Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα θελω να ρωτησω 2-3 πραγματα ειμαι κάτοχος της συσκευης ενα μηνα τωρα. Εχω 2-3 σετ handsfree και δεν αναγνωριζει κανενα η συσκευη ακομα και της nokia, να το προσπερασω και αυτο εστω οτι ειναι ''παλιά'' ή κατι τετοιο, εχω δει αυτα εδω αλλα με προβληματιζει οτι δεν εχει σας συμβατες συσκευες το 535, να τα παρω ή θα εχω το ιδιο προβλημα??? Επισης θελω να ρωτησω κατι οσο αφορα την μπαταρια, δεν φτανει ουτε για αστειο, συνήθως οσα κινητα ειχα τα φόρτιζα 3 περιπου ωρες πριν την πεσω και με εβγαζαν ολη την μερα, με αυτο δεν βλεπω ουτε για πλακα δεν γεμιζει η μπαταρια σε 3 ωρες. Φταει οτι ειναι 2καρτο, επεσα σε προβληματικη μπαταρια ή ειναι η συσκευη τετοια??? και τελος να το αφεινω ολο το βραδυ στην φόρτιση εφοσον μεχρι να την πεσω δεν προλαβαινει να γεμισει ή θα κανω ακομα χειροτερα τα πραγματα??? Ευχαριστω προκαταβολικα (με συγχωρείτε αν δεν το εχω βαλει στη σωστη κατηγορια)
Demon Lord Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν παίζει να μην προλαβαίνει... στο δικό μου 520 θέλει 2,5 ώρες για πλήρη φόρτιση από το 0 μέχρι το 100. Εντάξει δε βγάζει και όλη μέρα αλλά μέχρι το βράδυ φτάνει, με απλή χρήση φτάνει και 2 μέρες. Τώρα για το handsfree τι να σου πω... έχουμε το ίδιο default handsfree από ότι βλέπω και το δικό μου παίρνει κάθε handsfree και ακουστικά με καρφί. Αλλά και μόνο το ότι δεν αναγνωρίζει τα δικά του θα έπρεπε να σε κάνει να το πας πίσω σαν ελαττωματικό... Αυτά από εμένα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 3 ακομα και 3+ χρειαζεται για να παει 100% Οσο αφορα την μπαταριά το πήρα για να μην εχω 2 κινητα αλλα τα 1905mAh ειναι προφανώς λιγα για 2καρτα. Αν το αφεινω ολο το βραδυ θα χειροτερεψει η κατασταση με την ζωη της μπαταριας??? Με τα handfree εχω το προβλημα δεν ξερω τι παιζει ή αν αλλαξε κανενα format ή κατι τετοιο για αυτο το ψαχνω, δεν το ανεφερα πριν (λαθος μου) αλλα εχω ακουστικα της t.bone για να να ακουω μουσικη και λειτουργουνε κανονικα για να αναπαραγωγη μουσικης και ραδιοφωνο.
xaralas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτα εμενα μου κραταει 2 μερες αλλα εχω μια σιμ μεσα. Παντως την μια μερα θα επρεπε να σου την βγαζει ανετα. Δες στην οικονομια μπαταριας μηπως τρεχουν στο παρασκηνιο πολλες εφαρμογες και κλεισε οσες δεν θες, Ακουστικα εχω τα nokia wh-208 και κατι sony απο ενα xperia πιο παλιο και δουλευουν κανονικα και σαν handsfree.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα