zanskou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 αυτό που κάποιοι τους χαρίζουν το γάιδαρο και έχουν παράπονο/απαίτηση που δεν τους χάρισαν άλογο κούρσας πραγματικά με ξεπερνάει 2
non-serviam Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω ότι τα παιδιά παραπονιούνται για το τζάμπα αλλά για την κοροϊδία που σου λένε 10 ενώ ούτε το 1 δεν σε αφήνουν να πιάσεις...
nikoskon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω ότι τα παιδιά παραπονιούνται για το τζάμπα αλλά για την κοροϊδία που σου λένε 10 ενώ ούτε το 1 δεν σε αφήνουν να πιάσεις... Αυτό ισχύει μόνο στα καρτοπρογράμματα. Επίσης, περιμένετε μόνο από την διαφήμιση, χωρίς καν να διαβάσετε Όρους & Προϋποθέσεις, να βγάλετε συμπέρασμα. rtfm dude!
non-serviam Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Επιβεβαιώνεις αυτό που λέω για το κράξιμο. Ο κράχτης δίνει πόνο και στα ψιλά γράμματα φόλα!
BritGreek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ναι και μόλις ξεπεράσεις τα 500mb σε μια χαρα σου πετάνε ένα πολιτική ορθής χρήσης και σέρνεσαι Πως θα φάτε ρε παιδιά 500MB σε 4 μέρες? Τί θα κάνετε? Εγώ τα καταναλώνω σε 1 ημέρα λόγω skype/line/viber, αρκετά συχνά (free2go 2gb 5 ευρώ). Ναι και μόλις ξεπεράσεις τα 500mb σε μια χαρα σου πετάνε ένα πολιτική ορθής χρήσης και σέρνεσαι Δεν ισχύει στα συμβόλαια αυτό που λες. Sent from my iPhone Ούτε στα καρτοκινητά στις άλλες εταιρείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα