gweir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Δεν μπορω να συνδεσω το πληκτρολόγιο με το ταμπλετ. Έχει ιδέα κανεις τι φταίει;; Τα έχω φορτίζει και τα δυο.το ταμπλετ όταν κάνω την αναζήτηση συσκευών με το bluetooth δεν βρίσκει το πληκτρολογιο,που όταν το ανοίγω στο πλάι ανοίγει ενα μπλε φωτακι για λιγα δεύτερα και μετα κλείνει.Βρίσκει άνετα όμως αλλες συσκευές πχ ηχείο.Το δοκίμασα και με το κινητό και παλι δεν βρίσκω το πληκτρολόγιο στην αναζήτηση.Το πληκτρολόγιο είναι belkin. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2015 από gweir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τα έχω φορτίζει και τα δυο. ΚΑτι που βρηκα στο ιντερνετ με το ιδιο προβλημα με πληκτρολογιο ιδιας μαρκας "you have to seperately charge the keyboard with the small usb after 67 hours of use...et voila!" Δεν ξερω αν βοηθαει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gweir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το είχα δει κι εγώ αλλα δεν το χρησιμοποιησα καθολου ακομα, η πρωτη χρηση ειναι αυτη! Βασικά το πήρα απο το public με την ψηφιακή αλληλεγγύη οποτε αν το έχει πάρει κανεις να μου πει τι έκανε. Ευχαριστώ πάντως kargo130!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gweir Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το βρήκα τελικά μετα απο απο λίγο ψάξιμο στο youtube!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το βρήκα τελικά μετα απο απο λίγο ψάξιμο στο youtube!! Γράψε και τη λύση. Μπορεί και αλλοι να βρεθουν με το ίδιο πρόβλημα. Το forum δεν ειναι μόνο για βοήθεια απο αλλους, αλλά και δική μας βοήθεια προς άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gweir Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ok! Λοιπόν πρέπει όταν το αναζητάς με το bluetooth να είναι συνεχώς ανοιχτό το μπλε φώτακι στο πλάι. Ανοίγεις τον διακόπτη που έχει στο πλάι ενώ έχεις το πληκτρολόγιο να φορτίζει.Ενεργοποιείς το bluetooth στο ταμπλετ/κινητό και αναζητάς τη συσκευή.Ενώ το ψάχνει πατάς το ctrl μαζί με το πλήκτρο πάνω δεξιά που έχει +/= μέχρι να το βρει.Μετά το εντοπίζει ,πατάς τον κωδικό που σου λέει και συνδέθηκε!!Μπορείς μετά να βγάλεις το καλώδιο φόρτισης χωρίς να κοπεί η σύνδεση μεταξύ τους. Εγώ εχω σχεδόν ίδιο πληκτρολόγιο με την εικόνα παρακάτω -βασικά είναι το πληκτρολόγιο που δίνει το public με το πρόγραμμα ψηφιακής αλληλεγγύης αλλά δυστυχώς δεν είχε οδηγίες μέσα παρά μόνο πως θα το στηρίζουμε! http://www6.pcmag.com/media/images/374112-belkin-portable-keyboard-case-for-ipad-mini.jpg?thumb=y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα