Προς το περιεχόμενο

CyanogenMod 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα moto g από πέρσι και σε 3-4 μέρες λήγει η εγγύηση, σκέφτομαι λοιπόν να του βάλω cm 12 αφού πρώτα κάνω unlock τον bootloader. Ξέρω ότι ακόμα είναι σε φάση beta αλλά πολλοί λένε ότι τρέχει μια χαρά, έχει κάνει κανείς σας δοκιμή ; Εναλλακτικά λέω να το μετατρέψω σε gpe και να του βάλω μόνο το xposed

Δημοσ.

Έχω CM12 σε Galaxy S4 Mini. Παρόλο που είναι σε φάση nightlies δηλαδή δεν είναι τέρμα σταθερή, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα. Μόνο κάποια θεματάκια με το bluetooth audio υπάρχει απο ότι διαβάζω στο xda. Έμενα προσωπικά όμως δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν χρησιμοποιώ. Θέλω να πω ότι οι βασικές λειτουργίες του κινητού θα δουλεύουν μια χαρά και δεν έχεις πρόβλημα. Γενικά υπάρχουν πολύ λίγα bug και μερικά features που θα γίνουν implement σε επόμενες nightlies.

Δημοσ.

Έχω CM12 σε Galaxy S4 Mini. Παρόλο που είναι σε φάση nightlies δηλαδή δεν είναι τέρμα σταθερή, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα. Μόνο κάποια θεματάκια με το bluetooth audio υπάρχει απο ότι διαβάζω στο xda. Έμενα προσωπικά όμως δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν χρησιμοποιώ. Θέλω να πω ότι οι βασικές λειτουργίες του κινητού θα δουλεύουν μια χαρά και δεν έχεις πρόβλημα. Γενικά υπάρχουν πολύ λίγα bug και μερικά features που θα γίνουν implement σε επόμενες nightlies.

Από θέμα επιδόσεις και μπαταρία πως είναι; Ευχαριστω για την απάντηση
Δημοσ.

Είναι πιο smooth γενικά. Το άνοιγμα των εφαρμογών, εφόσον έχουν ανοίξει έστω και μια φορά μετά την εγκατάσταση, είναι πολύ πιο γρήγορη απο ότι σε KitKat. Η μπαταρία είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με CM11.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 χρονια εχει εγγυηση ε. φανταζομαι το γνωριζεις

Αγορασμένο από amazon uk, 12 μηνες έχει

Είναι πιο smooth γενικά. Το άνοιγμα των εφαρμογών, εφόσον έχουν ανοίξει έστω και μια φορά μετά την εγκατάσταση, είναι πολύ πιο γρήγορη απο ότι σε KitKat. Η μπαταρία είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με CM11.

Θα κάτσω το ΣΚ να το βαλω! Ευχαριστω και πάλι

Μπορείς να βγάλεις μερικά screenshots ;

Επεξ/σία από Καρχαρίαςςς
Δημοσ.

Φίλε μου η εγγύηση 12 μηνών παρέχεται από το Amazon ώστε να γλιτώσεις εσύ την επικοινωνία με την εταιρία.

Η εγγύηση της συσκευής σου που παρέχεται από την εταιρία για τις ευρωπαϊκές χώρες είναι δύο χρόνια.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου η εγγύηση 12 μηνών παρέχεται από το Amazon ώστε να γλιτώσεις εσύ την επικοινωνία με την εταιρία.

Η εγγύηση της συσκευής σου που παρέχεται από την εταιρία για τις ευρωπαϊκές χώρες είναι δύο χρόνια.

Sent from my iPhone using Insomnia

Στα χαρτιά του κινητού και στην σελίδα της motorola λέει ένα χρόνο
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο πολλες ωρες Backup και δουλειας τελικα το εφτιαξα, παει σφαιρα! Τωρα κανει restore τις εφαρμογες απο το google account μου, ολα πανε μια χαρα. Ξερει κανεις τι παιζει με το root σε lollipop; Το cm μου το εχει ως option στο developer options μενου αλλα το supersu χτυπαει σφαλμα!

Δημοσ.

Το τελειοποίησα, οποιος θέλει οδηγίες να στείλει pm. Cyanogenmod 12 και root και xposed framework, όλα λειτουργούν ρολόι.

Τα καλά του.

Έβγαλα +1 ώρα screen ontime

Δεν ξέρω ούτε και εγώ πόσες παραπανω συνολικά από την stock.

Έχω ελεύθερη ram 420-500 mb συνεχώς ενώ στο KitKat είχα 220-250

Πάει σφαίρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...