1995 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση της Lumia Camera από το storehttp://www.windowsphone.com/en-us/store/app/lumia-camera/2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14d 1
alani-jm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση.Το εχω κανει πολλες φορες αλλα συνεχεια το ιδιο συμβαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα