CloudConnected Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος κανά καλό site με εκπαιδευτικό υλικό γύρω από server hardware; Γενικά, ό,τι μπορεί να αφορά τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες τους, την φιλοσοφία επιλογής τους, μεθόδους συντήρησης, εργαλεία διαχείρισης κλπ; Δεν με ενοχλεί αν είναι ebook, video ή απλά άρθρα. Οποιαδήποτε παραπομπή (εκτός από lynda.com) θα με ευχαριστούσε.
bratsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Για αυτά υπάρχουν στη κοινότητα του msdn θα πρέπει όμως να είσαι προγραμματιστης ( εστω και βιμπι σε αρχικά στάδια, άμα θυμάσαι όπως εγώ, αρκεί. )<br><br><br><br> Άμα ξέρεις υποτυπώδη αγγλικά, μπορεί να κάτσω να σου βρω από εκεί διάφορα λινκ.<br><br><br><br> Να έχεις υπόψη σου τέτοιες καταστάσεις συνδέονται συχνά με sql server (στο msdn είναι Microsoft sql server ) Αν και τα ποιο πολλά έχουν να κάνουν με λογισμικης φύσεως. Από hardware κυρίως θα βρεις ινφο στις εταιρίες που τα πουλάνε...
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Για αυτά υπάρχουν στη κοινότητα του msdn θα πρέπει όμως να είσαι προγραμματιστης ( εστω και βιμπι σε αρχικά στάδια, άμα θυμάσαι όπως εγώ, αρκεί. )<br><br><br><br> Άμα ξέρεις υποτυπώδη αγγλικά, μπορεί να κάτσω να σου βρω από εκεί διάφορα λινκ.<br><br><br><br> Να έχεις υπόψη σου τέτοιες καταστάσεις συνδέονται συχνά με sql server (στο msdn είναι Microsoft sql server ) Αν και τα ποιο πολλά έχουν να κάνουν με λογισμικης φύσεως. Από hardware κυρίως θα βρεις ινφο στις εταιρίες που τα πουλάνε... Server HARDWARE ρωτάει. Εσύ μας είπες "είμαι serverας" οκ ReSpect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα