JohnConstantine Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Ανελαβα να κανω το φορματ ενος φιλου με αυτο το λαπτοπ που εχω για τιτλο. Το φορματ θα το εκανα με windows 7 και δυστυχως δεν μπορεσα να το κανω για το λογο οτι εβαλα το usb να το κανω (διοτι δεν χρησιμοποιω cd) και μου εβγαζε μια μαυρη οθόνη και δεν ξεκινουσε και οτι φορτωνε αλλα στην ουσια δεν φορτονε τπτ και μετα απο λιγο εβγαζε το γραμμα j. Το δοκιμασα και με boot menu και μεσα απο το bios. Το usb το δοκιμασα στο σταθερο μου υπολογιστη και δουλευε μια χαρα. Αλλα και του λαπτοπ ειχε επιλογη για usb. Ποιος ειναι ο λογος ομως γνωριζει κανεις που δεν ξεκινουσε? Υ.Γ Του εκανα και επαναφορα του bios και δεν αλλαξε τπτ.
XronisR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Ανελαβα να κανω το φορματ ενος φιλου με αυτο το λαπτοπ που εχω για τιτλο. Το φορματ θα το εκανα με windows 7 και δυστυχως δεν μπορεσα να το κανω για το λογο οτι εβαλα το usb να το κανω (διοτι δεν χρησιμοποιω cd) και μου εβγαζε μια μαυρη οθόνη και δεν ξεκινουσε και οτι φορτωνε αλλα στην ουσια δεν φορτονε τπτ και μετα απο λιγο εβγαζε το γραμμα j. Το δοκιμασα και με boot menu και μεσα απο το bios. Το usb το δοκιμασα στο σταθερο μου υπολογιστη και δουλευε μια χαρα. Αλλα και του λαπτοπ ειχε επιλογη για usb. Ποιος ειναι ο λογος ομως γνωριζει κανεις που δεν ξεκινουσε? Υ.Γ Του εκανα και επαναφορα του bios και δεν αλλαξε τπτ. Βαζεις εξωτερικο cd-rom ειναι μια λυση.Αλλη λυση ειναι να μπεις στο bios και να οριζεις σαν hard disk το usb.Μονο ετσι θα το διαβασει.
bratsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δες άμα μέσα στο bios έχεις ορίσει στα usb devices να βλέπει τις μνήμες φλας, όχι μονο keyboard and mouse.<br> Διαφορετικά πίσω στο ασφαλές dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα