Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα!!

Καταρχας το συστημα μου ειναι αυτο: 

I7 920 @2,66GHz

Flaming Blade GTi 

3x2 Gb Kingston HyperX 1600

500W τροφοδοτικο 

AMD  HD 5770 Vapor-X

1366χ768 αναλυση

Τον τελευταιο καιρο ολο το σκεφτομαι για αναβαθμιση σε 1080p.Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα στην αναλυση που παιζω με το συστημα μου -αν εξαιρεσουμε μερικα unoptimized games- αλλα σιγουρα δεν μπορει να ανταπεξελθει σε 1080p σε games οπως Witcher 3,GTA V κλπ.

Οποτε η μια επιλογη λογικη ειναι να παρω καινουρια GPU και να clockαρω τον ηδη υπαρχοντα επεξεργαστη αφου παρω μια καινουρια ψυχτρα.Εδω ομως εχω αρχισει να προβληματιζομαι.Αξιζει να γινει κατι τετοιο ή θα εχω χαμηλες επιδοσεις λογω του CPU.

Σαν καρτα γραφικων λογικα θα παω σε GTX 960.Ναι ξερω χιλιες φορες μια 280x κλπ ΑΛΛΑ απο 7950 και μετα δεν χωραει τιποτα στο κουτι μου.Θα περιμενω βεβαιως να βγουν και οι καινουριες AMD.

Το budget παιδια ειναι τελειως περιορισμενο.200 ευρω.Οποτε δεν μπορω ουτε τροφοδοτικα να αλαζω ουτε κουτια ουτε τιποτα.Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει σε αυτο το συστημα μια νεα καρτα γραφικων για 1080p -που να αντεξει τουλαχιστον οσο θα ειναι στην αγορα οι νεες κονσολες, σε απαιτητικο gaming- ή καλυτερα να κανω τα λεφτα μου σουβλακια :P και παιρνω καινουριο συστημα σε τελειως αλλη περιοδο με αλλο budget (δεν αντεχω χωρις gaming το τονιζω :( :P )

Α! και να μην ξεχασω στα 200 ευρω δεν περιλαμβανεται οθονη.Ειναι μονο για την αναβαθμιση του pcιου

Δημοσ.

Γι' αυτο κοιταω την 960 επειδη εχει μικρη καταναλωση.Ουσιαστικα αυτο που ρωταω ειναι, εαν με εναν clockαρισμενο i7 920 και την gtx960 θα εχω ενα συστημα που να ανταπεξερχεται στο σημερινο gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...