GeorgeHellas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα guys, έχω το κουτί του τίτλου και θέλω να αγοράσω την coolermaster nepton 240mm... Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν χωράει στο κουτί.. Το κουτί έχει θέσεις για 2 ανεμιστήρες στη κορυφή αλλά δεν ξέρω αν θα χωράει το "ψυγειάκι".. Ξέρεις κάποιος αν χωράει η AIO ή πως μπορώ να μετρήσω τον διαθέσιμο χώρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δες αν χωράνε τα ανεμιστηρια στο πάνω μέρος μέσα στο καπάκι το πάνω αν κατάλαβες τι εννοώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μια καθαρή φωτο http://ep.yimg.com/ca/I/outletpc_2269_27062823 Εννοείς εκεί που έχει τώρα τον άσπρο ανεμιστήρα πάνω ή εννοείς ακομα πιο πάνω από εκεί που ειναι τώρα ο άσπρος ανεμιστήρας της οροφής. Δηλαδή πίσω από το μαύρο πάνω καπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 εννοώ ακόμα πιο πάνω μέσα στο πάνω καπάκι δηλαδή... ρωτάω αν χωράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ο δεξιά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία είμαι σίγουρος ότι χωράει.. Τώρα για αυτόν στα αριστερά, πρόσεξα χθες που άνοιξα το κουτί και τον άλλαξα θέση ότι Εκεί έχει κάτι πλαστικά το πάνω καπάκι.. Οπότε θα τον βγάλω και θα δοκιμάσω να τον βαλω για να σου πω με σιγουριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ο δεξιά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία είμαι σίγουρος ότι χωράει.. Τώρα για αυτόν στα αριστερά, πρόσεξα χθες που άνοιξα το κουτί και τον άλλαξα θέση ότι Εκεί έχει κάτι πλαστικά το πάνω καπάκι.. Οπότε θα τον βγάλω και θα δοκιμάσω να τον βαλω για να σου πω με σιγουριά ναι βάλε και τους 2 στο κάλυμμα για να μπορέσει να μπει το ψυγείο εκει που ειναι τωρα ο ανεμιστηρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ειμαι σρυ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι δεν χωράνε από πάνω.. Οπότε αν θέλω να βαλω aio αναγκαστικά αλλο κουτί ε; Η μαλακια είναι ότι δεν χωράνε γιαυι τι κουτί για λόγους ντεσάιν είναι πλάγιο με αποτέλεσμα απο τη μια πλευρά να ειναι οκ και από την αλλη να μην μπορεί να κλείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πόσους πόντους έχει απόσταση το πιο ψηλό σημείο της μητρικής σου πχ Ram η ότι αλλο πιστεύεις οτι μπορεί να ακουμπάει, με τν οροφή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 3 εκατοστά μονο.. Οπότε αν θελησω αιο πρέπει να αλλάξω κουτάκι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 3 εκατοστά μονο.. Οπότε αν θελησω αιο πρέπει να αλλάξω κουτάκι ε; Η να αλλάξει κουτί η να το μοντάρεις απο πάνω για να χωρέσουν οι ανεμιστήρες η να βάλεις αυτούς εδώ : http://www.e-shop.gr/raijintek-aeolus-alpha-fan-140mm-black-white-p-PER.811692 Εγώ θα έκοβα αυτό : και θα έβαζα 2 σχάρες από πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όσον αφορά την αγορά άλλων ανενιστηρων δεν νμζ να αξίζει γτ αν είναι βαζω και αλλα λεφτά και παίρνω μεγαλύτερο κουτί.. Σκέφτομαι αυτο που είπες για κόψιμο.. Αλλα φοβάμαι μην έχει κραδασμούς και κάνει φασαρία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όσον αφορά την αγορά άλλων ανενιστηρων δεν νμζ να αξίζει γτ αν είναι βαζω και αλλα λεφτά και παίρνω μεγαλύτερο κουτί.. Σκέφτομαι αυτο που είπες για κόψιμο.. Αλλα φοβάμαι μην έχει κραδασμούς και κάνει φασαρία.. Κραδασμούς δεν θα έχει το θέμα είναι να γίνει ωραίο mod που δεν είναι και αμαν δύσκολο... αν πιάνουν τα χέρια σου κάντο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πιάνουν.. Ότι πιάνουν το καταστρέφουν χαχαχ Άρα ειμαι σε αναμονή μέχρι να αποφασίσω να πάρω πακετακι κουτί και ψυχτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πιάνουν.. Ότι πιάνουν το καταστρέφουν χαχαχ Άρα ειμαι σε αναμονή μέχρι να αποφασίσω να πάρω πακετακι κουτί και ψυχτρα παρε την nepton 240m που είναι τώρα σε προσφορά και μετά κουτί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα