johnny12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Θελω να αλλαξω κινήτο εδω και λιγο καιρο και ηρθε η ωρα να το κανω. Εχω βαλει στο ματι το Meizu M1 note. Γενικα ποια η αποψη σας για το κινητο? Επίσης μιας και δεν εχω κανει καμια αγορα απο κινεζικο καταστημα υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Ποιο καταστημα προτεινετε? Μια ακομα ερωτηση. Σε περιπτωση βλαβης του κινητου που απευθυνομαι(εντος εγγυησης)? Η εναλλακτικη ειναι το lg g2 απο Ελλαδα και να μην μπλεκω με κινα. Αυτα για αρχη, περιμενω τις συμβουλες σας, ευχαριστω.Υ.Γ. Βλεπω στο reportspam οτι λεει "2-5 Days Delivery&No tariff, Welcome to buy from Local Warehouse Europe" Αυτο τι σημαινει? Οτι βρισκεται ηδη στην Ευρωπη?
GianniSM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν καθόριζες μπάτζετ θα δεχόσουν αρκετές εναλλακτικές. Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε
mitss44 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 εγώ αδερφέ παρήγγειλα το meizu m1 note από το aliexpress. Έμαθα ότι ήρθε και Ελλάδα η meizu αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να με καλύψει ( εγγύηση ). Γενικά το κινητό είναι πολύ φθηνό για τα χαρακτηριστικά του, εγώ πιστεύω αξίζει.
johnny12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Αν καθόριζες μπάτζετ θα δεχόσουν αρκετές εναλλακτικές. Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε 200-300 ευρώ νομίζω καλα ειναι. Και ως κυριες απαιτησεις πρώτα η διάρκεια μπαταριας και η ταχύτητα και μετα όλα τα αλλα. Σχεδον ο μοναδικός λογος που αλλαζώ αυτην την στιγμη απο το 4X HD ειναι η μπαταρία που θελει 2 φορες την ημερα φορτηση χωρις καν ιδιαιτερη χρηση. Το μείζου φαίνεται οικονομικο γρήγορο και με καλη μπαταρία. Μου έχει κατσει και πολυ καλα στο ματι και το θεωρώ ιδιαιτερα ομορφο για μενα. Φύσικα οποιαδήποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη και αν προκειται για αγορα απο εξωτερικο οποιαδήποτε συμβουλή μην κανω κατι λαθος.
pp6210 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Κινητά αγορασμένα από Κίνα έχουν "εγγύηση" μόνο από τα μαγαζιά που αγοράστηκαν στην Κίνα, ακόμα και αν υπάρχει εισαγωγέας τους στην Ελλάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει το στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα, περιμένεις κανένα μήνα να το παραλάβουν, άλλο τόσο να το φτιάξουν, και άλλο τόσο να στο ξαναστείλουν... και αυτή είναι η καλή περίπτωση που θα βγάλεις άκρη απο εκεί που το πήρες. Κατα τα άλλα υπάρχουν άπειρες σελίδες για τα υπέρ και τα κατά των Κινέζικων τηλεφώνων αλλά ο κανόνας είναι οτι θα πρέπει να ασχοληθείς όποιο και αν πάρεις, δεν υπάρχει το "παίζει out of the box".... σε αυτή τη λογική, όσο πίο επώνυμο και ώριμο είνια το Κινέζικο που θα διαλέξεις, τόσο λιγότερα προβλήματα και πιθανές λύσεις θα βρείς.
mary Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ειδικά για meizu, xiaomi, oppo, oneplus δε νομιζω πως υπαρχει ανθρωπος που να του χουν βγαλει θεμα με hardware.
maddoctor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το συγκεκριμένο από reportspam έρχεται από Κίνα, αν δεις δίπλα από την τιμή. Από την ευρωπαϊκή αποθήκη έχει άλλα τηλέφωνα και έρχονται με DHL γιατί δεν υπάρχει ο φόβος τελωνείου (έχουν ήδη περάσει). Για την αποθήκη ισχύει το ίδιο σε όλα τα κινέζικα μαγαζιά φυσικά.
GianniSM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είμαι φαν της Κίνας, οπότε δεν προτείνω τηλ από κει για θέματα εγγύησης που ανάφερε ο pp6210. Σε αυτά τα χρήματα σούπερ επιλογή θα ήταν το LG G2 32G, στα 280Ε. Με βάση τα όσα είπες θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου, και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις.
johnny12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Δηλαδή η άποψη των insomniacs ειναι να παρατήσω το μειζου και κάθε κινέζικο και να κοιτάξω για αγορα άπο Ελλάδα? Κινητά αγορασμένα από Κίνα έχουν "εγγύηση" μόνο από τα μαγαζιά που αγοράστηκαν στην Κίνα, ακόμα και αν υπάρχει εισαγωγέας τους στην Ελλάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει το στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα, περιμένεις κανένα μήνα να το παραλάβουν, άλλο τόσο να το φτιάξουν, και άλλο τόσο να στο ξαναστείλουν... και αυτή είναι η καλή περίπτωση που θα βγάλεις άκρη απο εκεί που το πήρες. Κατα τα άλλα υπάρχουν άπειρες σελίδες για τα υπέρ και τα κατά των Κινέζικων τηλεφώνων αλλά ο κανόνας είναι οτι θα πρέπει να ασχοληθείς όποιο και αν πάρεις, δεν υπάρχει το "παίζει out of the box".... σε αυτή τη λογική, όσο πίο επώνυμο και ώριμο είνια το Κινέζικο που θα διαλέξεις, τόσο λιγότερα προβλήματα και πιθανές λύσεις θα βρείς. Τι εννοείς δεν παίζει out of the box? Απο ότι είδα το μειζου απλα εγκατάσταση γκουγκλε θέλει με σχετικά εύκολο τρόπο και αυτό ήταν όλο.
maddoctor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Η αγορά από Κίνα έχει τα καλά της και τα κακά της. Καλά Με τα ίδια λεφτά μεγαλύτερη ποικιλία κινητών Τις περισσότερες φορές με τα ίδια λεφτά αγοράζεις πιο δυνατά κινητά από ότι θα έπαιρνες από Ελλάδα Κακά Εγγύηση 1 χρόνος και όχι δύο όπως από Ελλάδα Αν χαλάσει πρέπει να γυρίσει πίσω κίνα με ότι σημαίνει αυτό σε καθυστέρηση και ταλαιπωρία Ουσιαστικά εσύ διαλέγεις εάν θέλεις να πάρεις ένα ρίσκο ή όχι. Εάν δεις και εδώ αλλά και στο γειτονικό φόρουμ είναι πάρα πολλοί που έχουν πάρει από Κίνα για τους καλούς λόγους που γράφω και εξίσου πάρα πολλοί που φοβούνται να το τολμήσουν για τους κακούς λόγους που γράφω. Εγώ το έχω τολμήσει πάρα πολλές φορές με διάφορες αγορές χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα.
GianniSM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Η Κίνα βασικά είναι λαχείο. Για μένα αυτό το ρίσκο δεν αξίζει, γιατί αν μεταφράσεις το θέμα εγγύησης σε χρήματα τελικά για να συμφέρει πρέπει να είναι πολύ φθηνότερα, που όμως δεν είναι.Πχ το oneplusone άξιζε πολύ όταν το G3 πχ ήταν 500+ και αυτό 350. Σήμερα που είναι στην ίδια τιμή θεωρώ ηλίθια μια τέτοια αγορά. Βέβαια μπορεί να φανεί κάποιος τυχερός και να μην την χρειαστεί αλλά είμαι της λογικής Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε
maddoctor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Κατα τα άλλα υπάρχουν άπειρες σελίδες για τα υπέρ και τα κατά των Κινέζικων τηλεφώνων αλλά ο κανόνας είναι οτι θα πρέπει να ασχοληθείς όποιο και αν πάρεις, δεν υπάρχει το "παίζει out of the box".... σε αυτή τη λογική, όσο πίο επώνυμο και ώριμο είνια το Κινέζικο που θα διαλέξεις, τόσο λιγότερα προβλήματα και πιθανές λύσεις θα βρείς. Αυτό ισχύει μόνο για τα Iphone. ΟΛΑ τα android εάν θέλουμε super επιδόσεις θέλουν λίγο πείραγμα, ανεξάρτητα εάν είναι από Ελλάδα ή Κίνα. Εδώ ακόμα και ο GianniSM που έχει το G3, και φαίνεται να ξέρει είχε πει.. GianniSM, on 16 Feb 2015 - 4:13 PM, said:Δεν ξέρω να υπάρχει κάποιο νήμα με antutu scores αλλά ναι είναι του G3 16G αυτό το σκορ. Όταν το πήρα με κιτ κατ ήμουν στα 29000 περίπου. Edit: Μαμά ρομ GianniSM, on 15 Feb 2015 - 12:51 PM, said: Σταθερά μεταξύ 41500-42500 χωρίς να το πειράξω καθόλου. Φροντίζω να ναι απλά κρύο και μετά από επανεκκίνηση όταν τρέχω το τεστ. Αν θες ανεβάζω και screen shots
GianniSM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 τρελογιατρέ δεν το πείραξα το τηλ. Ήταν απλά αναβαθμίσεις της LG. Το μόνο πείραγμα που θα του κάνω είναι όταν βγει ρουτ για λολλιποπ και αυτό απλά για να βγάλω το mcfee από πάνω που το βλέπω και μου σπάνε τα νεύρα.
johnny12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα... Θεωρώ ότι είμαι πρόθυμος πάντως να πάρω αυτο το ρισκο καθώς λετε ότι όσοι έχουν αγοράσει δεν είχαν ποτέ κάποιο θέμα(σε καλές μάρκες τέλος πάντων). Το θέμα είναι ότι με 190 ευρώ παίρνω ενα κινητό που μέλλον με καλύπτει πλήρως και έχει πολύ καλή μπαταρία. Για g2 (που είναι και καπως παλιο) πόσο μάλλον για g3 (που η μπαταρία του έιναι αισθητικά χειρότερη) θα δώσω περισσότερα χρήματα απλα και μονο για να μην εχω άγχος μην συμβεί κατι. Δίλλημα...
GianniSM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα... Θεωρώ ότι είμαι πρόθυμος πάντως να πάρω αυτο το ρισκο καθώς λετε ότι όσοι έχουν αγοράσει δεν είχαν ποτέ κάποιο θέμα(σε καλές μάρκες τέλος πάντων). Το θέμα είναι ότι με 190 ευρώ παίρνω ενα κινητό που μέλλον με καλύπτει πλήρως και έχει πολύ καλή μπαταρία. Για g2 (που είναι και καπως παλιο) πόσο μάλλον για g3 (που η μπαταρία του έιναι αισθητικά χειρότερη) θα δώσω περισσότερα χρήματα για να μην εχω άγχος μην συμβεί κατι. Δίλλημα... Δεν είναι παλιό, περσινό το G2, και θα πάρει lollipop που αλλάζει πολλά στον τρόπο που δουλεύει το android. Αν τώρα σκεφτείς το 3, τότε θα σου πω πως μέσα σε 2 μήνες που έχω το τηλ πήρα ήδη 3 αναβαθμίσεις που έκαναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην απόδοση. Η μπαταρία ναι είναι ένα σχετικό θέμα, χωρίς να σημαίνει πως δεν σου βγάζει την μέρα. Το 2 όμως είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη με 15Ε παίρνεις και μια 2η οπότε δεν θεωρώ πως είναι σοβαρό θέμα.Από κει και πέρα έχεις ίσως την καλύτερη φετινή κάμερα, οθονάρα και μαζεμένες διαστάσεις για 5.5 ίντζες. Ενδεικτικά έχει το ίδιο μέγεθος με το Ζ2 που είναι 5.2 ίντζες. Να προσθέσω επίσης την πολύ καλή φήμη που έχει η procordia που ανέλαβε τα σέρβις των LG. Edit: Στα χρήματα του G3 παίζει και το Ζ2 που έχει την καλύτερη μπαταρία για φέτος. Έχει άλλα μειονεκτήματα βέβαια, αλλά παραμένει μια πολύ καλή επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα