panas1993 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το DIY και η χαμηλή τιμή προσελκύει αρκετό κόσμο, βέβαια δεν είναι 35$ αλλά 45€ +θήκη+ τροφοδοτικό + καλώδιο hdmi. Όχι ότι με χαλάει κάποια στιγμή θα τσιμπισω αυτό ή ένα android box. μπορείται να μου πείται από που μπορώ να το αγοράσω?
Federacion Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Να το πάρω για δουλειές γραφείου; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
mariosCS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 μπορείται να μου πείται από που μπορώ να το αγοράσω? Οι Distributors από εδώ http://www.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-2-model-b/ δενκάνουν post Ελλάδα; Να το πάρω για δουλειές γραφείου; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Τι εννοείς δουλειές γραφείου και να σου πω
Federacion Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Browsing office αποκλειστικά Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
mariosCS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Browsing office αποκλειστικά Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App MS office δεν παίζει.. libre office μπορεί να γίνει install φυσικά, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά τρεχει. μπορώ να δοκιμάσω για 1-2 μέρες και να σου πω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα