Raiko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ τη παρέα του Φόρουμ και ζητώ τη βοήθειά σας να αναβαθμίσω το παλιό μου PC για να το χαρίσω σε έναν φίλο μου ο οποίος δεν έχει ούτε κονσόλα.Λοιπόν τα specs είναι i3 3.07 Ghz Επεξεργαστής GeForce gts 450 Κάρτα Γραφικών AsRock H55M LE motherboard 2x2 Gb ram Σκέφτομαι λοιπον να του βάλω αλλη μια 450 και να κανω sli και τον i5 4670k ενω για ραμ 2 τεσσαρες.Επισης θα χρειαστει και ενα δυνατο τροφοδοτικο καθως και καλα ανεμιστηρακια σε περιπτωση overclocking. Αυτες ειναι οι σκεψεις μου,περιμενω και τις δικες σας καθως και αλλες προτασεις
discoboyminimal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 τζαμπα λεφτα το sli. αλλα ο d_gkal καλα λεει. δεν τον χαλαει κ ετσι. παιζει παιχνιδια σε low-medium , σε μικρες αναλυσης (εως 1400χ900) μην αγχωνεσαι κανε το καλο και πες του να σε κερασει μια μπυρα
Kostas93 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 άρα θέλεις να πάρεις νέο επεξεργαστή (+motherboard)νέες ραμ+ ακόμη μία κάρτα γραφικών καλύτερο τροφοδοτικό ανεμιστηράκιαΜία μόνο ερώτηση, γιατί;
Raiko Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πλακα πλακα ολόκληρο pc εφτιαξα.Απλα ηθελα να δωσω το παλιο pc σε ενα φιλο και καποια απο αυτα που θα εβαζα τα ειχα ηδη οποτε ειπα να παρω και μια δευτερη γνωμη.
Kostas93 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 δώστο αν θες, απλά στην ουσία δε του δίνεις το παλιό αλλά του αγοράζεις καινούργιο.
Raiko Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το μονο που δεν eχω ειναι το cpu,οποτε απο budget ειμαι κσλσ,απλα δεν ξερω αν ανιζει το sli με τις συγκεκριμένες καρτες
Kostas93 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 γιατί δε το κρατάς για σένα το καινουργιο και να του δώσεις το παλιό όπως ακριβώς είναι, χωρίς προσθήκες; Μια χαρά είναι και έτσι.
discoboyminimal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 αυτο ειπα κ εγω πιο πανω. και απαντησα παραπανω πως το SLI δεν αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα