stakas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, μιας και νέος στα mac θέλω μια εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούσα πολύ στα windows ενα πρόγραμμα το advanced renamer το οποίο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, υπάρχει κάποιο αντίστοιχο για mac? Να έχει αρκετές δυνατότητες. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ: στον safari έχουν περαστεί οι σελιδοδείκτες μου απο τον chrome αλλά δεν έχει κάνει ξανά ανανέωση και έχω περάσει και άλλους στον chrome, πως μπορώ να κάνω ξανά συγχρονισμό στους σελιδοδείκτες του safari?
georgeadams Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Για καλό μαζικό renamer προτείνω το Name Mangler.
basilis5 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εγω χρησιμοποιω την εγγενη υποστηριξη του mac os, που με καλυπτει, δες εδω (yosemite) για συγχρονισμος bookmarks, δες αυτο το cross platform- browser plug in, αν και προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος http://www.xmarks.com/ 3
dkotanid Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ καλή υπόδειξη από τον basilis5, ευχαριστώ...μάθαμε κάτι και σήμερα! 1
stakas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αρχικά να σας ευχαριστήσω πολύ, για το renamer θα επιλέξω το Name Mangler μιας και είναι λίγο πιο επαγγελματικό και αυτό γιατί θέλω στα ίδια αρχεία να κάνω πολλαπλές αλλαγές με μια κίνηση και την δυνατότητα απο οτι είδα μου την δίνει το πρόγραμμα αυτό. Θεωρώ πως είναι πολύ καλό και αυτό που μου πρότεινες basili5 θα το χρησιμοποιώ σε πιο απλά αρχεία. Όσον αφορά το sync γιατί το κάνει αυτό όμως ο safari? Δηλαδή ενώ στην αρχή μου τράβηξε όλα τα bookmark απο τον Chrome μετά δεν ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές και πρoσθήκες που κάνω στον chrome.
galaxynote Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Προσωπικά χρησιμοποιώ το "A Better Finder Rename" καθώς και το "Name Changer"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα