Panos256 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελείως συμπτωματικά έκανα χθες έναν έλεγχο στο tablet μου για έλεγχο χαμηλής συχνότητας (Low Frequency) ακτινοβολία και με έκπληξη είδα οτι ακόμα και σβηστό εξέπεμπε ακτινοβολία πάνω από το επιτρεπτό όριο (έως και 12mG) Έχετε ασχοληθεί με το θέμα; (δεν μιλάω για Wifi αλλά για τελείως κλειστό ταμπλετ) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2015 από Panos256
Panos256 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Με τον μετρητή της cornet (δεν έχω τώρα το ακριβές μοντέλο γιατι δεν βρίσκομαι σπίτι)
unforgiven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Λογικό δεν είναι από τη στιγμή που έχει μαγνήτες; (Ηχεία, πιθανό για το smart cover)
Panos256 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ΝΑ διευκρινίσω οτι αυξημένες ενδείξεις μου έδινε μόνο στην πίσω πλευρά του και σε συγκεκριμένο σημείο. Οι αντίστοιχες ενδείξεις μπροστά στην οθόνη ήταν σχεδόν μηδενικές. Επίσης το ποσό της ακτινοβολίας έπεφτε κατακόρυφα ακόμα και 10 εκατοστά πιο μακριά απο την πλάτη του (φτάνοντας έτσι στα επιτρεπτά όρια). Όμως απο την στιγμή που απο την φύση του το ταμπλετ είναι συσκευή που υποχρεωτικά το κρατάς πολύ κοντά σου κατα την γνώμη μου μια τέτοια ένδειξη ακτινοβολίας είναι ανησυχητική. Απ ότι είδα στο ιντερνετ επιτρεπτή τιμη είναι το 1mG. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2015 από Panos256
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα