Προς το περιεχόμενο

zalman z5 plus black

GeorgeHellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα guys, έχω το κουτί του τίτλου και θέλω να αγοράσω την coolermaster nepton 240mm...

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν χωράει στο κουτί.. Το κουτί έχει θέσεις για 2 ανεμιστήρες στη κορυφή αλλά δεν ξέρω αν θα χωράει το "ψυγειάκι".. Ξέρεις κάποιος αν χωράει η AIO ή πως μπορώ να μετρήσω τον διαθέσιμο χώρο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια καθαρή φωτο

http://ep.yimg.com/ca/I/outletpc_2269_27062823

Εννοείς εκεί που έχει τώρα τον άσπρο ανεμιστήρα πάνω ή εννοείς ακομα πιο πάνω από εκεί που ειναι τώρα ο άσπρος ανεμιστήρας της οροφής. Δηλαδή πίσω από το μαύρο πάνω καπάκι

Ο δεξιά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία είμαι σίγουρος ότι χωράει.. Τώρα για αυτόν στα αριστερά, πρόσεξα χθες που άνοιξα το κουτί και τον άλλαξα θέση ότι Εκεί έχει κάτι πλαστικά το πάνω καπάκι.. Οπότε θα τον βγάλω και θα δοκιμάσω να τον βαλω για να σου πω με σιγουριά

Ο δεξιά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία είμαι σίγουρος ότι χωράει.. Τώρα για αυτόν στα αριστερά, πρόσεξα χθες που άνοιξα το κουτί και τον άλλαξα θέση ότι Εκεί έχει κάτι πλαστικά το πάνω καπάκι.. Οπότε θα τον βγάλω και θα δοκιμάσω να τον βαλω για να σου πω με σιγουριά

ναι βάλε και τους 2 στο κάλυμμα για να μπορέσει να μπει το ψυγείο εκει που ειναι τωρα ο ανεμιστηρας

Ειμαι σρυ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι δεν χωράνε από πάνω.. Οπότε αν θέλω να βαλω aio αναγκαστικά αλλο κουτί ε;

Η μαλακια είναι ότι δεν χωράνε γιαυι τι κουτί για λόγους ντεσάιν είναι πλάγιο με αποτέλεσμα απο τη μια πλευρά να ειναι οκ και από την αλλη να μην μπορεί να κλείσει :(

3 εκατοστά μονο.. Οπότε αν θελησω αιο πρέπει να αλλάξω κουτάκι ε;

Η να αλλάξει κουτί η να το μοντάρεις απο πάνω για να χωρέσουν οι ανεμιστήρες η να βάλεις αυτούς εδώ : 

http://www.e-shop.gr/raijintek-aeolus-alpha-fan-140mm-black-white-p-PER.811692

Εγώ θα έκοβα αυτό :

post-286906-0-83887900-1424278077_thumb.jpg 

και θα έβαζα 2 σχάρες από πάνω.

• Like 1

Όσον αφορά την αγορά άλλων ανενιστηρων δεν νμζ να αξίζει γτ αν είναι βαζω και αλλα λεφτά και παίρνω μεγαλύτερο κουτί.. Σκέφτομαι αυτο που είπες για κόψιμο.. Αλλα φοβάμαι μην έχει κραδασμούς και κάνει φασαρία..

Όσον αφορά την αγορά άλλων ανενιστηρων δεν νμζ να αξίζει γτ αν είναι βαζω και αλλα λεφτά και παίρνω μεγαλύτερο κουτί.. Σκέφτομαι αυτο που είπες για κόψιμο.. Αλλα φοβάμαι μην έχει κραδασμούς και κάνει φασαρία..

Κραδασμούς δεν θα έχει το θέμα είναι να γίνει ωραίο mod που δεν είναι και αμαν δύσκολο... αν πιάνουν τα χέρια σου κάντο...

Πιάνουν.. Ότι πιάνουν το καταστρέφουν :P χαχαχ

Άρα ειμαι σε αναμονή μέχρι να αποφασίσω να πάρω πακετακι κουτί και ψυχτρα :)

Πιάνουν.. Ότι πιάνουν το καταστρέφουν :P χαχαχ

Άρα ειμαι σε αναμονή μέχρι να αποφασίσω να πάρω πακετακι κουτί και ψυχτρα :)

παρε την nepton 240m που είναι τώρα σε προσφορά και μετά κουτί 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...