Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας ! Δεν ξερω αμα βαζω το θεμα μου στο σωστο σημειο. Εχω ενα μεγαλο προβλημα. παιζω ενα 3D Multiplayer game που λεγεται ballistic. Μεχρι τωρα το επαιζα κανονικα χωρις να κολαει. και μαλιστα οχι μονο αυτο αλλα ειχα κι αλλα παραθυρα με βιντεο κ.τ.λ χωρις να εχω κανενα θεμα. Χθες εβαλα το προγραμμα CCcleaner. Ολα μια χαρα. Κλεινω τον υπολογιστη και σημερα το παιχνιδι παει σε χελωνα στο παιχνιδι αλλα και και λιγο πιο αργα και σε αλλες ιστοσελιδες... δεν παιζει χωρις να εχω καρτελες αλλες ανοιχτες. πεταω το CCcleaner. Κανω σαρωση για ιους με το προγραμμα Malwerebytes (Premium έκδοση) δεν βρισκει τιποτα. Τσεκαρω στα εγκατεστημενα προγραμματα μηπως δω κατι περιεργο. πεταξα οτι δεν ηξερα και συνεχιζω να εχω το ειδιο προβλημα. τρεχω διαφορες εφαρμογες ασφαλειας για ιους στον υπολογιστη... τιποτα. Τον υπολογιστη μου τον εχω λιγοτερο απο 1 χρονο και δεν ειχα κανενα προβλημα(οι λεπτομερεις του υπολογιστη μου γραφονται παρακατω). Κατι που θα ηθελα να επισημανω βεβαια ειναι οτι τη χθες που αρχησε το προβλημα χρησιμοποιησα το προγραμμα Disk Redactor οπου σβηνει τα σβησμενα αρχεια απο το δισκο ( Το προγραμμα ειναι αυτο εδω: http://www.cezeo.com/products/disk-redactor/ κατω κατω γραφει τι ακριβως κανει). Λετε να δημιουργησε προβλημα αυτο ? καμια αλλη ιδεα τι να κανω ??
Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 το restore θελω να το αποφυγω γιατι φερνει πολλα προβληματα. αλλα θα το δω αμα φτασω στο αμην. Κανενας αλλος καμια ιδεα ??
tsakonas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τι προβληματα; θα σε παει ακριβως πριν το ccleaner...
Ονειρολογίτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τι προβληματα; θα σε παει ακριβως πριν το ccleaner... Παλια ειχα κανει 2 φορες και μου εκανε διαφορα χαζα. παραδειγμα οτι προγραμματα ειχα σβησει μου τα ξανα εβαζα αλλα μου εβαζε μονο τις εικονες. πηγαινα να τα σβησω και μου λεγε οτι το προγραμμα δεν υπαρχει και δγινετε να σβηστει. κι επρεπε να βρω προγραμμα να σβησει ολες αυτες τις συντομευσεις οι οπειες για καποιο τρελλο λογο δεν εβγαιναν διαφορετικα... παρολαυτα αμα δεν καταφερω διαφορετικα θα παμε σε αυτη τι λυση. Ευχαριστω φιλε μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα