Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρελογιατρέ δεν το πείραξα το τηλ. Ήταν απλά αναβαθμίσεις της LG. Το μόνο πείραγμα που θα του κάνω είναι όταν βγει ρουτ για λολλιποπ και αυτό απλά για να βγάλω το mcfee από πάνω που το βλέπω και μου σπάνε τα νεύρα.

Εγώ έκανα απλώς quote τι είχες γράψει, επειδή βλέπω ότι ξέρεις από κινητά. Πάντως και εγώ το δικό μου κινέζικο δεν το έχω πειράξει καθόλου. Την ρομ του βάζω κάθε εβδομάδα και έως εκεί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παιχνίδια δεν παίζω, youtube βλέπει ο μικρός και κανά απλό παιχνιδάκι. Ροθτ εμένα είναι λόγω ελληνικής MIUI, αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Εγώ πάντως επειδή μέχρι το Xiaomi, όλα μου τα κινητά ήταν από Ελλάδα, αλλά ειλικρινά τώρα δεν ξαναπαίρνω για μένα από εδώ.

Δημοσ.

Εγώ έκανα απλώς quote τι είχες γράψει, επειδή βλέπω ότι ξέρεις από κινητά. Πάντως και εγώ το δικό μου κινέζικο δεν το έχω πειράξει καθόλου. Την ρομ του βάζω κάθε εβδομάδα και έως εκεί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παιχνίδια δεν παίζω, youtube βλέπει ο μικρός και κανά απλό παιχνιδάκι. Ροθτ εμένα είναι λόγω ελληνικής MIUI, αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Εγώ πάντως επειδή μέχρι το Xiaomi, όλα μου τα κινητά ήταν από Ελλάδα, αλλά ειλικρινά τώρα δεν ξαναπαίρνω για μένα από εδώ.

Ναι οκ, είμαστε 2 διαφορετικές σχολές σκέψης στο θέμα. Παραθέτουμε τα επιχειρήματα μας, και αυτός που θα ξοδέψει τα λεφτά ας κρίνει μέσα από αυτά :)

Όσο για τα παιδιά μου, μου πήραν την τηλεόραση, μου κατάστρεψαν 2 λαπτοπ, το κινητό μου μολών λαβέ! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ισχύει μόνο για τα Iphone. ΟΛΑ τα android εάν θέλουμε super επιδόσεις θέλουν λίγο πείραγμα, ανεξάρτητα εάν είναι από Ελλάδα ή Κίνα. Εδώ ακόμα και ο GianniSM που έχει το G3, και φαίνεται να ξέρει είχε πει..

Κανένας δεν μίλησε για σούπερ επιδόσεις, ούτε ο TS και βέβαια ούτε εγώ. Μιλάμε για τη βασική λειτουργία ενός smartphone, άρα απαντάς σε κάτι διαφορετικό. Επιπλέον, super επιδόσεις out of the box δεν έχει μόνο το Iphone, έχουν όλες σχεδόν οι ναυαρχήδες - τουλάχιστον για Sony, HTC και LG που γνωρίζω, αλλά οι τιμές τους είναι άλλης κατηγορίας, πάλι εκτός συζήτησης για Κινέζικα.

Δεν ξέρω πόσα κινέζικα έχουν περάσει από τα χέρια σου αλλά από τα δικά μου έχουν περάσει πάνω από 15 συσκευές από 4-5 διαφορετικές μάρκες και ξαναλέω οτι σε όλα τα Κινέζικα πρέπει να ασχοληθείς για να έχεις ένα επίπεδο "δουλεύουν όλα", που θα είχες με οποιοδήποτε αξιοπρεπές επώνυμο τηλέφωνο από Ελλάδα.

Από το πολύ απλό να εγκαταστήσεις και να παίξει το google play, να είναι συμβατές απλές και συνηθισμένες εφαρμογές, να δουλέουν απροβλημάτιστα τα email, contacts, calendar μέχρι και πιό δύσκολες περιπτώσεις με ελλείψεις σε gps, ήχο, σήμα δικτύου η wifi κτλ. Αν είσαι τυχερός και υπάρχει υποστήριξη για το μοντέλο που διάλεξες το πιό πιθανό είναι οτι υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβληματάκια - ή να υπάρχει έτοιμη κάποια ρομ που τα έχει όλα λυμμένα και απλά πρέπει να ρουτάρεις για να την περάσεις - σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να ασχοληθείς.

Δημοσ.

Κανένας δεν μίλησε για σούπερ επιδόσεις, ούτε ο TS και βέβαια ούτε εγώ. Μιλάμε για τη βασική λειτουργία ενός smartphone, άρα απαντάς σε κάτι διαφορετικό. Επιπλέον, super επιδόσεις out of the box δεν έχει μόνο το Iphone, έχουν όλες σχεδόν οι ναυαρχήδες - τουλάχιστον για Sony, HTC και LG που γνωρίζω, αλλά οι τιμές τους είναι άλλης κατηγορίας, πάλι εκτός συζήτησης για Κινέζικα.

Δεν ξέρω πόσα κινέζικα έχουν περάσει από τα χέρια σου αλλά από τα δικά μου έχουν περάσει πάνω από 15 συσκευές από 4-5 διαφορετικές μάρκες και ξαναλέω οτι σε όλα τα Κινέζικα πρέπει να ασχοληθείς για να έχεις ένα επίπεδο "δουλεύουν όλα", που θα είχες με οποιοδήποτε αξιοπρεπές επώνυμο τηλέφωνο από Ελλάδα.

Από το πολύ απλό να εγκαταστήσεις και να παίξει το google play, να είναι συμβατές απλές και συνηθισμένες εφαρμογές, να δουλέουν απροβλημάτιστα τα email, contacts, calendar μέχρι και πιό δύσκολες περιπτώσεις με ελλείψεις σε gps, ήχο, σήμα δικτύου η wifi κτλ. Αν είσαι τυχερός και υπάρχει υποστήριξη για το μοντέλο που διάλεξες το πιό πιθανό είναι οτι υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβληματάκια - ή να υπάρχει έτοιμη κάποια ρομ που τα έχει όλα λυμμένα και απλά πρέπει να ρουτάρεις για να την περάσεις - σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να ασχοληθείς.

εξαρτάται από ποια κινητά εχεις αγοράσει,xiaomi mi3,meizu mx4,honor 6 δεν χρειάστηκε να κάνω οτιδήποτε 

• Like 1
Δημοσ.

εξαρτάται από ποια κινητά εχεις αγοράσει,xiaomi mi3,meizu mx4,honor 6 δεν χρειάστηκε να κάνω οτιδήποτε 

συμφωνω. Αν εχεις παρει 10-15 συσκευες τυπου elephone, doogee, inew, iocean, kingzone, kingsing κλπ τοτε ειναι επομενο να εχεις προβληματα και στο OS και στο hardware.

Αν εχουν περασει απο τα χερια σου xiaomi, oppo, lenovo, meizu, oneplus τοτε θα διαπιστωσες και μονος σου πως τιποτα παραπανω αποσα ειχαν δε χρειαζονται.

Εχω λιγοτερο απο χρονο το lenovo s650 (ενα μετριο κινητο που αναλογο του εδω θα εδινα ~200 ευρω) και δε του εχω κανει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Μονο ρουτ, ουτε αλλαγή ρομ, και αυτο για να περασω απο το προηγουμενο μου τα δεδομενα των εφαρμογων που ηθελα.

Και η αληθεια ειναι πως και γω σκεφτομαι το Meizu M1 Note, το οποιο αν και 5,5 ιντσες- που ειναι υπερβολη για μενα-, λογω εξαιρετικων σπεκς σε αυτη τη τιμη, το βρισκω ακρως δελεαστικο.

Δημοσ.

σαφώς ισχύει αυτό που λες φίλε μου, τα xiaomi και meizu είναι όντως απροβλημάτιστα γιαυτό και οι τιμές τους είναι σε μια κατηγορία μεγαλύτερη από τα απλά Κινέζικα των 150-200 ευρώ.

Για το honor 6, δεν χρειάστηκε να βάλεις google play; μήπως πέρασες ρομ που το είχε ήδη μέσα; και από ότι βλέπω και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394520πρέπει να παίζουν και προβληματάκια με contact / calendar sync.  όπως είχα με όλα σχεδόν τα Lenovo.

δεν νομίζω οτι έχει νόημα να το κουράζουμε άλλο, ο καθένας έχει τις απόψεις του και προφανώς αν έχει την όρεξη να ψάξει και να ασχοληθεί βεβαίως μπορεί να βρει καλές Κινέζικες προτάσεις και όπως είπα και πιό πριν, να βρει και έτοιμες λύσεις για οποιαδήποτε προβλήματα και να το χαρεί το τηλεφωνάκι του. Αν όμως δεν θέλει να ψάξει και δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις τοτέ πιστεύω οτι σαφώς μπορεί να βρει ευκολότερες λύσεις από Ελλάδα.

Δημοσ.

Υπόψιν Xiaomi στα 150€ υπάρχει, που το έχω είναι φανταστικό, και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης με Lenovo που έχω δουλέψει, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Εννοείται ότι για όλα τα κινητά, για να το φέρεις στα μέτρα σου θα του βάλεις τις εφαρμογές σου. Αυτό ισχύει είτε είναι Xiaomi, Umi ή Samsung ακόμα και Apple. Ξαναλέω ότι στις καλές εταιρείες (Xiaomi, Lenovo, Meizu, Huawei), έχεις ελάχιστες πιθανότητες να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα (φυσικά όχι μηδενικές), σε σχέση με άλλες τύπου Umi, Elephone, Inew, κτλ. Στην Ελλάδα οι πιθανότητες είναι πάντα λιγότερες λόγο των ελέγχων που γίνονται από τις εταιρείες πριν εισάγουν τα κινητά τους στην ΕΕ. Οπότε θεωρώ ότι αγοράζοντας μία αξιόπιστη κινέζικη μάρκα, είναι σαν να αγοράζεις κάτι από Ελλάδα, αλλά αυτό μόνο.

Δημοσ.

σαφώς ισχύει αυτό που λες φίλε μου, τα xiaomi και meizu είναι όντως απροβλημάτιστα γιαυτό και οι τιμές τους είναι σε μια κατηγορία μεγαλύτερη από τα απλά Κινέζικα των 150-200 ευρώ.

Για το honor 6, δεν χρειάστηκε να βάλεις google play; μήπως πέρασες ρομ που το είχε ήδη μέσα; και από ότι βλέπω και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394520πρέπει να παίζουν και προβληματάκια με contact / calendar sync.  όπως είχα με όλα σχεδόν τα Lenovo.

δεν νομίζω οτι έχει νόημα να το κουράζουμε άλλο, ο καθένας έχει τις απόψεις του και προφανώς αν έχει την όρεξη να ψάξει και να ασχοληθεί βεβαίως μπορεί να βρει καλές Κινέζικες προτάσεις και όπως είπα και πιό πριν, να βρει και έτοιμες λύσεις για οποιαδήποτε προβλήματα και να το χαρεί το τηλεφωνάκι του. Αν όμως δεν θέλει να ψάξει και δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις τοτέ πιστεύω οτι σαφώς μπορεί να βρει ευκολότερες λύσεις από Ελλάδα.

πάνε αρκετοί μήνες που το είχα,δεν θυμάμαι καλά αλλά πρόβλημα με sync δεν είχα και δεν είχα κάνει ούτε ρουτ για να παίρνω τις αναβαθμίσεις 

Δημοσ.

Οκ παιδια, εκτιμω πολυ τις απαντήσεις σας.

Αν και ακομα δεν εχω αποφασισει εχω καταλήξει σε 2 περιπτώσεις. Βγαίνω τρομερά over budget και παιρνω το z3 compact που ειναι απο τα λιγα κινητα αυτης της γενιας που μου αρεσουν, (το g2 το θεωρω της προηγουμενης) ή περνω το ρίσκο και παιρνω το μειζου. Τείνω προς την δευτερη να πω την αληθεια. Επισης Βλεπω οτι ειναι κινεζικη πρωτοχρονια αυτες τις μερες, αν την κανω αυριο ασπουμε την παραγγελια πειραζει?

@maddoctor Το xiaomi οντως φαινεται πολυ καλο αλλα το μειζου μου αρεσει λιγο περισσοτερο λογω full-hd και μικροτερα bezels. Εσύ το προτιμάς απο το μ1?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...