Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HI guys.

Αγόρασα ένα laptop (Toshiba Satellite L50-B-1DG) αυτές τις μέρες και πέρασα πρώτη φορά τα Windows (7).To θέμα είναι ότι ακόμα και ακριβώς μετά το format αλλά και μετά από τα drivers που πέρασα, το cpu usage είναι μόνιμα πάνω από 48%. Ακόμα και σε safe mode.

Ξέρει κανείς τίποτα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυθεντικά. Το System είναι που καταναλώνει όλη αυτη την ισχύε και δεν ξέρω γιατί.

Δημοσ.

Δηλαδή απλά να το αφείσω μερικές ώρες; Έχω άλλο ένα laptop και ένα σταθερό, ποτέ δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Μπορεί να μην σου έτυχε,εγώ το έχω δει αρκετές φορές,όσο ποιο παλιό το λειτουργικό τόσο ποιο έντονα φαίνεται,στα xp τουλάχιστον σου έβγαινε το εικονίδιο  και σου έλεγε ότι κάνει ενημερώσεις...

Δημοσ.

Στα ΧΡ το θυμάμαι. Αλλά εδώ τώρα που γράφω και στο internet δεν είμαι (από το σταθερό γράφω) και τα updates τα είχα κάνει disable..

Δημοσ.

Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Μιας και το πρόβλημα επιμένει, υπάρχει περίπτωση με update του BIOS να μπορεί να λυθεί το θέμα; Γιατί είναι το μόνο που δεν έχω κάνει.

Μπορεί να μην σου έτυχε,εγώ το έχω δει αρκετές φορές,όσο ποιο παλιό το λειτουργικό τόσο ποιο έντονα φαίνεται,στα xp τουλάχιστον σου έβγαινε το εικονίδιο και σου έλεγε ότι κάνει ενημερώσεις...

..και το άφησα ολόκληρη νύχτα ανοιχτό αλλά πάλι τα ίδια το πρωί.
Δημοσ.

Για το bios ψάξε πρώτα στο ιντερνετ αν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο με ψιλή χρήση ,δεν αξίζει ο κίνδυνος να σου μείνει στο χέρι αν δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί τουλάχιστον.

Στην διαχείριση εργασιών σου δείχνει ποια εργασία έχει μεγάλη χρήση;

Μπορεί να μπήκε και κάποιο λάθος driver και να σου κάνει την ζημιά.

Δημοσ.

1) 5 διαφορετικά λειτουργικά είχα περάσει (Ubuntu, XP, 7, 8, 8.1) όλα το ίδιο. Αυθεντικά επίσης Windows, τα ίδια. Με και χωρίς drivers, πάλι τα ίδια.

2) Το System Interrupts μου έτρωγε όλη τη cpu που διάβασα ότι είναι από το σύστημα ότι ψάχνει για drivers και άλλα τέτοια. Το άφησα όλη τη νύχτα μπας και κάνει τίποτα αλλά το πρωί τα ίδια. CPU πάνω από 45% και θερμοκρασία 43+.

Τελικά έκανα BIOS update. Είχε μέσα το 1.0 και έβαλα το 2.0

Ξέρω ότι όταν λειτουργεί κάτι καλά καλύτερα δεν πειράζουμε BIOS για ψύλλου πήδημα αλλά ήταν η έσχατη λύση.

Τελικά έστρωσε. 0% load η cpu και κάτω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία.

Τελικά ευτυχώς μου έκατσε καλά.

Ευχαριστώ πολύ όλους!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...